szczuraz Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Opublikowano 30 Maja 2013 cebra zawsze spoko tylko cene trzymają... i mimo wszystko chyba za mocne na pierwszą wiertare. Na pierwszy sezon celowałbym w coś z mniejszą pojemnością. Chyba że Damian już latał na takich sprzetach a się nie chwalił
Nelson Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 cebra zawsze spoko tylko cene trzymają... i mimo wszystko chyba za mocne na pierwszą wiertare. Na pierwszy sezon celowałbym w coś z mniejszą pojemnością. Chyba że Damian już latał na takich sprzetach a się nie chwalił Chcę po 2003, ponieważ są już na wtrysku. Gaźniki to wymóg PRLu. Latało się, ale nie za szybko:decayed:
Spartan_Wroc. Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Moim pierwszym moto była f3 i po pół roku mocy brakło R6 fakt...trochę narwana ale na górze rpm, szacunek dla manetki musi być nawet na 125ccm (jak się o tym zapomni to widzieliście co się dzieje:thumbdown:). A za naprawdę dobrą Yamahę też trzeba wybólić, w innym przypadku może się okazać że po zakupie skrzynia się zablokuje albo panewa zapuka rytmicznie 600rr bardziej stonowana w porównaniu do R6.
kaju Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 cebra zawsze spoko tylko cene trzymają... i mimo wszystko chyba za mocne na pierwszą wiertare. Na pierwszy sezon celowałbym w coś z mniejszą pojemnością. Chyba że Damian już latał na takich sprzetach a się nie chwalił Chcę po 2003, ponieważ są już na wtrysku. Gaźniki to wymóg PRLu. Latało się, ale nie za szybko:decayed: Tak jak Ci pisałem na fejsbuczku - trumnę Ci po koleżeńsku zbiję w razie potrzeby i pod cmentarzem zorganizuję odpowiednio ostatnią drogę dwa metry w dół
Spartan_Wroc. Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Chcę po 2003, ponieważ są już na wtrysku. Gaźniki to wymóg PRLu. Latało się, ale nie za szybko:decayed: Szukaj bestii i lecimy oglądać ---------- Post dopisany at 21:23 ---------- Poprzedni post napisany at 21:22 ---------- Tak jak Ci pisałem na fejsbuczku - trumnę Ci po koleżeńsku zbiję w razie potrzeby i pod cmentarzem zorganizuję odpowiednio ostatnią drogę dwa metry w dół Kaju... nie osłabiaj mnie
kaju Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Chcę po 2003, ponieważ są już na wtrysku. Gaźniki to wymóg PRLu. Latało się, ale nie za szybko:decayed: Szukaj bestii i lecimy oglądać ---------- Post dopisany at 21:23 ---------- Poprzedni post napisany at 21:22 ---------- Tak jak Ci pisałem na fejsbuczku - trumnę Ci po koleżeńsku zbiję w razie potrzeby i pod cmentarzem zorganizuję odpowiednio ostatnią drogę dwa metry w dół Kaju... nie osłabiaj mnie Przecież to wariat i bandyta jest:doh:
Spartan_Wroc. Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Przecież to wariat i bandyta jest:doh: Tak więc pasuje do tego środowiska w sam raz
szczuraz Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Opublikowano 30 Maja 2013 Gaźniki to wymóg PRLu. Latało się, ale nie za szybko:decayed: ja tam wolę gaźnik bo potrafię sam rozebrać i wyregulować może się okazać że po zakupie skrzynia się zablokuje albo panewa zapuka rytmicznie w zeszłym tygodniu jechałem na kolezanki... panewa pukała a na zero nie mogłem zejść z 3 i musiałem gasić. Masakra
Spartan_Wroc. Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 w zeszłym tygodniu jechałem na kolezanki... panewa pukała a na zero nie mogłem zejść z 3 i musiałem gasić. Masakra Właśnie o tym mówię Uroki Yamahy, w starych R1 było to samo. Osobiście też wolę gaźnik... jak strzeli w komin to nie ma bata Na wtrysku nie ma tego Za to wtrysk mniej łapczywy na wachę i lepiej reaguję na manetę... no i serwis co kilka sezonów, a nie co roku jak z gaźnikiem ---------- Post dopisany at 21:36 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- Nelson, nie chę nic mówić ale PACZ TU YAMAHA R6,jedyna w swoim rodzaju,stan idealny! (3273734282) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ...z Wrocka:naughty: ---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:36 ---------- Nelson PW
oca69 Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 jestem nie w temacie ale kumpel ma suzuki 500 na sprzedaż
Spartan_Wroc. Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 jestem nie w temacie ale kumpel ma suzuki 500 na sprzedaż Nie, nie i jeszcze raz nie Po pierwsze na mieście się gotuje bo chłodzony powietrzem, po drugie stary, po trzecie rozmiary takie że Nelson by kolanami o brodę wadził, po czwarte: Kiedyś ktoś mądry powiedział... Z motocyklem jest jak z wódką, poniżej pół litra nie opłaca się kupować
kaju Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 poniżej pół litra nie opłaca się dyskutować Czyli od dzisiaj nie gadamy z użyszkodnikiem cwiara
Spartan_Wroc. Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Zależy ile tam tych ćwiar ma na stanie
kaju Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Zależy ile tam tych ćwiar ma na stanie Od niego trzeźwy nie wyjdziesz
kaju Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Uderz w stół a Ćwiara się odezwie +1 BTW Świecie: Motocyklista zginął pod Nowem. Zderzył się z ciężarówką - 30 maja 2013 - zdjęcie nr 5 ---------- Post dopisany at 20:13 ---------- Poprzedni post napisany at 20:12 ---------- Zdjęcie 7 róg kontenera
Spartan_Wroc. Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 za***rdalał środkiem, lekki zakręt, ciężarówka lekko ścieła, zrobiło się ciasno, zachaczył i finał...
Rekomendowane odpowiedzi