Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja się w żadne dzieci na razie nie wpierdalam. Nie przeczę, że radochy dostarczają co nie miara. Aczkolwiek na dorobku wolę mieć jeden problem mniej:wink:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Później będziesz chciał a nie będziesz mógł :decayed:

Opublikowano

Jak przestanie używać grzania d*p, to jest jeszcze dla niego nadzieja, ja już strzeliłem dwójkę, więc nawet latem używam grzania foteli, co by sie jajka ścieły :decayed:

Opublikowano

chetnie bym poupalal z Wami ale klekotem w osce to troche jak wodke ciastkiem zagryzać...

Opublikowano
chetnie bym poupalal z Wami ale klekotem w osce to troche jak wodke ciastkiem zagryzać...

Co Ty opowiadasz za bzdury kolego :decayed:

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano
To co nikt nie pisze się na jazdę ?? to mam sam jechać ??

Ja dzisiaj polatałem ale po lekarzach z małym, gorączka mu nie schodzi juz 3 dobe...:kwasny:

u nas na 4 dobę zeszła... spokojnie. Ja 4 dobę będzie gorączkował to wtedy latać....

Dziecko z gorączką na mróz ?? :facepalm: nagrzane auto miałeś przynajmniej ? Jest takie coś jak wizyty domowe

Dzisiaj zeszła no i wysypka się pojawiła. Spoko auto zawsze mam nagrzane. Na wizyte domową musiałem czekać ostatnio od 6-8 godzin. A jak moja ma sraczkę to ja już nic nie poradze...

Opublikowano

to jak jest wysypka to już spokojnie... moja też sra żarem ale stopuje i to ostro. Młody zaczął już stawać i chodzi a raczej uczy się chodzić po meblach, etc to ta za nim biega, że niby się obije. Ja go tylko asekuruję żeby sobie dwóch jedynek nie wybił i nie padł na plecy a na d*pę leci ja ta lala... w dwa dni się nauczył siadać :polew:

Dobra jadę na miasto zrobić jakiś rekonesans .... ktoś dołączy...a może nocny spocik ??

Opublikowano

Pojechałbym ale jestem mega zmęczony :facepalm:

Opublikowano

1h Cie nie zbawi :naughty: jak coś to pod kom jestem

Opublikowano

ostatnio dzwoniłem pod kom i nie odbierałeś a właśnie byłem na mieście :grin:

Opublikowano

Zrobię inter, założę zimówki i możemy się ustawić na nocny melanż hornet, byle miejscówki bez psiarni, nie chcę sobie odbierać przyjemności dyskusją z młotami :wink:

Opublikowano
  • Autor

ja skończyłem 2 dzień walki z hujdajem... jak do jutra go nie skończe to zakładam zimowe obuwie do audi i ruszę je po dłuuuugim postoju :naughty: myślę że śnieg przyjmie z radosnym sapaniem zaworu DV :banan2:

Opublikowano

Na parking volvo jedźcie w nocy :decayed:

Opublikowano

Wczoraj tam byłem wieczorem - plac jebut Twoja mać :decayed:

Opublikowano

Właśnie zjechałem... ale się wujek wyszalał... byłem na maślicach... zabawa przednia ale tłok... pod volvo lipa. Tekst gościa z BMW ... ma się quattro to się lata... a ja ośkę mam :polew::polew:

Po pewnym czasie łód sie zrobił i d*pa... czekałem aż któryś wyqrwi z lampę ale jakoś udawało im się przelatywać obok.... był jeden as z d*pą i wariował ale też nie trafił :thumbdown:

---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:30 ----------

Zrobię inter, założę zimówki i możemy się ustawić na nocny melanż hornet, byle miejscówki bez psiarni, nie chcę sobie odbierać przyjemności dyskusją z młotami :wink:

z tym ciężko.... oni wiedzą, że śnieg jest to i tygryski wariują :kox:

---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:31 ----------

ostatnio dzwoniłem pod kom i nie odbierałeś a właśnie byłem na mieście :grin:

kiedy ?

Opublikowano

9 grudnia o 21 na numer 503***506

Opublikowano
9 grudnia o 21 na numer 503***506

a to nie wiem

Opublikowano

parówa jeździ :banan:

dzięki Nelson! :thankyou2:

Opublikowano
  • Autor

nie dogadałeś się z Gniadym ?!

dzisiaj czara goryczy sie przelała... Drugi dzień bez auta i jakby mi kto rękę urwał. Zakładam zimowe obuwie do audi i zaczynam go używać na codzień :naughty:

---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 17:20 ----------

założyłem zimę 4x pirelli sottozero... gówno jakich mało. Dębica frigo bije je na łeb.