Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest ktoś na forum kto sprawdza historię auta u mnie gościu jest nie ośiągalny albo gdzie najlepiej podjechać może ktos z was sprawdzał

Przyłączam się do pytania.

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jest ktoś na forum kto sprawdza historię auta u mnie gościu jest nie ośiągalny albo gdzie najlepiej podjechać może ktos z was sprawdzał

Przyłączam się do pytania.

Chcecie kupić nowe ?? Bo jak chcecie sprawdzić historię swoich to do ASO zapraszam. 100-200 zł i dowiecie się co i jak. Tylko po co jak i tak już je macie. :wink4:

Opublikowano

Bry :hi: :hi:

Opublikowano

siema chlopaki :hi: gdzie we Wrocku mozna olej wymienic w okolicy rynku , albo w drodze w kierunku obornik slaskich z rynku?

Opublikowano

siema chlopaki :hi: gdzie we Wrocku mozna olej wymienic w okolicy rynku , albo w drodze w kierunku obornik slaskich z rynku?

Bedziesz płacił mechaniorom za wymiane oleju ? Kup olej, filtr oleju + nowa srubke z podkładka do miski olejowej. i szukaj gdzies kanału, gdzie bedziesz mogł to zrobic sam :good:

Opublikowano

no wlasnie nie mam gdzie tego zrobic dlatego szukam :)[br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 10:07_________________________________________________mechanika :)[br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 10:07_________________________________________________olej i filtr kupilem .... ale srubki nowej nie mam :(

Opublikowano

Śruba może być stara, ale warto, profilaktycznie wymienic miedziana uszczelke. Mi leciał olej w tym miejscu.

Opublikowano

:hi: dobry

Opublikowano

:hi: :hi:

Chyba wczorajsze picie nie podziałało dobrze... dzisiaj znowu się źle czuję :wallbash:

Opublikowano

ej a co myslicie o wysysaniu oleju ? bo w niektrych zakladach tak robia .... wg mnie lepiej przez srube bo caly syf zejdzie ... pytam bo mam jechac po pracy i nie wiem co zrobic jak zaproponuja wysysanie ?

Opublikowano

a co nie masz warunków aby wymienić samemu wiadomo tak jak napisałeś przez śrubę wszystko zleci ale dla warsztatu lepiej i tak skasuja 30 zł a ile roboty mniej osłon nie trzeba zdejmować mi jak wypadnie w środku zimy to też podjade niech mi tak wyssają przez bagnet chyba że będe uparty i glebne się na śniegu i zmienie

Opublikowano

Ja nie wierze mechanikom... Nie wiadomo czy generalnie wymienia Ci ten olej, czy zajela kujawskim z pierwszego tloczenia. Do mechanikow jedzie sie w ostatecznosci. Olej to chyba nie problem wymienic Pany ?

Opublikowano

sepa szarzynskiego,- srodmiescie. Mam kanal w garazu,niestety brak swiatla. Ale przyjdziesz sobie z latarka i zmienisz ten olej.

Zapraszam :)

Opublikowano

MAm Wam napisac instrukcje wymiany oleju ?? : Gobi, ale z Ciebie ... :decayed: Tozx Ty nic nie mowisz, ze mieszkasz na Sępa. Z Brucknera mam rzut beretem do Ciebie :hi:

Opublikowano

No ja cały tydzień prawie przesiaduję na Sienkiewicza, naprzeciwko tego szpitala, czy co to tam jest... W każdym razie, do Gobiego mam stamtąd jakieś 5min?

Opublikowano

To trzeba sie umowic, na jakiegos fast-spota :good:

Opublikowano
  • Autor

ło k**wa ale pospałem :blink: Dobre rano pany :naughty: Gobi pisałeś do osób które wysłałem Ci na pw ?

Opublikowano

To trzeba sie umowic, na jakiegos fast-spota :good:

Ja moze w niedziele sie pojawie. Na szybkiego spota raczej sie nie pisze. Moja Pani ma jeszcze w piatek urodziny wiec jakas impra pewnie bedzie.

Opublikowano

a co nie masz warunków aby wymienić samemu wiadomo tak jak napisałeś przez śrubę wszystko zleci ale dla warsztatu lepiej i tak skasuja 30 zł a ile roboty mniej osłon nie trzeba zdejmować mi jak wypadnie w środku zimy to też podjade niech mi tak wyssają przez bagnet chyba że będe uparty i glebne się na śniegu i zmienie

to ile będziesz miał zrobione żeby w środku zimy wymieniać ,nie lepiej wymienić na wiosnę.
Opublikowano
  • Autor

Marcin kombinujesz wyjazd na terytorium wroga ?