Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spartan, jechałeś dzisiaj przez Kamieniec Wrocławski ?? :eusathink:

:no: ...w tamtym kierunku zapuszczam się tylko do Ślęzy czasem :wink:

Widziałem avanta w Twoim kolorze na tablicach DTR, :whistling:

Jeździ w DTR zielony avant ale java green... z daleka może podobny, z bliska całkiem inny (bledszy i metalik) :wink:

No chyba, że pojawił się jakiś nowy avant którego nie widziałem :whistling::doh:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

mendo cholerna wyciąłeś mnie ze zdjęcia :facepalm:

[

Jeździ w DTR zielony avant ale java green... z daleka może podobny, z bliska całkiem inny (bledszy i metalik) :wink:

No chyba, że pojawił się jakiś nowy avant którego nie widziałem :whistling::doh:

Jeździ i był nawet na VAG Nysa :whistling:

-

100_2382.jpg

i był jeszcze taki z Kłodzka ale żaden z tych dwóch nie miał tego odcienia co Arek :decayed:

100_2307.jpg

<br /><br />

Opublikowano

-

http://s7.postimage.org/u3v2brxtz/100_2382.jpg

i był jeszcze taki z Kłodzka ale żaden z tych dwóch nie miał tego odcienia co Arek :decayed:

http://s18.postimage.org/9s1swgmb9/100_2307.jpg

<br /><br />

I to właśnie jest ten java green :wink: parkowałem koło niego nie raz i to zupełnie co innego jest :wink: na moją korzyść :naughty:

Opublikowano

-

http://s7.postimage.org/u3v2brxtz/100_2382.jpg

http://s18.postimage.org/9s1swgmb9/100_2307.jpg

<br /><br />

I to właśnie jest ten java green :wink: parkowałem koło niego nie raz i to zupełnie co innego jest :wink: na moją korzyść:naughty:

Przybliżę tutaj pointę pewnej historii, którą jeśli ktoś z nas będzie o tym pamiętał opowiem na spocie jak będę w kraju...

"Bo prowda jest jydna. Każdy swoje kfoli!!" :nabijasie:

---------- Post dopisany at 18:36 ---------- Poprzedni post napisany at 18:34 ----------

Maciek, mendo wybacz, ale na tym zdjęciu Cie nie było akurat :decayed: muszę przejrzeć regulamin z tymi fotami do kalendarza i zobaczę kiedy możemy dać nasze dwie razem :wink:

Opublikowano

Zagłosowałem kaju na Ciebie, moim zdaniem najlepsze ze wszystkich:slina:. Nie wiem co inni widzą w tej trójce :facepalm:

Opublikowano
Zagłosowałem kaju na Ciebie, moim zdaniem najlepsze ze wszystkich:slina:. Nie wiem co inni widzą w tej trójce :facepalm:

mrogala fura generalnie według mnie najlepiej wypadła z tych wszystkich i nie dziwie się, że tyle głosów zebrał... Szkoda, że Arkowi przepadł orginał tej foty bez kropek, wtedy gniotłoby to suty totalnie :slina: ale i tak nie jest źle, nie spodziewałem się nawet, że się załapie do ankiety, bo ponoć trochę tych fotek tam było do wyboru. W każdym razie, graty dla Arka za fotę :banan:

Opublikowano
:banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan:
Opublikowano

kaju, trzeba sie pozbyc konkurencji?:D

Opublikowano

no z kropkami to pojechałem :facepalm:

ode mnie głos też poszedł :decayed:

Opublikowano

Absolutnie, każdy głosuje na fotę, która mu się podoba :wink: Arku, kropki wybaczam, odrobisz w polu :decayed:

Opublikowano

Absolutnie, każdy głosuje na fotę, która mu się podoba :wink: Arku, kropki wybaczam, odrobisz w polu :decayed:

Ni .uja :dancing::decayed:

Opublikowano

Ułożysz mi program jak wrócę do kraju, bo planuje się za siebie zabrać i będziemy na zero :decayed:

Opublikowano
Ułożysz mi program jak wrócę do kraju, bo planuje się za siebie zabrać i będziemy na zero :decayed:

No i mówisz jak człowiek :naughty::decayed:

:slina::shock3:

Suzuki Bandit 1200 Turbo 250KM Polecam!!! (2496981122) - motoAllegro

Przedłużyć wachacz i jest pro killer :slina:

...niech się chowają Veyrony i cała reszta ze stajni Pagani :whistling:

Opublikowano
  • Autor

to musi jechać... :slina:

słuchajcie szukam paru maneli. Potrzebuję do poldka borewicza:

felgi z łapkami pod chrom dekle

tylną gumę nad lampy (krawężnik)

halogeny przeciwmgielne prostokątne żółte selektywne

nie zalega u kogoś ?

Opublikowano

U rodziców na strychu zalega mi w h*j gratów z poloneza, ale caro... Gdyby Cie to ratowało... Jeśli w temacie jesteś, to miałem kiedyś Grocliny - ojciec psu dał do spania, pies poszarpał... :facepalm: ale kurwiłem, toż to rarytas taki był...

---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:02 ----------

I felgi chyba nawet takie mam, dawno tam nie zaglądałem, ale ten wzór kojarzę, że mi na strychu leży...

fiat-127-11.jpg

Opublikowano
  • Autor

to ma być odstawione na oryginał ale jak masz to zerknij szkoda bo pomotałem alu dekle sąsiadowi a to nówka i w rewelacyjnym stanie

Opublikowano

No teraz Ci nie zerknę, ale jak wrócę to nie ma problemu, nawet Ci mogę te fele przywieźć. Generalnie chciałem z tym porządek zrobić, tam wszystko mam, nawet tunel z panelem na klime do plusa, bo ja rozkręcałem najpierw tego pierwszego caro, a potem plusa miałem wersję eksportową z klimatyzacją. TO BYŁ SZAAAAŁ PANOWIE :kox: klima w knurze :banan:

---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:18 ----------

Z tego co kojarzę, to do borewicza będę miał lampiszony i z pół silnika, Ty, ta krawędź nad światłami może i też by się znalazła... Coś mi świta, ale ręki uciąć nie dam.

Opublikowano

Bry!

Dzisiaj ruszam w trasę, więc przy dobrych wiatrach w niedzielę zawitam na spocie :wink:

Opublikowano
Bry!

Dzisiaj ruszam w trasę, więc przy dobrych wiatrach w niedzielę zawitam na spocie :wink:

Szerokiej :hi: