Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile km przejechałeś, że wiesz o tym nie piciu oleju ? Jaki olej masz aktualnie zalany ?

Ten check engine i tak musisz skasować vagiem inaczej sie nie da.

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

np 2 tys mam przejechane :P a olej zalalem nowy motul 5w40 :P nawet nie wiem czy nie przelalem bo byla akcja bo mi kontrolka min olej wyskoczyla no i sie wystraszylem i dolalem a akazalo sie ze ciagle jest maks i nie wiem czy to nie ma czegos wspolego z tym przelaniem bo ja z olejem mam pier***lca wczesniej mialem mazde 323f i musialem dolewac :]

Opublikowano

To jak to jest piszesz, że nie pije oleju a tutaj kontrolka z min olej Ci wyskakuje. 800 ml jest od minimalnego stanu do max.

Bład check engine to prawdopodobnie 16804 - Rząd 1; system katalizatora: za mała skuterczność

Opublikowano

no olejes byl na maks a ta kontrolka wyskakuje co jakies 150 km :P trzeba klape podnieść i wtedy jakby się kasuje , no a teraz w sobote mi ta kontrolka z silnikiem sie zapalila i sie ciagle pali ja bym obstawial paliwo bo to jakos godzine po zatankowaniu wyskoczylo.

Opublikowano

podjedź do tego kolesia co Ci napisałem

Opublikowano

:hi:bry i zaś weekend:banan: i trzeba do tyrki wracać po urlopie :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

zrobił nam prezes weekend bez forum :grin:

Opublikowano

:hi:

Doszedłem do siebie dopiero dzisiaj.... szczur ja nie kontaktowałem jak rozmawialiśmy..:facepalm:

---------- Post dopisany at 09:41 ---------- Poprzedni post napisany at 09:39 ----------

hej chłopaki widzę że pod millenijnym się stykacie , a to moje osiedle :) no ale do rzeczy jestem nowy na forum no i chyba nowy członek klubu a4 :P

Ale piszę do was teraz z dość gorącym problemem nie macie może vaga zeby zdiagnozować usterke ? bo mi się lapka żółta z silnikiem zapalaliła choć auto chodzi gites :/ jakby ktoś miał i miał ochote mi pomóc niech skrobnie do mnie na gg czy coś ...

:polew: Widzę już poinformowany zostałeś co i jak..... bardzo miło Cię powitać :naughty:o silniku ALT to Emil może opowiadać godzinami przy piwie... a na forum to cała "trylogia" jest.

---------- Post dopisany at 09:41 ---------- Poprzedni post napisany at 09:41 ----------

zrobił nam prezes weekend bez forum :grin:

dopiero wieczorem wczoraj odczułem brak. Jakieś prace konserwacyjne były.

---------- Post dopisany at 09:43 ---------- Poprzedni post napisany at 09:41 ----------

Ciesz się, że Hornet chleje, bo miałbyś przejebane :decayed:

:polew::polew::polew::polew: co za dzik :kox:

Opublikowano
:hi:bry i zaś weekend:banan: i trzeba do tyrki wracać po urlopie :facepalm:

Wiecznie psioczysz na temat swojej roboty, jak taka kiepna to zmień :grin:

Opublikowano

Witam!

Nie zaglądałem tu wcześniej, mimo że z Wrocka pochodzę :facepalm:

Kolega z klubu skierował mnie tu, szukam kogoś kto wyklei mi dah i lusterka folią, karbonem czarnym, we Wrocławiu lub okolicy.

Także jakiś dobry lakiernik by się przydał oraz elektryk który ogarnie zmianę licznika w aucie (b6, immo rb4).

Będę we Wrocławiu za tydzień i bardzo bym prosił o jakąś pomoc lub namiary.

Dziękuję i pozdrawiam! :hi:

Opublikowano

qrczak ma dobrego lakiernika ale pod wroclawiem. Co do elektryka i zmiany licznika to jest gosc w hali targowej tęcza przy lotniczej i on to moze ogarnac. Musisz podjechac do niego i pogadac.

Opublikowano

Może być i pod wrocławiem. Mam problem z lakierem bezbarwnym na autku. Chciałem się poradzić, spotkać by oglądnął, może coś podziałał.

a do tego elektryka macie namiar telefoniczny? Bo wolałbym zadzwonić i zapytać wcześniej bo jak nie to szukam dalej.

Dzieks wielkie

Opublikowano

lakiernik polecony @PW :wink:

Opublikowano

Super, zaraz dzwonię, dziękuję. Jeszcze przyciemnić szyby i wykleić dach :decayed:

---------- Post dopisany at 12:23 ---------- Poprzedni post napisany at 12:10 ----------

Lipa, szukam dalej lakierni, tamci zajęci i na urlop się wybierają :facepalm:

Opublikowano

Może warto poczekać chwilę. Robotę robią dobrze.

Opublikowano

Ale ja będę tylko koło 10 dni w Polsce :wink:

Opublikowano
  • Autor

510x075x777 zadzwoń i dowiedz się o cenę lakieru. Możesz się powołać na Maćka z Muchoboru od srebrnego audi ale ceny tym nie ugrasz ew. miejsce na lakierni. Wiem że teraz mają sporo roboty ale może się uda. Gość nazywa się Sławek

Opublikowano
510x075x777 zadzwoń i dowiedz się o cenę lakieru. Możesz się powołać na Maćka z Muchoboru od srebrnego audi ale ceny tym nie ugrasz ew. miejsce na lakierni. Wiem że teraz mają sporo roboty ale może się uda. Gość nazywa się Sławek

I ugadane. Super, dziękuję bardzo. Mam nadzieję że lakiernik dobry i nie będzie lipy jak miałem z tutejszym angolem, paprokiem.

Opublikowano
  • Autor

jak cenowo wyszło za element ? robotę robią bo same nowe auta tam stoją. Nie może być lipy. :wink:

Opublikowano
jak cenowo wyszło za element ? robotę robią bo same nowe auta tam stoją. Nie może być lipy. :wink:

O tym angolu też mi tak mowili. A teraz to szkoda pisać. Gdzie się nie dotknął to widać, nawet niewprawne oko. A chciałem tylko poprawić autko, wgniotki, itd. Dobrze że nie dałem mu więcej. Ale kasa w plecy.

A u tego Sławka, powiedział wstępnie 250 za element jak jest poza autem, jeśli nie trzeba przy nim nic robić, plus 50 zł za montaż na auto.

A dolne dokładki, to zależy w jakim stanie, czy nie trzeba będzie szpachli itd. Ale myślę, że kolega konkretny i się na miejscu dogadamy.