Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hornet kiedy jedziemy po te a8 ? :decayed:

---------- Post dopisany at 17:54 ---------- Poprzedni post napisany at 17:51 ----------

Koleś ma jeszcze drugą ale lekko pukniętą /// Audi A8L 6.0 W12 420KM 2002r. Quattro OKAZJA (2995061744) - motoAllegro sprawdze obie po VINie

jak to handlarz to nie bierz

---------- Post dopisany at 18:06 ---------- Poprzedni post napisany at 17:58 ----------

jak ta kiera ma nalatane 142 tysie to chyba ktoś ją musiał papierem ściernym potraktować, jak sie przyjżysz bliżej zdjęciom to widać wyraźnie, ja w b5 przy przebiegu 334 tysie miałem mniej pofatygowaną jak sprzedawałem niż ta. Jak została skręcona na ten przebieg i koleś pojechał do aso na jakąś wymianę czegokolwiek i mu wbili przegląd przy tym nowym skręconym to Ci wyjdzie po winie że obecny stan jest taki jak koleś podaje 140 tys. Oglądałem na TVN turbo o tym jak handlarze kręcą liczniki i je legalizują właśnie w taki sposób :facepalm:

i tak po sprawdzeniu historii wyjdzie poprzedni przebieg. Trzeba byc idiota zeby tak robic.....

Chyba, że nie była prowadzona historia, w co nie wierzę...

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobra kij tam niech stracę posłałem do kumpla z forum naszego aby sprawdził te dwa VINy. Z tego co koleśie z a8team`u pisali to te W12 są dłubnięte tak min 100k. :facepalm:

Kaju mój Królu, VIPie i Asie. Jutro będę miał VINa z S8 także sprawdzę i wtedy można by było ją przetrzepać.

Opublikowano

Ty lepiej powiedz dlaczego nagle taka zmiana ?

Opublikowano
Siema. Dopiero dziś wieczorem wpadnę do Wro. Miałby ktoś czas żeby ogarnąć mi logi dynamiczne w nowym aucie? Mam kabelek jak coś tylko potrzebuję lapka z xp, bo nie mogę vag-coma zainstalować :facepalm:

Jak masz blisko na oporow to zapraszam ;)

8km:decayed: Jak znajdę czas to może podlecę, ale to jeszcze dam cynk :wink:

Opublikowano

Miał h*jowo z ALT, kurwił, wyzywał, ma po prostu za dobrze z skodą, chce znowu pokurwić i powyzywać, tym razem na wolnossące V8 :decayed:

Opublikowano

Miał h*jowo z ALT, kurwił, wyzywał, ma po prostu za dobrze z skodą, chce znowu pokurwić i powyzywać, tym razem na wolnossące V8 :decayed:

Hahahahhaa, ale jeb..em śmiechem...hehe.

Panowie, czy Nelson często tu zagląda? Pytałem o renowację felg we Wrocku, szukam sprawdzonego zakładu. Daliście linka, Nelson się odezwał i teraz echo.

Opublikowano

Bo on jest chłopak tańczący, także do niego lepiej z siekierą w drzwi wchodzić :decayed: zarobiony jest, czasem nie ma kiedy się porządnie najeść. Na pewno się odezwie :wink: Emil, przetrzepaj tą skode koło mnie i można jechać to oglądać, szkoda, że nie dzisiaj, bo akurat jadę do Kalisza, to po drodze bym zawitał i obejrzał, chyba, że jest szansa, to dzwoń do mnie na 884-998-276.

Opublikowano

Pamiętaj, że tam jest 8 świec, 8 kabli WW itp itd etc. Jak odwiedzisz mechaniora, już nie będzie tak fajnie:wink: Do tego automatico:grin:

Opublikowano

To mówie, że ma za dobrze ze skodą.

Opublikowano

O wilku mowa.

Nels, co z tymi felami, coś wymyśliłeś?

Opublikowano

Jeszcze nie dzwoniłem:decayed:

Opublikowano

Może jakaś inna firma we Wrocku? Zawsze to wybór ceny i jakości.

Opublikowano

Może lubi dłubać przy aucie :polew:

Opublikowano

A Wy to tylko pitolicie :grin:. Chce się powozić czymś normalnym wygodnym :wink:. Skoda poprostu nie ma tego polotu :kwasny:. Brakuje mi w niej automatu i awd. :decayed:

Kaju ja myślę, że dzisiaj pewnie mógłbyś tego kolesia odwiedzić zaraz do niego zadzwonie i się zapytam, czy nie można do niego wpaść. Masz kompa aby podłączyć ?

Opublikowano
A Wy to tylko pitolicie :grin:. Chce się powozić czymś normalnym wygodnym :wink:. Skoda poprostu nie ma tego polotu :kwasny:. Brakuje mi w niej automatu i awd. :decayed:

Kaju ja myślę, że dzisiaj pewnie mógłbyś tego kolesia odwiedzić zaraz do niego zadzwonie i się zapytam, czy nie można do niego wpaść. Masz kompa aby podłączyć ?

No mam, nawet mu wsad z licznika ściągnę i przekopię wzdłuż i wszerz :decayed:

---------- Post dopisany at 09:10 ---------- Poprzedni post napisany at 09:09 ----------

Najlepiej koło 13, żebym mógł Ci zdjęcia porobić za dnia, bo na 16 jestem z małym u lekarza w Kaliszu umówiony, a potem to już ciemno...

Opublikowano

Ale poganiałem dzisiaj cebrą :banan::dancing:

Opublikowano

Mam historie auta. WAUZZZ4D02N006706 / Audi A8 LONG 6.0 W12 420KM 2002r. Quattro OKAZJA (2985227640) - motoAllegro

Ostatni wpis w Niemczech marzec 2008 rok 126153 km.

Ta z pukniętą maską. WAUZZZ4D22N005492 /// Audi A8L 6.0 W12 420KM 2002r. Quattro OKAZJA (2995061744) - motoAllegro

Ostatni wpis w Polsce kwiecień 2010 141598 km.

I co teraz tutaj robić ?

Opublikowano

Pierwsza stówke jak w ryj strzelił cofnięta. W 4 lata 14kkm? Ehe... Druga w 2 lata 20kkm, no w to akurat można uwierzyć, a masz pełne historie? Pewnie bogate są, co? Dorwij jeszcze historię tej eSy, co dzisiaj gościu nawalił.

Opublikowano

Mam wszystko z tych W12 wyposażenie też. Nie będę tego tutaj wrzucał mogę podesłać na maila.

---------- Post dopisany at 20:13 ---------- Poprzedni post napisany at 20:12 ----------

Pierwsza stówke jak w ryj strzelił cofnięta. W 4 lata 14kkm? Ehe... Druga w 2 lata 20kkm, no w to akurat można uwierzyć, a masz pełne historie? Pewnie bogate są, co? Dorwij jeszcze historię tej eSy, co dzisiaj gościu nawalił.

Ten koleś jakiś podejrzany, bo nie odpisał na maila o miał odpisać bo tak dwa razy się z nim umawiałem. Pewnie spełnia się ta pierwsza opcja o której wspominałeś..

Opublikowano
Mam wszystko z tych W12 wyposażenie też. Nie będę tego tutaj wrzucał mogę podesłać na maila.

---------- Post dopisany at 20:13 ---------- Poprzedni post napisany at 20:12 ----------

Ten koleś jakiś podejrzany, bo nie odpisał na maila o miał odpisać bo tak dwa razy się z nim umawiałem. Pewnie spełnia się ta pierwsza opcja o której wspominałeś..

Daj mi historię tych aut na [email protected] a z tą eSką całkiem możliwe, że to co mówiłem Ci przez telefon...