Opublikowano 24 Grudnia 201114 l Autor koleś ma zamontowany czujnik temperatury zewnętrznej prze chłodnicą a na zegarach nie ma wyświetlanej temperatury podobno były wersje bez tego wskazania temperatury zewnetrznej na zegarach jak jest u ciebie ja też tak mam wystarczy zdjąć zegary i sprawdzić czy ma wtyczke jak ma to tylko dokupić wskaźnik. Z tego czujnika korzysta też klimatronik żeby nie odpalać klimy poniżej 0`C. nie gryzie tylko zauważamy pewne niekonsekwencje w Twoim zachowaniu. Najpierw psioczysz i rzucasz mięchem w pewną stronę a potem pojawiasz się w kolorach marszu równości :gwizdanie: Każdy ustrój kiedyś się zmienia Zamiast marudzić weź się do przygotowań przed świętami Oświeć nas o co chodzi z tym ustrojem , z tego co wiem GTW się nie zmieniło co do przygotowania do świąt to kask już powieszany na ścianie a tłoki wypolerowane stoją na wieży. Więcej nie robię oprócz zakupu jakiegoś wysokooktanowego napoju. :gwizdanie: Moje podejście co do tego rodzaju imprez niektórzy już znają z zeszłego roku
Opublikowano 24 Grudnia 201114 l Ja właśnie kończę dzisiejsze picie i udaję się w kimę... szwagier już śpi :gwizdanie:
Opublikowano 24 Grudnia 201114 l Moje podejście co do tego rodzaju imprez niektórzy już znają z zeszłego roku Nie wiem, jakie jest Twoje podejście, ale z tego co piszesz podejrzewam, że chyba mamy takie samo... Rozwiniesz mi co nieco?
Opublikowano 24 Grudnia 201114 l Autor Odsiedzę swoje zrobię podkład a jak zaczną zawodzić i spiewać to idę na Matki Boskiej ORLENskiej na pasterkę. Tam co roku jest szopka z żubrem
Opublikowano 24 Grudnia 201114 l No to widzę, że gdybym mieszkał we Wro to bym się nie nudził. U mnie ta sama histEria, odsiedze, nawpierdalam się, nachlam i gdy zaczyna się ględzenie to wypierrrrdalam.
Opublikowano 24 Grudnia 201114 l Wesołych świąt i smacznej kolacji koledzy! Pamiętajcie, że rybka lubi pływać
Opublikowano 24 Grudnia 201114 l pojedli, popili ? Można by powiedzieć że tak zaś będziemy cały tydzień jedzenie ze świąt do pracy nosić ale i tak zazwyczaj kiedyś dzień sie zaczynał po pasterce czyli małe co nieco w drodze powrotnej :>
Opublikowano 25 Grudnia 201114 l A ja dzisiaj spotykam się z kumplem w starym klubie, gdzie kiedyś razem graliśmy przy jednej konsoli. Dzisiaj wspomnienia z tych właśnie czasów, także trochę pogramy, a potem ognia
Opublikowano 25 Grudnia 201114 l Autor Ledwo się obudziłem napchali mnie jedzeniem i idę spać dalej ... może po południu będzie lepiej bo już mam dosyć tego obżarstwa. Wieczorem łyknę na lepsze trawienie i pójdę dalej spać
Opublikowano 25 Grudnia 201114 l Pany, niedziela dzisiaj. Ktoś chętny na spota? :gwizdanie: można się spotkać na chwilę... dobrze zrobi stanie na świeżym powietrzu :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano 25 Grudnia 201114 l Ja odpadam, akurat będę płyty zbierał na impreze i się szykował. O 20 startujemy, także nie dam rady.
Opublikowano 25 Grudnia 201114 l Autor Rodzice Ewy wpadają na 16 zobaczymy ile posiedzą. Generalnie jestem jak najbardziej za
Opublikowano 25 Grudnia 201114 l to można by się spotkać nieco później ewentualnie, dzisiaj chyba nic nas nie trzyma, nikt nie ma jutro na rano, prawda? [br]Dopisany: 25 Grudzień 2011, 16:22_________________________________________________a może dzisiaj pod FATem? będzie bliżej dla mnie, a dla Was chyba bez różnicy... :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Grudzień 2011, 16:31_________________________________________________a więc uzgodnione ze Szczurkiem - 18:20 od Milenijnym
Opublikowano 25 Grudnia 201114 l Autor uzgodniłem z kurakiem 18:20 pod milenijnym. Ktoś jeszcze się pisze ?