Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nic, poprostu szkoda mi bo wczoraj myłem auto.

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
nic, poprostu szkoda mi bo wczoraj myłem auto.

ale Ty mózg jesteś... kto myje auto na mróz :facepalm: a później uszczelki szlak trafia i inne rzeczy :facepalm: Najlepiej postaw go na dywanie i niech czeka do wiosny :polew:

---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 17:29 ----------

i co chętnych brak... nikt nic nie napisze... ?? Dopiero jak się coś komuś zje..ie to będzie biadolił ?? :facepalm:

Opublikowano

Uszczelek szlag nie trafia, bo auto w garazu stoi. Po za tym był cały w soli po jeździe wroc - zakopane - wroc.

Opublikowano

Ja właśnie wychodzę i jadę jeszcze po tą zachlaną mordę z wesołego autobusu :grin:

---------- Post dopisany at 21:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:00 ----------

Uszczelek szlag nie trafia, bo auto w garazu stoi. Po za tym był cały w soli po jeździe wroc - zakopane - wroc.

:facepalm: Jaką masz temp w garażu..... nawet jak jest + to nie jest na tyle wysoka żeby woda odparowała.. dalej nie będę pisał.... Najlepszym zabezpieczeniem przed solą drogową jest warstwa brudu na aucie... teraz masz czysty lakier i też wyjedziesz na sól..... i znowu zamarznie ale już na czystym :grin:

Opublikowano

To się znowu umyję, nie widzę problemu, warstwy brudu to na pewno mieć nie będę. :decayed:

Opublikowano

Właśnie zjechaliśmy do domu... ludzi w ciul dzisiaj było.. i dwa radiowozy :decayed:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
  • Autor

:hi:

---------- Post dopisany at 09:33 ---------- Poprzedni post napisany at 09:27 ----------

Emil chwytaj zabawke do siebie http://a4-klub.pl/sprzedam-22/air-ride-pneumatyka-a6-passat-superb-262848/

Opublikowano

Hornet co robisz? Dzwoń do mnie, albo odbieraj telefony z innych numerów, ja zaraz lecę do Spartana, to można się gdzieś ustawić jak są warunki we Wro, a podejrzewam, że są, wczoraj przed Legnickim polem stałem 5h, dwa batony się przytuliły, jeden stanął w poprzek, drugi plecami i mordą się przykleił do rowu :facepalm: także podejrzewam, że nayebao :kox: u mnie w hui :kox:

Opublikowano

Ja właśnie zabieram się za sprzątanie chaty z młoda, później cisnę do tesco a potem na siatkę zobaczyć jak przeciwnik gra... za tydzień zaczynam turniej otwartych mistrzostw Wrocławia. Wieczorem może coś się polata.

Opublikowano
ja zaraz lecę do Spartana

Chłodzić rudą? :naughty:

aj przepraszam...rudej się nie chłodzi :kox:

:decayed:

Opublikowano

Jest już kilka osób na wieczór... jak ktoś chętny to wieczorem jest jazda

Opublikowano
Ja właśnie zabieram się za sprzątanie chaty z młoda, później cisnę do tesco a potem na siatkę zobaczyć jak przeciwnik gra... za tydzień zaczynam turniej otwartych mistrzostw Wrocławia. Wieczorem może coś się polata.

Co wy tam w tą siatkę gracie? Kiedy, jak, gdzie? Co to za liga? Ja się dopiero zbieram po chorobie, ale grałem w drugiej lidze jak atakujący, może macie jakieś miejsce? :naughty:

Opublikowano

Panowie... nie było by chętnego na moje alu? :eusathink:

Wolałbym opchnąć na miejscu, nie chce mi się bawić w wysyłkę :whistling:

Opublikowano

Co wy tam w tą siatkę gracie? Kiedy, jak, gdzie? Co to za liga? Ja się dopiero zbieram po chorobie, ale grałem w drugiej lidze jak atakujący, może macie jakieś miejsce? :naughty:

To liga amatorska... ja kiedyś na studiach grałem w AZS SGH ale to było kilkadziesiąt kilogramów temu :polew: jak ważyłem max 70kg a nie teraz 96. Miałem kaloryfer a nie jak teraz bojler :polew: Co do miejsca to już nie mamy.

Opublikowano
Panowie... nie było by chętnego na moje alu? :eusathink:

Wolałbym opchnąć na miejscu, nie chce mi się bawić w wysyłkę :whistling:

Te ze szpachlą :grin: ?

Opublikowano

Tych szpachlowanym azev'ów już dawno nie ma :wink:

Poszły w tamtym roku jak ciepłe bułeczki :naughty: na c5 teraz jeżdżą :wink:

Opublikowano

To jakie masz pokaz pochwal sie

Opublikowano

:hi:bry właśnie wróciłem z wielkiej lipy za obornikami śląskimi tam to jest zima

Opublikowano
To jakie masz pokaz pochwal sie

No przecież widziałeś jak jeszcze na spocie byłem...gdzieś w tamtą wiosnę :whistling::decayed: Te co w sygnaturce :wink:

---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ----------

:hi:bry właśnie wróciłem z wielkiej lipy za obornikami śląskimi tam to jest zima

Mam tam rodzinę :decayed: zadupie jak .uj...dojechać tam to tragedia nawet latem :whistling: