Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na milenijnym dzisiaj suszą :whistling: Leciałem ze szwagrem, zarobił 200pln i 6pkt :facepalm:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Pany, potrzebuję na już klatkę dla chomika. Ma ktoś?

Też mam klatkę, do tego kółko, poidełko chyba i coś jeszcze. jeśli chcesz to ci to dam. tylko musisz podjechać. bo nie wiem czy będę jechał do wrocka.

---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ----------

emay ogarnąłeś temat z tym obszywaniem tapicerki?? koło milicza na wiosce jest gościu co to dobrze robi. widziałem mercedesa SEC'a jak zrobił w granatowej alcantarze normalnie pierwsza klasa

Jak możesz to zapodaj numer do niego.

---------- Post dopisany at 10:40 ---------- Poprzedni post napisany at 10:37 ----------

Będe lał lukoil pb 95 :grin:

W Twoim przypadku to nie zbyt dobry pomysł.... heheheh

Bo ?:decayed:

Proponuję dokształcić się w dziedzinie swojego silnika...... najlepiej zwykłe pb98 bez udziwnień a jak będziesz chciał wiedzieć dlaczego to google się kłania - może się nauczysz czegoś :grin:

Opublikowano
  • Autor

Dopóki ma soft w serii może lać 95 najwyżej stukowce otetną mu koło 5000rpm przy pełnym bucie. To auto i tak nie jest do rajdów a 98 wiem z doświadczenia że pali więcej.

Opublikowano
Dopóki ma soft w serii może lać 95 najwyżej stukowce otetną mu koło 5000rpm przy pełnym bucie. To auto i tak nie jest do rajdów a 98 wiem z doświadczenia że pali więcej.

nie mój silnik :decayed:

Opublikowano
  • Autor
:decayed:
Opublikowano

Dobra ... robimy jakąś wódę dzisiaj gdzieś ??

---------- Post dopisany at 19:32 ---------- Poprzedni post napisany at 16:41 ----------

Powoli bo się pozabijacie z tymi propozycjami picia... jak zwykle d*pa ... to ja nie wiem.. rok wcześniej trzeba się w Wami umawiać ??

Opublikowano
Dobra ... robimy jakąś wódę dzisiaj gdzieś ??

---------- Post dopisany at 19:32 ---------- Poprzedni post napisany at 16:41 ----------

Powoli bo się pozabijacie z tymi propozycjami picia... jak zwykle d*pa ... to ja nie wiem.. rok wcześniej trzeba się w Wami umawiać ??

Żebym mieszkał na miejscu, to by mnie rower podwiózł jakiś, a tak... :facepalm:

Opublikowano

Trzeba będzie moczyć mordę łychą w domu :kwasny:

Opublikowano
Trzeba będzie moczyć mordę łychą w domu :kwasny:

Nie jesteś sam :wink:

---------- Post dopisany at 19:57 ---------- Poprzedni post napisany at 19:44 ----------

Ja właśnie wlałem do szklany i zaczynam degustację balacha.

Opublikowano

Ja też mam dzisiaj balacha... jeszcze nie wlałem... czekam na info do znajomego czy dzisiaj bzyka pannę czy ma wolne i pije...

Opublikowano
czekam na info do znajomego czy dzisiaj bzyka pannę czy ma wolne i pije...

Polej po sto, najwyżej jebnie karniaka, albo wychylisz jego działe... Proste :wink: BĘC!

Opublikowano

no nie ponieważ jak coś to jadę do niego i u niego zostaje auto. Jutro mi przyprowadzi :decayed:

Opublikowano

Mam i ja :) Zdrowko.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano
Mam i ja :) Zdrowko.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ooo, Panie, jak balach, to BĘC :wink:

Opublikowano

Chomiki bedzie spot w tą niedziele ?

Opublikowano

emano.....

pewnie będzie...

---------- Post dopisany at 08:54 ---------- Poprzedni post napisany at 08:53 ----------

To może dzisiaj na wódę się ustawimy ??

Opublikowano

TOM77 co o nim powiecie? naprawdę ma konkurencyjne ceny co do sklepów??

Opublikowano
TOM77 co o nim powiecie? naprawdę ma konkurencyjne ceny co do sklepów??

Tak.

Opublikowano
Pany, potrzebuję na już klatkę dla chomika. Ma ktoś?

Też mam klatkę, do tego kółko, poidełko chyba i coś jeszcze. jeśli chcesz to ci to dam. tylko musisz podjechać. bo nie wiem czy będę jechał do wrocka.

---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ----------

emay ogarnąłeś temat z tym obszywaniem tapicerki?? koło milicza na wiosce jest gościu co to dobrze robi. widziałem mercedesa SEC'a jak zrobił w granatowej alcantarze normalnie pierwsza klasa

Jak możesz to zapodaj numer do niego.

---------- Post dopisany at 10:40 ---------- Poprzedni post napisany at 10:37 ----------

Będe lał lukoil pb 95 :grin:

W Twoim przypadku to nie zbyt dobry pomysł.... heheheh

Bo ?:decayed:

Proponuję dokształcić się w dziedzinie swojego silnika...... najlepiej zwykłe pb98 bez udziwnień a jak będziesz chciał wiedzieć dlaczego to google się kłania - może się nauczysz czegoś :grin:

Widzę, że instrukcję obsługi samochodu Hornet nie czytałeś, mam jak byk napisane PB95 min 91.:wink:

Opublikowano

Kurde bo potrzebuje KW i świece a u mnie w sklepie to masakra :kwasny::kwasny: