hornet Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 spalanie żeby nie było że nie w temacie 0,5 /38% Już go lubię Zrobiłeś moto ?
Spartan_Wroc. Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Zrobiłeś moto ? Przygotowany już do malowania Po weekendzie działam dalej z tematem, tajle już mam teraz tylko niech mi te szwy w tygodniu wyjmą i jeszcze przed następnym weekendem jazdy testowe
hornet Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Zrobiłeś moto ? Przygotowany już do malowania Po weekendzie działam dalej z tematem, tajle już mam teraz tylko niech mi te szwy w tygodniu wyjmą i jeszcze przed następnym weekendem jazdy testowe Mocno Cię pocerowali ?
szczuraz Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Opublikowano 4 Maja 2013 oponę kupiłeś ? mam pewne spy foto starej
hornet Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 oponę kupiłeś ? mam pewne spy foto starej On już miał tylko w garage leżała
Spartan_Wroc. Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Szczerze to nawet nie wiem ile tam mam tych szwów bo mi nie powiedzieli...a nie widać dokładnie bo się pochowały Ale kość widziałem przed szyciem to nie rozcięte tylko szarpnięte było dziadostwo A guma od dawna leży w garażu, ładniutki Metzeler (190 szerokości) Do kompletu mam jeszcze kilkanaście sztuk do palenia ---------- Post dopisany at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ---------- oponę kupiłeś ? mam pewne spy foto starej On już miał tylko w garage leżała No właśnie
hornet Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Mówiłem, że się leje z nogi ale adrenalina chyba Cię trzymała
Spartan_Wroc. Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 No k**wa lało się wolałem nie patrzeć później już zapomniałem nawet...w domu już zaczęła puchnąć ale na sor jeszcze sam się zawiozłem i wróciłem Do tej pory jeszcze mam nogę od kolana w dół siną czas odkopać kombinezon i nabyć długie buty
szczuraz Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Opublikowano 4 Maja 2013 Będę miał podłokieć szary do sprzedania zawiasy do zrobienia bez tunelu gdyby ktoś był chętny to pisac
Spartan_Wroc. Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Ciężko to dorezać do tunelu bez łokcia?
szczuraz Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Opublikowano 4 Maja 2013 nie mam pojęcia chyba trzeba wypierdzielić dziurę za popielniczką
Spartan_Wroc. Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Ciężko to dorezać do tunelu bez łokcia? P&P? Chyba nie... gdyby łokieć był p&p to by go nie handlowali razem z tunelem ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ---------- nie mam pojęcia chyba trzeba wypierdzielić dziurę za popielniczką wiela miedziaków za ten podłokietnik?
kaju Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Kuźwa ja przeczytałem że łokieć z tunelem, a to sam łokieć no to trza rzeźbić.
Spartan_Wroc. Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Kuźwa ja przeczytałem że łokieć z tunelem, a to sam łokieć no to trza rzeźbić. To nie problem, mam do dyspozycji tokarki, szlifierki, sprężyniarki, frezarki itp. także tego tylko szczegóły Panie
szczuraz Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Opublikowano 4 Maja 2013 wiela miedziaków za ten podłokietnik? patrzyłem w giełdzie i jest za 150 bez tunelu więc ja za stówkę oddam jak tylko wykręcę od siebie ew zamienię na poszycie drzwi prawych przednich
Spartan_Wroc. Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 http://s18.postimg.org/hls9c9gat/Przechwytywanie.jpg Tego mi było trzeba
kaju Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Hornet, Ty dałeś fotę przedliftowego tunelu. Arek ma lifta.
hornet Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Hornet, Ty dałeś fotę przedliftowego tunelu. Arek ma lifta. zaraz będzie drugi.. to 2000r a który ma być ? Arek rok kermita dawaj
Rekomendowane odpowiedzi