Gniady Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Strzała panowie Emil pisałeś ostatnio że swoją nową skodą zrobiłeś 1200 i dała rade ja swoja poczciwą b5 zrobiłem 3700 pozdrawiam.
kaju Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Strzała panowie Emil pisałeś ostatnio że swoją nową skodą zrobiłeś 1200 i dała rade ja swoja poczciwą b5 zrobiłem 3700 pozdrawiam. że co gdzie kiedy jak i w którym kościole?
hornet Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Strzała panowie Emil pisałeś ostatnio że swoją nową skodą zrobiłeś 1200 i dała rade ja swoja poczciwą b5 zrobiłem 3700 pozdrawiam. już w domu ?? udał się wyjazd ?
szczuraz Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2013 ja swoja poczciwą b5 zrobiłem 3700 pozdrawiam. skoda rozsypie się a ty dale bedziesz jeździł. Inna technologia
hornet Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 ja swoja poczciwą b5 zrobiłem 3700 pozdrawiam. skoda rozsypie się a ty dale bedziesz jeździł. Inna technologia może tak.... pb się rozsypie a TDI dalej będzie jechał
Gniady Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Strzała panowie Emil pisałeś ostatnio że swoją nową skodą zrobiłeś 1200 i dała rade ja swoja poczciwą b5 zrobiłem 3700 pozdrawiam. już w domu ?? udał się wyjazd ? Zajebioza wrocław- wenecja 260 złoty ropka-śmiech na sali prawda?Ogólnie to Wenecja. Florencja .Piza Lamporecio. San Giminiano .Siena. Verona .Ca Savio, Filgine Valdarno. Vinci .Modena-pogoda, włoszki,widoki wszystko mega!
kaju Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Strzała panowie Emil pisałeś ostatnio że swoją nową skodą zrobiłeś 1200 i dała rade ja swoja poczciwą b5 zrobiłem 3700 pozdrawiam. już w domu ?? udał się wyjazd ? Zajebioza wrocław- wenecja 260 złoty ropka-śmiech na sali prawda?Ogólnie to Wenecja. Florencja .Piza Lamporecio. San Giminiano .Siena. Verona .Ca Savio, Filgine Valdarno. Vinci .Modena-pogoda, włoszki,widoki wszystko mega! Są małe, zazwyczaj ciemne i słabo się walą
hornet Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Strzała panowie Emil pisałeś ostatnio że swoją nową skodą zrobiłeś 1200 i dała rade ja swoja poczciwą b5 zrobiłem 3700 pozdrawiam. już w domu ?? udał się wyjazd ? Zajebioza wrocław- wenecja 260 złoty ropka-śmiech na sali prawda?Ogólnie to Wenecja. Florencja .Piza Lamporecio. San Giminiano .Siena. Verona .Ca Savio, Filgine Valdarno. Vinci .Modena-pogoda, włoszki,widoki wszystko mega! dyr biura deweloperksiego w wawie taka dzida.... Są małe, zazwyczaj ciemne i słabo się walą Znam kilka włoszek... każda z nich to petarda... jedna ---------- Post dopisany at 13:18 ---------- Poprzedni post napisany at 13:17 ---------- Strzała panowie Emil pisałeś ostatnio że swoją nową skodą zrobiłeś 1200 i dała rade ja swoja poczciwą b5 zrobiłem 3700 pozdrawiam. już w domu ?? udał się wyjazd ? Zajebioza wrocław- wenecja 260 złoty ropka-śmiech na sali prawda?Ogólnie to Wenecja. Florencja .Piza Lamporecio. San Giminiano .Siena. Verona .Ca Savio, Filgine Valdarno. Vinci .Modena-pogoda, włoszki,widoki wszystko mega! Są małe, zazwyczaj ciemne i słabo się walą Znam kilka włoszek... każda z nich to petarda... jedna dyr biura deweloperksiego w wawie taka dzida....
kaju Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 No a waliłeś ją? Ja nie mówię, że są brzydkie
WIŚNIA Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 kajman pamietasz jak się pytałeś ile bede we wrocku to ci pisałem że 1 dzień promocja była 3 dni gratis dostałem
kaju Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 kajman pamietasz jak się pytałeś ile bede we wrocku to ci pisałem że 1 dzień promocja była 3 dni gratis dostałem ja w środe ląduje, także czerwony dywan możecie rozbijać i transparenty rozstawiać
WIŚNIA Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 jak by ktoś szukal piasku suszonego do piaskowania to jest w Mańkowie koło Mietkowa 47km w jedną mańkę 2 razy gnałem ---------- Post dopisany at 13:55 ---------- Poprzedni post napisany at 13:54 ---------- kajman pamietasz jak się pytałeś ile bede we wrocku to ci pisałem że 1 dzień promocja była 3 dni gratis dostałem ja w środe ląduje, także czerwony dywan możecie rozbijać i transparenty rozstawiać już jestem u siebie ale za niedługo pewnie znowu bede jechał
WIŚNIA Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 a tak poza tym kto ma we wrocku białego avanta b5 na prosiaczkach,zderzak przód od S4 ?
kaju Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 a tak poza tym kto ma we wrocku białego avanta b5 na prosiaczkach,zderzak przód od S4 ? 2,5tdi z degeneracji - nikt od nas, kiedyś z nelsonem obczajaliśmy - cała w pakiecie s4 była. konkret sztuka - o ile to ta sama
WIŚNIA Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 a tak poza tym kto ma we wrocku białego avanta b5 na prosiaczkach,zderzak przód od S4 ? 2,5tdi z degeneracji - nikt od nas, kiedyś z nelsonem obczajaliśmy - cała w pakiecie s4 była. konkret sztuka - o ile to ta sama prosie były chyba zielone albo czerwone nie pamiętam ale w oczojebnym kolorze
kaju Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 a tak poza tym kto ma we wrocku białego avanta b5 na prosiaczkach,zderzak przód od S4 ? 2,5tdi z degeneracji - nikt od nas, kiedyś z nelsonem obczajaliśmy - cała w pakiecie s4 była. konkret sztuka - o ile to ta sama prosie były chyba zielone albo czerwone nie pamiętam ale w oczojebnym kolorze Taki jak Nelsona?
szczuraz Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2013 Maciek bd? przybędę w tyn czy w inny sposób
Rekomendowane odpowiedzi