Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to policja była

to miałeś szczęście :>

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to policja była

to miałeś szczęście :>

zorientowałem się jak przeleciałem obok nich i dlatego docisnąłem żeby przelecieć przez zielone jeszcze :gwizdanie: Nawet jakby ruszyli to musieliby na czerwonym stanąć a ja bym już się schował za inne auta :decayed:

Opublikowano

Karwa fa Szczurek to zdjęcie z powiększeniem dałeś utłukę Cię przecież ja na żywo jestem taki smukły :kwasny: chyba że po tej misce jajek w majonezie którą opendzlowałem mnie tak wzdeło ale zooma i tak dowaliłeś.

Opublikowano

Gniady, dzieki za wyjmaki :good: Dzisiaj na spocie przekazałem Szczurkowi.

Opublikowano

Karwa fa Szczurek to zdjęcie z powiększeniem dałeś utłukę Cię przecież ja na żywo jestem taki smukły :kwasny: chyba że po tej misce jajek w majonezie którą opendzlowałem mnie tak wzdeło ale zooma i tak dowaliłeś.

:polew: :polew: :polew:

Taki jesteś.. lustra nie masz w domu??/

Opublikowano

Cicho grubasie.
Opublikowano

Cicho grubasie.

Prawda boli... :decayed: teraz to ja mam smukła sylwetkę :naughty: Może sprawdzimy się na sali... podobno w siatkę jesteś dobry :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Karwa fa Szczurek to zdjęcie z powiększeniem dałeś

ciesz sie że jesteś na zdjęciu równie dobrze mogłem zrobić zdjęcie ściany i bym się nie zorientował :polew: wysłałem Ci sms bo miałem na pokładzie wasze naczynia i wyjmaki ale nie odpisałeś to poleciałem do domu

Opublikowano

ciesz sie że jesteś na zdjęciu równie dobrze mogłem zrobić zdjęcie ściany i bym się nie zorientował :polew: wysłałem Ci sms bo miałem na pokładzie wasze naczynia i wyjmaki ale nie odpisałeś to poleciałem do domu

Ta ... jak żona tel odbiera po 18 to już patologia z chłopa :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

ma ktoś dobrego elektronika oprócz Kevina na klecińskiej ? Muszę monitor jutro odstawić do naprawy

Opublikowano

ma ktoś dobrego elektronika oprócz Kevina na klecińskiej ? Muszę monitor jutro odstawić do naprawy

Trzeba było brać ode mnie ....

Ja tutaj zawoziłem. http://sorgaj.pl/

Opublikowano
  • Autor

to nie mój tylko Ewy :wink4:

Dobre rano pany :bry:

Opublikowano

:bry:

Ten gościu dobrze robi i daje gwarancję. Cena jest dobra a nawet bardzo dobra. Mi wymieniał świetlówki w tym moim bo po tylu latach miały prawo się skończyć.

Opublikowano
  • Autor

Kevin jednak znalazł kawałek miejsca i czasu. Zostawiłem u niego bo jeszcze żadnej roboty mi nie spieprzył czy to naprawa wzmacniacza, radia czy innej elektroniki. Gość ma tylko problem z terminami przez nawał roboty.

Opublikowano

:bry:

ciężkie czasy idą na uczelni...

Opublikowano

"Bo życie to nie bajka, nie drapie Cie po jajkach..." :kox:

Opublikowano

Ta ... jak żona tel odbiera po 18 to już patologia z chłopa :polew: :polew: :polew:

Co ty się Landryna tak podniecasz ?
Opublikowano
  • Autor

widziałeś PW ?

Opublikowano

LANDRYNA :facepalm::nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: