Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:

Jest kolejny problem z paskiem 1.8t '01r :facepalm: 3 bieg, but w podłogę i jakby turbo przestało dmuchać i obroty spadają... na luzie dzieje się podobnie, obroty mocno spadają i po 1-2s wracają.

:vaglogi:

---------- Post dopisany at 10:03 ---------- Poprzedni post napisany at 10:02 ----------

Ja dzisiaj będę pod MM. Spartan, a Ty się pokażesz ? :decayed:

---------- Post dopisany at 10:05 ---------- Poprzedni post napisany at 10:03 ----------

Do superba podejdą dobrze Emil :wink:

Patrzyłem na koszty nowych opon do tych felg :facepalm: chyba max dla mojego portfela to 17 cali :kwasny:

---------- Post dopisany at 10:06 ---------- Poprzedni post napisany at 10:05 ----------

Pytałem o te felgi, są odmalowane. Dwie miały bicie i zostały wyprostowane, więc nawet nie pytałem o produkcję.

A pytałeś czy były spawane ?

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja dzisiaj będę pod MM. Spartan, a Ty się pokażesz ? :decayed:

Raczej nie dam rady, o 17 muszę być w Ślęzie

Opublikowano
Pytałem o te felgi, są odmalowane. Dwie miały bicie i zostały wyprostowane, więc nawet nie pytałem o produkcję.

A pytałeś czy były spawane ?

Nie pytałem.

Opublikowano

Moje 17" niedługo będą na sprzedaż :whistling:

Opublikowano

Te szpachlowane ?? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jest kolejny problem z paskiem 1.8t '01r :facepalm: 3 bieg, but w podłogę i jakby turbo przestało dmuchać i obroty spadają... na luzie dzieje się podobnie, obroty mocno spadają i po 1-2s wracają.

weź go w przyszłym tygodniu do mnie wieczorem ja mu się już do d*py dobiorę :wink: Jaki to kod silnika tylko muszę wiedzieć i czy ma podtlenek LPG

Opublikowano
:hi: już nie pije :facepalm:
Opublikowano

Też zawsze mówie, że więcej nie pije... Ale mniej też nie :decayed: więc głowa do góry i polej sobie, podratuj się :decayed:

Opublikowano

Ja sobie obiecałem, że w sierpniu nie wypije ani grama alkoholu.:whistling:

---------- Post dopisany at 13:15 ---------- Poprzedni post napisany at 13:15 ----------

Chce sprawdzić czy nie zaliczam się do grona alkoholików :wink:

Opublikowano

Chyba degustatorów...

Opublikowano

Te szpachlowane ?? :decayed:

Tych szpachlowanych już dawno nie ma :wink: Te obecne :wink:

---------- Post dopisany at 13:34 ---------- Poprzedni post napisany at 13:32 ----------

weź go w przyszłym tygodniu do mnie wieczorem ja mu się już do d*py dobiorę :wink: Jaki to kod silnika tylko muszę wiedzieć i czy ma podtlenek LPG

Właśnie w krótkim czasie po założeniu lpg zaczęły się dziać te cuda... A mówiłem żeby tam gazu nie pchał :facepalm:

---------- Post dopisany at 13:39 ---------- Poprzedni post napisany at 13:34 ----------

A tym czasem wyebałem sobie bark na treningu :facepalm: na szczęście obojczyk i więzadła całe :facepalm:

Opublikowano

Daj fote tych swoich

Opublikowano
  • Autor
Właśnie w krótkim czasie po założeniu lpg zaczęły się dziać te cuda... A mówiłem żeby tam gazu nie pchał :facepalm:

dziwne te silniki generalnie lubią gaz chyba że zakładał to pan Gienek w zaprzyjaźnionym warsztacie specjalizującym się naprawą żuków i uazów... wtedy wszystko jest możliwe. W każdym bądź razie jestem dostępny każdego dnia po 22:20 jak coś to dzwoń.

Opublikowano
Daj fote tych swoich

Kliknij w moją sygnaturę, otworzysz wątek tam są foty :wink:

---------- Post dopisany at 14:36 ---------- Poprzedni post napisany at 14:35 ----------

dziwne te silniki generalnie lubią gaz chyba że zakładał to pan Gienek w zaprzyjaźnionym warsztacie specjalizującym się naprawą żuków i uazów... wtedy wszystko jest możliwe. W każdym bądź razie jestem dostępny każdego dnia po 22:20 jak coś to dzwoń.

Nie wiem gdzie to zakładane było nawet... Pogadam z ziomkiem, jak coś to będę dzwonił :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

Kto dzisiaj będzie bo nie wiem czy myć furę czy odpalać piwo :co:

Opublikowano

ja odpadam umówiłem się z kolesiami ode mnie z audi 80 zobaczymy ilu się pojawi

Opublikowano

szczuraz, masz kompa żeby podpiąć pod b6?

Opublikowano

Ponoć ma laptopa na korbkę a kabel z drewnianą wtyczką :whistling::naughty:

coś tak mi się przypomina :naughty::decayed:

Opublikowano

to dobrze myślę że do mojego będzie w sam raz

Opublikowano
ja odpadam umówiłem się z kolesiami ode mnie z audi 80 zobaczymy ilu się pojawi

To trzeba było ich umówić pod MM, ale zmaściłeś :jerk::facepalm:

---------- Post dopisany at 17:17 ---------- Poprzedni post napisany at 17:16 ----------

Kto dzisiaj będzie bo nie wiem czy myć furę czy odpalać piwo :co:

Ja podjadę na pewno, pochwalić się wynikami z hamowni.:kox: