Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale Ty masz skrzynię 6-kę

---------- Post dopisany at 19:57 ---------- Poprzedni post napisany at 19:53 ----------

i co widzimy się na mieście gdzieś ... bo suszy mnie strasznie... długo bez alko nie pociągnę :decayed:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
hehe jadę zobaczyć na AOO może nie bd dużego ruchu to jakąś fote strzele dla niedowiarków :)

Napisz jeszcze rozmiar kół jaki masz w aucie :wink:

---------- Post dopisany at 19:45 ---------- Poprzedni post napisany at 19:45 ----------

w 2,4 też skrzynia nie pozwoli na 250km/h Pewnie licznik oszukuje :facepalm::grin:

No a tam jest 5 czy 6b?

195/65/R15 5b ... 4 próby po 240 za każdym razem łapania za tel ktoś zmieniał pass :kwasny::kwasny: może i przekłamuje ale 250 widziałem :decayed: choć jadąc na nawi pokazuje mi 8km/h mniej niż na zegarach. a jeżeli przekłamuje to jak się tego pozbyć?? żeby było ok? większe kola? przecie mam takie jak podaje producent

Opublikowano

Mi producent niby też ten rozmiar podaje, a z fabryki wyjechała po kodach wyposażenia na 205/55/16.

Opublikowano
Mi producent niby też ten rozmiar podaje, a z fabryki wyjechała po kodach wyposażenia na 205/55/16.

a jakie buty teraz nosi?? :D

---------- Post dopisany at 21:06 ---------- Poprzedni post napisany at 21:05 ----------

A4 2.4 ť B5 ť A4 ť Dane techniczne ť Audi Klub Polska

Nie ma możliwości, żeby poleciał 250 i koniec.... masz przekłamanie.... musisz się z tym pogodzić.

No cóż jeżeli mnie okłamuje to przyjmuje to na klatę :decayed:

Opublikowano

Teraz jest w tym właśnie rozmiarze. Lato ma 225/40/18 i niewielkie zaniżanie prędkości, a licznikowe 245 szedłem na fabrycznym setupie.

Opublikowano

To jak Panowie ogarniamy jakis dzionek u mnie na lotnisku?? :decayed: w soboty tylko trochę tłoczno bo driftuja ludzie z polski :decayed:

Opublikowano
  • Autor

gdzie to lotnisko?

Opublikowano

hmm na wileńskiej jak się jedzie na Bogusławice Wabienice

---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ----------

ja spadam kimać jak coś pogadamy jutro może coś zorganizujemy :decayed:

Opublikowano

Maciek, w Oleśnicy, lecisz na starą 8 i lecisz na Wabienice, za kościołem wpadasz na kocie łby, po lewej stronie masz jednostke starą, lecisz dalej prosto, wpadasz na asfalt, po prawej jest cmentarz, za cmentarzem będziesz miał dróżkę w lewo na lotnisko :hi:

---------- Post dopisany at 21:55 ---------- Poprzedni post napisany at 21:54 ----------

BTW, Przy 12 sekundzie k**wa jebłem kolacją w matryce!!

Amelinowe życzenia świąteczne - Sadistic.pl

:nabijasie:

Opublikowano
  • Autor
za kościołem wpadasz na kocie łby,

to wystarczający argument żebym tam nie jechał :grin:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

:hi: juz we wro, ale pustki dzisiaj na mieście. Szkoda, że tak nie jest po za świętami :decayed:

Nalałem vpower racing i przegoniłem skodillaca po a4 :grin: bo taki zamulony był :decayed:

Opublikowano
:hi: juz we wro, ale pustki dzisiaj na mieście. Szkoda, że tak nie jest po za świętami :decayed:

Nalałem vpower racing i przegoniłem skodillaca po a4 :grin: bo taki zamulony był :decayed:

Tylko mi nie mów, że wierzysz w legendę o tym, że zalałeś "lepsiejsze" paliwo...? :facepalm:

Opublikowano

Tylko mi nie mów, że wierzysz w legendę o tym, że zalałeś "lepsiejsze" paliwo...? :facepalm:

Więcej substancji czyszczących posiada i głownie dlatego je zalałem.

Opublikowano

:polew::polew::polew::polew: jebnij sobie 100-ke to mózg Ci się przeczyści :facepalm:

Opublikowano

...taaa...chyba czyszczących portfel w szybszym tempie :whistling:

Opublikowano
:grin::grin::grin: widze, że humor Was trzyma.:grin:
Opublikowano

kaca nie ma to jest i humor :decayed:

Opublikowano

Wiecie może gdzie we Wrocku można oddać fotele samochodowe do obicia skórą ?

Opublikowano

pisz do regusia ale to będziesz musiał wysłać fotele na lubelszczyznę... więc bez auta jakiś czas będziesz. Miałeś nie inwestować w tego parcha ..... ja bym w pierwszej kolejności trochę posadził bo wygląda jak wóz drabiniasty