Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maja warsztat obok tego w ktorym pracuje :)

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Maja warsztat obok tego w ktorym pracuje :)

Thx pany, kolego cwiara i jaką masz opinię na temat sąsiadów z pracy?;)

Opublikowano

Nie wiem bo sa tam dopiero ok 3 miesiace. Oni byli chyba na swieradowskiej i sie przeniesli.

Opublikowano

Oki a ktoś z was tak był w ogole jak to jest coś nowego?

Opublikowano

:hi:Piotr spokojnie dopiero się rozpędzałęm :grin: było glebować furę a tak poważnie od kiedy ogladam uwaga pirat to smigam wolniej :decayed:

Opublikowano
:hi:Piotr spokojnie dopiero się rozpędzałęm :grin: było glebować furę a tak poważnie od kiedy ogladam uwaga pirat to smigam wolniej :decayed:

:decayed: A tak BTW to jaką tam moc masz w swoim AFNie? :wink:

Opublikowano
  • Autor
6926e115efd7fc02c7bf0740c2303bed.gif?1349530753
Opublikowano

co ja tam mam a program plus wtryski 216 stki myslę że ponad 150 KM ale hamowni nie robiłem dlatego nie mogę tego udowodnić przynajmniej na razie :naughty:

Opublikowano
co ja tam mam a program plus wtryski 216 stki myslę że ponad 150 KM ale hamowni nie robiłem dlatego nie mogę tego udowodnić przynajmniej na razie :naughty:

turbo ori? :naughty: Ja nie wiem czy bawić się w zmianę turbo i wtrysków czy swapować AWXa, bo właściwie jestem w stanie mieć taki silnik za free, jedynie koszt przełożenia :kox: Ale myślę, że i tak skończy się zmianą samochodu na a3 130km, bo mi już sam program nie wystarcza :facepalm:

Opublikowano

turbo ori? :naughty: Ja nie wiem czy bawić się w zmianę turbo i wtrysków czy swapować AWXa, bo właściwie jestem w stanie mieć taki silnik za free, jedynie koszt przełożenia :kox: Ale myślę, że i tak skończy się zmianą samochodu na a3 130km, bo mi już sam program nie wystarcza :facepalm:

jak masz silnik AWX za free i go nie chcesz to ja biorę.

Opublikowano

Tylko się zaczął temat klekotów i Hornet od razu powrócił do żywych :decayed:

Opublikowano

jak masz silnik AWX za free i go nie chcesz to ja biorę.

No może niekoniecznie za free, ale kupując anglika na części wyrobię taki zysk, że silnik zostanie za free:decayed: Problem jest taki, że teraz po prostu nie mam czasu, a nadal mam dużo gratów z poprzednich aut i ciężko mi się wyrobić z tym wszystkim :kwasny: Pewnie pójdę na łatwiznę i zmienię furę :decayed: Tylko kto mi zwróci czas i pieniądze włożone w to auto :facepalm:

---------- Post dopisany at 18:47 ---------- Poprzedni post napisany at 18:47 ----------

:polew:

Opublikowano

Ja PB uznaję tylko w EVO :decayed:

Opublikowano

Wiem :decayed:

Dzisiaj na AOW się ganiały 2 sztuki :decayed: ja miałem 160 a jak mnie mijały to jakbym w miejscu stał :shock3:

Opublikowano
Wiem :decayed:

Dzisiaj na AOW się ganiały 2 sztuki :decayed: ja miałem 160 a jak mnie mijały to jakbym w miejscu stał :shock3:

Pewnie srebrny i czerwony :naughty:

Opublikowano

Na bank był czerwono-jakiś tam chyba...a drugiego tylko ryk usłyszałem :kox:

Opublikowano
  • Autor

wracali z rakietowej coś tam sie dzisiaj działo po pod oknami mi latali beemkami i innymi crx`ami

Opublikowano

oddawaj skórę :whistling: Rozumiem że na felgi mam szukać nowego nabywcy ?

Pierun wie, jeśli pójdzie, to nabywcę podsyłam po Ciebie po te felgi, a jeśli nie pójdzie, to je wezmę, plus dwie duże kraty sam wiesz czego za ten czas Twój stracony i nasze nerwy stargane :whistling: