emay Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Wymieniłem świece na irydowe, przy okazji zauwazyliśmy z mechaniorem, że uszczelka mocno się poci i 3 cewki staly w oleju. Wymienił od razu ta uszczelke i teraz furas śmiga. Wykorzystując sytuacje zapytałem go jakie wahacze poleca do tego samochodu, momentalnie odpowiedział, że Lemforder i żadne inne na nasze wrocławskie drogi. Powiedział, że nie ma sensu wymieniać wszystkiego tylko parami np. dwa dolne lub dwa górne. Byłem na niedzwiedziej 7 DK Autoserwis, koleś jest tam od niedawna. Chyba będe jeździł do niego jak na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Hornet kiedy opijamy narodziny nowego klubowicza Jak będzie... jeszcze go nie ma.... będziesz miał blisko bo picie będzie koło mnie w takiej spelunce ---------- Post added at 21:39 ---------- Previous post was at 21:37 ---------- Byłem na niedzwiedziej 7DK Autoserwis, koleś jest tam od niedawna. Chyba będe jeździł do niego jak na razie. Daj no jakieś namiary na niego... zobaczymy czy dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 DK AUTO SERWIS http://www.mechanikwroclaw.com ul. NIedźwiedzia 7 54-229 Wrocław telefon 71 355 26 88, kom 600-880-268 Chyba znowu wyłaczyli nabijanie postów na tym watku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Krystian tez nie zadowolony że trzeba klepać w technicznym Wczoraj w nocy założyłem mu regenerowaną odmę i fura lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 To naliczanie tak Wam jest potrzebne ??? Dobrze że paździoch już śmiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Spartan,bardzo często widzę cię na trzebnickiej kiedy felgi zakładasz? Bo to moja stała trasa na treningi ...a Ty tam mieszkasz/pracujesz? A fele założę jak temp będą na + też w nocy...bo asfalt jeszcze zimny... Ostatnio wrzuciłem to jeszcze nie są dobre temp na letnie gumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Ku@!a jak się teraz foty wrzuca w poscie albo PW? Chciałem szczurazowi wysłać foto lustra ale nie wiem jak je wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Ku@!a jak się teraz foty wrzuca w poscie albo PW?Chciałem szczurazowi wysłać foto lustra ale nie wiem jak je wrzucić Wrzuca się jak kiedyś.. najlepiej na maila mu wyślij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Kiedyś była ikonka "dodaj obraz" czy jakoś tak... teraz tego nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Kiedyś była ikonka "dodaj obraz" czy jakoś tak... teraz tego nie widzę Ja tam go widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Jest nadal,porozglądaj się . O tej folii co pisałem,to niestety nie 3M... to jest Hexis HX3000 . Polecę sam dach i zobaczym jak wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Ale nie można z dysku wrzucić... Gobi a ile za oklejenie samego dachu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Pozbywam się zabawek Może ktoś chce kupić Konsole PSP stan idealny ?? Dla forumowiczów cena -30 zł http://allegro.pl/show_item.php?item=2194079069 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 jak za 30zł to biorę ! 120zł za oklejenie dachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Ale nie można z dysku wrzucić... Nigdy nie dało się z dysku wrzucać na forum ---------- Post added at 20:49 ---------- Previous post was at 20:49 ---------- Pozbywam się zabawek Może ktoś chce kupić Konsole PSP stan idealny ?? Dla forumowiczów cena -30 zł http://allegro.pl/show_item.php?item=2194079069 Czyli masz mi jeszcze 29zł dopłacić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Jak na razie dokładam później będzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Ale nie można z dysku wrzucić... Nigdy nie dało się z dysku wrzucać na forum To nie wiem...chyba coś poyebałem ---------- Post added at 21:07 ---------- Previous post was at 20:59 ---------- Doradźcie mi gdzie wyprostują mi fele alu? Szukam porządnego speca...bo u mnie w okolicy to sami druciarze :whistling:jak jest coś grubszego do zrobienia to walą tekstem "nie da się" i po gadce... Pamiętacie pewnie moją pięknie wygiętą 17" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Chyba.... nie znam forum na którym wklejasz jpg z dysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Chyba.... nie znam forum na którym wklejasz jpg z dysku. Mogłem coś pomieszać...zamotany jestem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszard1961 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Fele zrobisz na trzebnickiej są w tym dobrzy i o ile pamiętam to pierwsi we Wrocku naprawiali alu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi