Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja swoje mogę odsprzedać, bo i tak przyjdą nowe blachy niedługo... A dam je na klej, więc ramki szkoda, żeby się kurzyły.

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Browar :) jedynie odbiór osobisty najlepiej na spocie, bo przesyłka wyniesie więcej, niż dałem za ramki :wink4:

Opublikowano

Dobry :hi:

Ja chcę ramki ! :kox:

kupiłem jasne wnętrze (boczki plastiki itp ) + tylną kanapę z s4,tylko,że z kombiaka... będę teraz czytał czy to dużo rezania jest aby do sedana paowało :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

nie mamy niebieskiej B7 w ekipie :naughty: Kolejny upolowany z ramkami bez kontaktu

to była niebieska b7 na glebie z ciemnymi szybami :kox:

blachy DW....

Opublikowano

Dobry :hi:

Ja chcę ramki ! :kox:

kupiłem jasne wnętrze (boczki plastiki itp ) + tylną kanapę z s4,tylko,że z kombiaka... będę teraz czytał czy to dużo rezania jest aby do sedana paowało :cool1: :gwizdanie:

Jak tylko będę w Polsce to je wezmę na spota.

Opublikowano
  • Autor

a kupisz mi balonówę ? :naughty: pokryję wszystkie koszta tylko mi kup. 2 pudełka mile widziane. :gwizdanie: albo mi napisz czy to można dostać w PL a jak tak to gdzie.

Opublikowano

California Scients, sprzedają to na terenie Archimedesu po 18zł szt. Oczywiście guma balonowa też w ofercie, lecz proponowałbym zakupić przez sklep internetowy. http://www.shiningcar.pl/pl/p/California-Scents-Air-Fresheners-Balboa-Bubblegum-/353

Daj znać jak się zdecydujesz, ja mam jeszcze kilka rzeczy do zamówienia, wtedy wskoczy moja zniżka, za przesyłkę zrzucimy się po połowie.

Opublikowano

:hi:

dawno mnie tu nie było :gwizdanie:

Opublikowano

dawno mnie tu nie było :gwizdanie:

a kim jesteś tajemniczy nieznajomy ... :gwizdanie:

Opublikowano

studentem w okresie zaliczeń :decayed:

Opublikowano

Nelson, ja jestem zdecydowany, ale na razie nie mam nawet jak Ci tej kiery podrzucić, jutro do wieczora będę samochodem jeździł, a potem będzie stała i będę kolekcjonował graty na projekt. W Polsce powinienem być pod koniec miesiąca na jeden dzień, ale to nic pewnego, wtedy bym Ci ją podrzucił. Maciek, ja balonówy zamawiałem na tej aukcji http://allegro.pl/organic-zapach-samochodowy-w-puszce-guma-balonowa-i2016318788.html

Ja oczywiście zamawiałem od razu 4 puszki, jak narazie tylko dwie otwarte, a w aucie nie pachnie, tylko KURRRWI zapachem balonówy :kox: :kox: :kox: i wspomnienia z dzieciństwa jak pierun...

Opublikowano

Koledzy orientujecie się gdzie we Wrocławiu można kupić w miarę tanio zestawy Xenonowe HID, oraz czy ma ktoś namiary gdzie bym dostał przetwornice KOITO pod D2S w dobrej cenie :gwizdanie:

Bo na allegro powariowali z tymi cenami, kiedyś można było dostać Koito komplet za 150-200zł a teraz tyle wołają za sztukę.

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

ja brałem od tego jest solidny i ceny ma ok http://tnijurl.com/abef1203d449/

mają też black classic :slina: pewnie poleci do hujdaja :naughty:

California Scients, sprzedają to na terenie Archimedesu po 18zł szt. Oczywiście guma balonowa też w ofercie, lecz proponowałbym zakupić przez sklep internetowy. http://www.shiningcar.pl/pl/p/California-Scents-Air-Fresheners-Balboa-Bubblegum-/353

Daj znać jak się zdecydujesz, ja mam jeszcze kilka rzeczy do zamówienia, wtedy wskoczy moja zniżka, za przesyłkę zrzucimy się po połowie.

nie lepiej zamówić przez internet a odebrać osobiście ? daleko do archimedesu nie mamy :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2012, 11:36_________________________________________________był u mnie Kaju odebrałem go z dworca :naughty: ogarneliśmy prawie na gotowo dolot na stożku jutro skończę go odseparowywać od turbo i można latać :evil: Posłałem chłopa o 23 do Anglii ale obiecał że jak wróci to się jeszcze z nami napije :good:

Opublikowano

kto dzisiaj będzie? ja postaram się być

Opublikowano

kto dzisiaj będzie? ja postaram się być

Ja postaram się być..

Opublikowano
  • Autor

ti i ja postaram się być :naughty:

Opublikowano

c53e524fb8fffb219a4c9965c3371a3c.jpg?1325962108

Opublikowano
  • Autor

dobre :polew: i jakie tanie w budowie :naughty:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 12:01_________________________________________________68e0dcb101e13dc7a36eb362bb1c283e.jpg?1325881518

Opublikowano

Ja dzisiaj będę :kox:

Opublikowano

Szczurek, będziesz z Ewą?? :gwizdanie: