Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

wiecej koxu krzyczy tłum wiecej koxu !

Dobre rano :decayed:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:siema:

Dobre rano :decayed:

jak Ty wstałeś o tej porze?! :shocked:

Opublikowano
  • Autor

o tej porze to ja do pracy wychodze jak zaśpię :naughty: pisałem jak kończyłem sniadanie :wink4:

Opublikowano

Zadne kreski, poprostu wydawalo mi sie, ze moj afn nie jedzie i to sie potwierdzilo hehe

Oddaj mi te końcówki.. lepszy użytek z nich zrobię :decayed:

Opublikowano

Zadne kreski, poprostu wydawalo mi sie, ze moj afn nie jedzie i to sie potwierdzilo hehe

watpie :naughty:

Opublikowano

watpie :naughty:

Tobie nie jedzie auto na nich a moje bez nich byle jak ale jedzie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

jakbyś nie pił to byscie sie pobawili na drodze i byś mu wtryski wykręcił po cichaczu :tongue4:

Opublikowano

dajesz 650 i sam je wykrece hehe

Opublikowano

http://allegro.pl/wtryski-216-nowe-tuning-1z-afn-ahu-asv-agr-alh-i1936305737.html

:polew: :polew: :polew: :polew:

Dokładam parę $$ i są 230 :decayed: Tylko po co....

Pompę jaką masz 10 czy 11 ?

to kup od niego :> 3tygodnie czekalem na przesylke, placilem 7stowek a po miesiacu juz ma cene 630, zaczekaj jeszcze z miesiac i kupisz za 550 :polew: pompa 10 :wink4: Jak dla mnie to mozesz se kupic i 260tki :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

co byście nie zrobili i tak bedzie klepało kle kle kle :sarcastic:

Opublikowano

http://allegro.pl/wtryski-216-nowe-tuning-1z-afn-ahu-asv-agr-alh-i1936305737.html

to kup od niego :> 3tygodnie czekalem na przesylke, placilem 7stowek a po miesiacu juz ma cene 630, zaczekaj jeszcze z miesiac i kupisz za 550 :polew: pompa 10 :wink4: Jak dla mnie to mozesz se kupic i 260tki :polew: :polew:

Jak masz pompę 10 to powiedz mi jak masz ustawione wtryski ? 190/300 czy 220/300 ?

Co do aukcji podałem przykład... słabo szukałeś wtrysków :decayed:

Opublikowano

Jak masz pompę 10 to powiedz mi jak masz ustawione wtryski ? 190/300 czy 220/300 ?

Co do aukcji podałem przykład... słabo szukałeś wtrysków :decayed:

190/300 korpusy od asv. Moze i slabo, widzisz wiedzialbym ze jeset tu taki 'kozak' to bym od razu udezyl do Ciebie :gwizdanie:

Koniec tematu, za 2 tyg to bedzie nie to auto :tongue4:

hehehe macku prawda, zawsze bedzie kle kle kle :wink4: btw bardzo ladne masz te lampiony z przodu :good:

Opublikowano

Co jeszcze będzie zmienianie ??? Kto będzie stroił auto ?

Opublikowano

Fmic na wiosne z a5, a auto bedzie stroil Krzychu z Genowefy :decayed: Zaraz bedzie pojazd, ze w garazu gotowiec wczytany i zaraz cos padnie hehe wiec uprzedzajac, chlopaki robia swapy jakich malo i na pewno nie dlugo o nich uslyszycie :tongue4: Braciak lata zestrojonym tam afnem w ktorym zreszta wczesniej siedzial R32 i jest oke.

Opublikowano
  • Autor

Zapamietaj jedno ze jeżeli program nie jest robiony u Mirasa , Evo. , Bobika albo (o zgrozo) u Autoseby to na dolnym śląsku zawsze bedzie to gotowiec niewiadomego pochodzenia potargany przez winOLSa w narkotycznym widzie :wink4: Ja jestem najlepszym przykładem ze można miec dobry program pisany pod auto przez kogoś kogo personaliów nie ujawniam bo bedzie pojazd że drut. :naughty: A ten drut się zacnie odpycha i pali mniej niż przed programem logi ma wzorowe. :good:

Opublikowano

Dokladnie o to chodzi :good: Nie zamierzam sie tlumaczyc ze swojego wyboru hehe Twoj temat o tyle gorszy, ze 1.8t nie bardzo chca sie tykac, a jesli juz, to ceny sa nie do przyjecia...

Opublikowano

Konrad zapytaj proszę czy i u mnie by nie pogrzebali. A masz jeszcze te stare wtryski??

Opublikowano

Ja tam wole w cyckach pogrzebać :kox:

Opublikowano

Fmic na wiosne z a5, a auto bedzie stroil Krzychu z Genowefy :decayed: Zaraz bedzie pojazd, ze w garazu gotowiec wczytany i zaraz cos padnie hehe wiec uprzedzajac, chlopaki robia swapy jakich malo i na pewno nie dlugo o nich uslyszycie :tongue4: Braciak lata zestrojonym tam afnem w ktorym zreszta wczesniej siedzial R32 i jest oke.

mnie to jeebie gdzie stroisz furmankę. Pytam z ciekawości a napinasz się jakbyś miał strunę w dooopie :decayed:

Co do Twoich chłopaków to klienci dadzą najlepszą opinię.... jeżeli podniecasz się swapami silników dajmy na to z PB na TDI albo na odwrót to chyba jeszcze mało widziałeś.

Pozdro