Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po wymianie VP44 mój AKN ocipiał :shocked: takie oczy miałem jak się przejechałem... A dzisiaj na trasie Polska-Anglia non stop banan na pysku :decayed: nie to auto... Myślałem przed wymianą, że to jedzie, ale po wymianie... TO ZAPIERRRRDALA!!

:polew: :polew: :polew:

Widzisz... wystarczy mieć sprawną serię :decayed:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

łeee raz byłem chory a drugi raz piłem.... więc jestem usprawiedliwiony

Tja... Jak będzie kreska to Ci wybacze :nabijasie:[br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 01:16_________________________________________________

wystarczy mieć sprawną serię :decayed:

No na trasie się paru zdziwiło...

Opublikowano

łeee raz byłem chory a drugi raz piłem.... więc jestem usprawiedliwiony

Tja... Jak będzie kreska to Ci wybacze :nabijasie:[br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 01:16_________________________________________________

wystarczy mieć sprawną serię :decayed:

No na trasie się paru zdziwiło...

Ja muszę zawieszenie zrobić... dopóki nie zrobię kresek nie ma bo mogę się zdziwić jak jeszcze raz będę wlatywał z zakręt :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

Pożyjemy zobaczymy. Musiałbym w końcu z kierowcą podjechać... Panowie, co Wy na to? :hi:

Opublikowano

Pożyjemy zobaczymy. Musiałbym w końcu z kierowcą podjechać... Panowie, co Wy na to? :hi:

Jak się pije to się nie jeździ... no chyba, że będziesz rozwoził towarzystwo :kox:

:hi: :hi: Wstawać !!

Opublikowano
  • Autor

wstali skończyli prace idą spać żeby rezać audi w nocy :cool1:

Opublikowano

Co rezasz?

Opublikowano
  • Autor

nowy xenon :naughty: właśnie skończyłem :gwizdanie:

Opublikowano

Jak to nowy? Przecież masz bixa. Chyba, że masz na myśli usunięcie ostatneigo moda, że w jednej lampie miałeś bixa, a w drugiej zwykłe H7... Masz fote jak to wyglądało? :polew:

Opublikowano
  • Autor

od 3 tygodni miałem w obu h7 :decayed: Teraz przyszły nowe żarniki , nowe przetwornice i nowe wtyczki ( nie tamto chyńskie rozpływające się badziewie) Jest gitara jeszcze tylko ustawić i mozna spokojnie w drogę . :gwizdanie:

Opublikowano

Orientuje się ktoś jakiej średnicy są węże ic w 2.5tdi?

Opublikowano
  • Autor

pewnie takie jak w każdej innej audi :wink4: pisz konkretnie który wąż i czy średnica wewnętrzna czy zewnętrzna

Opublikowano

pewnie takie jak w każdej innej audi :wink4: pisz konkretnie który wąż i czy średnica wewnętrzna czy zewnętrzna

Wszystkie :decayed: ...planuje fmic i nie wiem o jakiej średnicy szukać kwasiaka i sylikonów :wink4:
Opublikowano

:hi:

ale dzisiaj rozpierdol na uczelni :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Wszystkie :decayed: ...planuje fmic i nie wiem o jakiej średnicy szukać kwasiaka i sylikonów :wink4:

tu masz odpowiedni dział http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=32800.0

:hi:

ale dzisiaj rozpierdol na uczelni :gwizdanie:

co sie stało sie ?

Opublikowano

Kolokwium z przedmiotu, pieszczotliwie zwanego przez nas "drutami" - nasza wydziałowa kosa :decayed:[br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 20:10_________________________________________________Panowie, czy jak wsadzę do parówy aku z diesla to mogą być problemy? Mam okazję podebrać kumplowi z jego rozwalonego Scenica, ale słyszałem opinię, że alternator może tego nie wytrzymać :no:[br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 20:24_________________________________________________http://moto.allegro.pl/kierunkowskaz-skoda-seat-audi-org-hella-14-zl-2szt-i1900899180.html

ktoś chętny?

Opublikowano

Nie będzie Ci go w 100% naładowywał to wszystko- ogólnie jak tanio to bierz.

Opublikowano

zwykle robia z 2calowej, 51mm ja tez bede z takiej robil :wink4: Jak bedziesz kupowal, daj znac, zawsze jedna wysylka :hi:

Opublikowano

Spartan w 2,5 chcesz fmic wrzucać? Nie lepiej chipa i zostawić silnik w spokoju?

Opublikowano

Spartan w 2,5 chcesz fmic wrzucać? Nie lepiej chipa i zostawić silnik w spokoju?

Najpierw fmic, później program...

Zimnego powietrza w dolocie nigdy dość :decayed: hehe[br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 22:46_________________________________________________

zwykle robia z 2calowej, 51mm ja tez bede z takiej robil :wink4: Jak bedziesz kupowal, daj znac, zawsze jedna wysylka :hi:

spoko :good: