Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kaju foty dobre wyszły :naughty: mamy 57 wszystkich :naughty: jak na razie obrobiłem tylko cztery ale pomału :decayed:

BTW jest dobre foto jak się wynurzasz z avanciora :whistling::decayed:

---------- Post dopisany at 20:41 ---------- Poprzedni post napisany at 20:40 ----------

https://lh3.googleusercontent.com/-p-9dgWPmn9I/T_CYoyyfcxI/AAAAAAAAACs/_TvTaKEZNh0/s800/1DSC05970.jpg

:whistling::whistling::decayed:

---------- Post dopisany at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany at 20:41 ----------

Resztę będę systematycznie dodawał do albumu ---> https://picasaweb.google.com/113052923174361081276/DropBox?authkey=Gv1sRgCKXrwczAq5mRjwE#5760271758207303426

Jest moc :kox:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

stary... jesteś mistrzem :slina:

1DSC06006.jpg

Opublikowano

Czesio się skarżył, następnym razem musi aktywnie uczestniczyć w sesji :naughty::dancing:

Opublikowano
  • Autor

teraz uczestniczył pasywnie i został wydymany z sesji :grin: Masz coś wiecej fotek ? :naughty::naughty:

Opublikowano

:hi:fajne fotki :whistling:

Opublikowano
teraz uczestniczył pasywnie i został wydymany z sesji :grin: Masz coś wiecej fotek ? :naughty::naughty:

Coś tam mam :decayed: dzisiaj w wolnej chwili po ogarniam i dorzucę :decayed:

Opublikowano

Z fotkami fest poszedłeś... Zaraz podeślę Ci link którą chce na czarno biało, do kalendarza może się załapie :decayed:

Opublikowano

Goldik.... słyszałem że kolegi AJM miał jednak 155PS:decayed: zapłaciłeś na hamownię ? (a mówiłem, żebyś nie sprawdzał hahahaha)

Opublikowano

1DSC06005.JPG

:kox:

W albumie już są wszystkie najlepsze foty... reszta się powtarza albo za ciemne :whistling: No dawaj Kaju która to ma byc :wink:

Można będzie coś jeszcze kiedyś ustrzelić jak więcej aut będzie :wink:

Opublikowano

Generalnie to nawet tą bym dał do kalendarza, jeśli Maciek nie widzi problemu, w sumie puma z hammerem w którymś miesiącu mieli wspólną fote :wink: a ja chcę tą na czarno biało:

1DSC05994.jpg

Tylko możliwie utnij tą Thalię ze zdjęcia, bo szpeci... :facepalm::decayed:

Opublikowano

spoko, spoko :decayed: działam :decayed:

Opublikowano

ale foty :slina::slina::slina:

Opublikowano
ale foty :slina::slina::slina:

A Ty co, w akcji zaginąłeś?

Opublikowano

Prosz :hi:

1DSC05994-001.jpg

Wszystko ładnie, pięknie tylko na czarno-białym nie widać us'ów :whistling::decayed:

Opublikowano

Tego właśnie się bałem... Ale i tak fota :slina: auto :slina: spodenki kierowcy :slina:

:decayed::polew:

Opublikowano

Właśnie jak wracałem do domu to na Strachowskiego widziałem avata US-a :decayed:

Opublikowano

Btw folii starczyło w sam raz :decayed:

DSC02481.jpg

Opublikowano

Strachowskiego? Mnie tam nie było :decayed:

---------- Post dopisany at 18:56 ---------- Poprzedni post napisany at 18:55 ----------

Btw folii starczyło w sam raz :decayed:

http://s13.postimage.org/xsu1dre7n/DSC02481.jpg

Kolorek ściany zakurwisty, widzę, że nie tylko auto lubisz w szalonym kolorze, całą chatę masz taką kolorową? :decayed: przynajmniej zapominasz o szarej rzeczywistości :nabijasie: mogłeś sobie jeszcze troche uciąć na kierunki :wink:

Opublikowano

To u przyszłej niedoszłej :decayed: ...u siebie poleciałem na grubo...na czerwono (nie żartuję) :polew::naughty:

Opublikowano
To u przyszłej niedoszłej :decayed: ...u siebie poleciałem na grubo...na czerwono (nie żartuję) :polew::naughty:

Ja u siebie też dwie ściany w meksykańską czerwień a dwie pozostałe w kawe z mlekiem :decayed: czerwień jest za***ista :naughty: