Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie pitol tylko koła zmieniaj :decayed:

• Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Maćku jakbyś się zmobilizował do siłowni to mogę Ci ułożyć plan i diete :thumbup1: bo bez tego to strata czasu :thumbdown:

przy moim trybie życia to wiem że Twojej diety nie utrzymam :thumbdown: na dzień dzisiejszy wygląda to w ten sposób że ładuję się śmieciami ( parówki, bułki z żabki, MCsracz) zapijając to kawami i energetykami. Żadnej rzeźby nie chcę robić tylko raz w tygodniu coś na wytrzymałość i jak dla mnie starczy.

no chyba że załaduję na start synthol i będę wielkim odmóżdżonym workiem wody :banan:

Trening wytrzymałościowy jest bardzo intensywny i raz w tyg nie wystarczy :whistling: Jak już to lepsze samopoczucie tylko :wink:

A synthol to zwykły olej :decayed: koksy nie potrzebne, wystarczy sok z buraków i już masz prohormony :whistling::decayed:

Opublikowano

o 15:30 koncze prace,No i lece zmienic kola,bede dzwonil kolo 19. To nie planuj wieczoru .

Sok z burakow mowisz? Pija ten sok jeden z drugim,a potem pewnie od tego tacy napuchnieci chodza i bez szyji:decayed:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
o 15:30 koncze prace,No i lece zmienic kola,bede dzwonil kolo 19. To nie planuj wieczoru .

Sok z burakow mowisz? Pija ten sok jeden z drugim,a potem pewnie od tego tacy napuchnieci chodza i bez szyji:decayed:

Nie jestem napuchnięty i szyję również posiadam :decayed:

Opublikowano

Siema:hi: Potrzebuję jakieś namiary na godny uwagi hotel, hostel, noclegownię, "dworzec centralny z kawałkiem podłogi", oczywiście Wrocław :decayed: coś za przyzwoite pieniądze, czyli tanio, dobrze i przyjemnie :decayed: Najchętniej gdzieś bliżej centrum centrum. Z góry dzięki za podpowiedź :wink:

Opublikowano

Jaki przedział cenowy?

Opublikowano
Jaki przedział cenowy?

jak najtaniej :grin: polecono mi to: http://www.puhot.pl/text.php?alias=cennik_pokoje&lang=PL podobno same centrum itd. ceny spoko chyba, ale nie wiem jak warunki. Chodzi o przekimanie przez 2 góra trzy noce :wink:

Opublikowano

Będziesz sam? Bez dziwnych skojarzeń:grin:

Opublikowano
Jaki przedział cenowy?

jak najtaniej :grin: polecono mi to: http://www.puhot.pl/text.php?alias=cennik_pokoje&lang=PL podobno same centrum itd. ceny spoko chyba, ale nie wiem jak warunki. Chodzi o przekimanie przez 2 góra trzy noce :wink:

Tu wszystkie miejsca z których piechotą dojdziesz do rynku w 15 to samo centrum.

Pytanie gdzie będziesz się udawał z hotelu.........

Opublikowano

Myślę i myślę, na jaki kolor przemalować felgi. Taki kolor lakieru jak ma Spartan czy też fiolet:whistling:

Opublikowano
Będziesz sam? Bez dziwnych skojarzeń:grin:

nie :decayed: jadę z 4 niewiastami :decayed: one płacą za wszystko... :decayed::dancing:

No właśnie centrum pasuje, ceny chyba też są spoko. Zapytałem tutaj bo może coś ciekawszego byście polecili. A gdzie będę się udawał, hmmm nie wiem, będę się kręcił po centrum :decayed: zależy gdzie niewiasty mnie zaholują :decayed:

Opublikowano

Mój co to za niewiasty, dawaj linki do facebooków:decayed: Kiedy wpadasz?

Opublikowano

Dla mnie im szybciej tym lepiej dlatego będę musiał Cię podgonić jakimś bacikiem :naughty:

Opublikowano
Mój co to za niewiasty, dawaj linki do facebooków:decayed: Kiedy wpadasz?

Przedział wiekowy 22-23 lata, studentki, wymiary hmmm no takie że bez problemu mieszczą się do B5 - czyli szczupłe, takie jak trzeba :decayed: więcej grzechów nie pamiętam, linków nie podam :facepalm:

To nie macie nic bardziej godnego uwagi na nocleg? :eusathink: w tej cenie?

Opublikowano

Nie pamiętam nicku tego koleżki, ale przyjeżdżał na spoty. Młodziak z włosami blond. Kiedyś nawet wziąłem go na przejażdżkę.

Hej Nelson, Qrczak jestem, miło poznać :hi:

to ogłoszenie dała koleżanka na fejsie, to wkleiłem i tu. zawsze to kilka osób więcej.

@rafalekx

sprawdź ofertę DW Piast, przy samym dworcu, ale pewnie warunki będą lipne. Chociaż nie wiem, nigdy nie byłem, ale ogłaszają się dość tanio

Opublikowano

siemka w końcu weekend :decayed:

Opublikowano

:decayed: ja na dzisiaj wypisałem urlop i nie idę na nockę z piątku na sobotę :banan:

Chłopy dziś piątek 13 i dzieją się takie rzeczy że fizjologom się nie śniło... Odpalałem dzisiaj o 6 rano hujdaja pod pracą i rozrusznik mi wypadł :shock3::facepalm::grin: