Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
chyba jednak stanie na a3 1.8T. chce w gazie, a eSkę ciężko znaleźć. Jak mam sam zakładać to też wyjdzie te ~4tyś ekstra. Ale to jeszcze troche, narazie trzeba sprzedać paroooowę :decayed:

po kiego pchasz ten gaz.:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Już wogóle bagażnika nie będziesz miał

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
chyba jednak stanie na a3 1.8T. chce w gazie, a eSkę ciężko znaleźć. Jak mam sam zakładać to też wyjdzie te ~4tyś ekstra. Ale to jeszcze troche, narazie trzeba sprzedać paroooowę :decayed:

Chcesz mieć niskie spalanie i bączka do ganiania to szukaj A3 1,9 ASZ zrobisz 200KM i styka... waga zrobi resztę a spalanie w mieście pozostanie na poziomie 7L

Opublikowano

Chcesz mieć niskie spalanie i bączka do ganiania to szukaj A3 1,9 ASZ zrobisz 200KM i styka... waga zrobi resztę a spalanie w mieście pozostanie na poziomie 7L

I to jest mój cel na przyszły sezon :naughty:

Opublikowano

Jeżdżenie klekotem bawi do pewnego czasu. Papol, w tym momencie znalezienie dobrej ski to bułka z masłem, u Sida wszyscy wyprzedają fury na potęgę. Weźmy np furę Bracusa, bardzo przyzwoity stan, wszystko co może się posypać wymienione. Więc jedynie gass trzeba dołożyć:decayed: Emil jak tak bardzo razi Cie gaz w autach, to załóż fundacje przeciwników gazu, róbcie pikiety, strajki na Wiejskiej może nawet głodowe:wink: Ja zaoszczędzone pieniądze wolę wydać na dobry balet, niż sr** pieniędzmi na Orlenie i patrzeć z pogardą na auta z eco paliwem:grin:

To byłem ja jarząbek:wink:

Opublikowano
Jeżdżenie klekotem bawi do pewnego czasu. Papol, w tym momencie znalezienie dobrej ski to bułka z masłem, u Sida wszyscy wyprzedają fury na potęgę. Weźmy np furę Bracusa, bardzo przyzwoity stan, wszystko co może się posypać wymienione. Więc jedynie gass trzeba dołożyć:decayed: Emil jak tak bardzo razi Cie gaz w autach, to załóż fundacje przeciwników gazu, róbcie pikiety, strajki na Wiejskiej może nawet głodowe:wink: Ja zaoszczędzone pieniądze wolę wydać na dobry balet, niż sr** pieniędzmi na Orlenie i patrzeć z pogardą na auta z eco paliwem:grin:

Przecież Emil robi rocznie 10tys km samochodem to o czym mówimy.... do diesla trzeba dorosnąć. Co do gazu to dobrze zestrojony i dobry gaz nie zrobi żadnej ale to żadnej różnicy w osiągach od PB a w kieszeni zostanie :decayed:

Opublikowano

Przecież Emil robi rocznie 10tys km samochodem to o czym mówimy.... do diesla trzeba dorosnąć. Co do gazu to dobrze zestrojony i dobry gaz nie zrobi żadnej ale to żadnej różnicy w osiągach od PB a w kieszeni zostanie :decayed:

Gdybym miał PB to na pewno bym montował gaz i na pewno bym nie oszczędzał na instalacji. Wolę jednak diesla :naughty::naughty:

Opublikowano

No akurat temat gaz czy nie to kwestia co kto lubi.Co do eSek ze mozna kupic bez problemu igle to dalej byl bym sceptyczny.Czesto gesto wygladaja ladnie na foto a potem....

Opublikowano

Przy jeździe 10 tys rocznie to ten gaz zwróciłby mi się po 3 latach. Po za tym z gazem nigdzie za zaparkujesz w podziemnych garażach. Dodatkowo dbać o instalacje, gumy srumy, ważność butli itd.

Gaz do kuchenek i koniec tematu:wink:

Opublikowano

Gaz do kuchenek i koniec tematu:wink:

nie zgadzam się, wg mnie warto zagazować auto :wink: Pod warunkiem, że jest to porządna instalacja, a nie jakiś chłam. Każdy ma swoje zdanie, więc nie ma się co dochodzić:whistling:

Opublikowano

Odkopałem dzisiaj skarb :decayed: Przy porządkach na strychu znalazłem 3 krzyżaki wału do warszawy (ori, jeszcze zapakowane :naughty:) i 4 lampy :decayed: i coś tam jeszcze...

Opublikowano

Jak ktos chce cos gazowac to moge doradzic. Oczywiscie chodzi o 4 kolka. Juz 8 lat gazuje co mi pod rece podejdzie i jeszcze nie mialem problemu zeby nie chodzilo jak trzeba. Chociaz zawsze mialem auto zagazowane chcialem teraz sprobowac jak to sie klekotem jezdzi. :)

Opublikowano

Ja mam zaufanego gaziarza we Wrocku. Paweł z Wilczyc:wink:

Opublikowano

:hi: Witam Panowie :wink:

Qurak i jak tam z kolegą z B7, Byłeś?

---------- Post dopisany at 18:26 ---------- Poprzedni post napisany at 17:55 ----------

Maciek znalazłem przyczynę szarpania w tym passacie fl co jakiś czas temu pytałem o radę :naughty:

Opublikowano
  • Autor
Odkopałem dzisiaj skarb :decayed: Przy porządkach na strychu znalazłem 3 krzyżaki wału do warszawy (ori, jeszcze zapakowane :naughty:) i 4 lampy :decayed: i coś tam jeszcze...

z jakiej to warszawy czy to z 223 czy z m-20 ? Kolega ma taką :naughty:

---------- Post dopisany at 18:49 ---------- Poprzedni post napisany at 18:48 ----------

Qurak i jak tam z kolegą z B7, Byłeś?

---------- Post dopisany at 18:26 ---------- Poprzedni post napisany at 17:55 ----------

Maciek znalazłem przyczynę szarpania w tym passacie fl co jakiś czas temu pytałem o radę :naughty:

B7 sama sie naprawiła a z passatem miałeś pojechać :decayed:

Opublikowano

z jakiej to warszawy czy to z 223 czy z m-20 ? Kolega ma taką :naughty:

B7 sama sie naprawiła a z passatem miałeś pojechać :decayed:

Dziadek miał m20 to raczej z tej :wink: jutro walne foto jakieś bo dzisiaj mi stary zasypał to oponami :facepalm:

A właściciel paska ucichł z tematem to nie poganiałem ale dzisiaj wpadł no i szukałem, szukałem, aż znalazłem... nieszczelny dolot- pęknięty wąż :wink:

Opublikowano
  • Autor

90% takich problemów to nieszczelny dolot. Pytałem się Ciebie czy był sprawdzany. :wink:

Opublikowano

Właściciel mnie upewniał że On sprawdzał i mechanik...:facepalm: ale dzisiaj to przejrzałem dla własnego czystego sumienia i znalazłem pęknięcie. Ja nie wiem jak oni to sprawdzali że przeoczyli...chyba że nikt tam nie zaglądał tak na prawdę :whistling:

Opublikowano

siemka wczoraj byłem świadkiem jak gościu busem drogą dla rowerów wyprzedzał pojazdy z telefonem przy uchu masakra aż szkoda że nie jechała w pobliżu policja

Opublikowano
  • Autor
Właściciel mnie upewniał że On sprawdzał i mechanik...:facepalm: ale dzisiaj to przejrzałem dla własnego czystego sumienia i znalazłem pęknięcie. Ja nie wiem jak oni to sprawdzali że przeoczyli...chyba że nikt tam nie zaglądał tak na prawdę :whistling:

jak coś mam ori gumę od filtra do turbo w idealnym stanie na zbyciu

---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ----------

siemka wczoraj byłem świadkiem jak gościu busem drogą dla rowerów wyprzedzał pojazdy z telefonem przy uchu

właśnie po to chcę kupić kamerę do auta

Opublikowano

Już guma wymieniona :thumbup1: