Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kaju wysłałem PW.

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Panowie szukam lokalu do wynajęcia. Najlepiej ok 30-50m2. Jakby ktoś coś słyszał/widział to proszę o info :wink:

Pilne :whistling:

Opublikowano

Panowie potrzebuje kata od 1.8T pozyczysz aby znachor wyspawal downpipe na wzor.

Ma ktoś, ewentualnie ktoś gdzieś ma downpipe albo wie kto gdize spawał?

Opublikowano
:hi: bry koleś specjalnie przyjechał 650 km żeby kupic auto za 3 tyś a że jest to też moderator na audi 80 więc mu pomogłem :decayed:
Opublikowano
:hi: bry koleś specjalnie przyjechał 650 km żeby kupic auto za 3 tyś a że jest to też moderator na audi 80 więc mu pomogłem :decayed:

Ja bym nie jechał :facepalm:

---------- Post dopisany at 19:11 ---------- Poprzedni post napisany at 19:10 ----------

Panowie potrzebuje kata od 1.8T pozyczysz aby znachor wyspawal downpipe na wzor.

Ma ktoś, ewentualnie ktoś gdzieś ma downpipe albo wie kto gdize spawał?

Sobie wytnij i tak będziesz go usuwał :polew:

---------- Post dopisany at 19:12 ---------- Poprzedni post napisany at 19:11 ----------

:hi:

Panowie szukam lokalu do wynajęcia. Najlepiej ok 30-50m2. Jakby ktoś coś słyszał/widział to proszę o info :wink:

Pilne :whistling:

Kolega ma lokal ale w Kępnie.

Opublikowano

Tylko i wyłącznie Wrocław mnie interesuje

Opublikowano

Odżyweczki?:decayed:

Opublikowano

Chciałbym :decayed: Na razie jeszcze nie te fundusze :whistling: Ale... może kiedyś :decayed:

btw Nelson kojarzysz sklep Patrex na Kościuszki? :whistling:

Opublikowano

Chciałbym :decayed: Na razie jeszcze nie te fundusze :whistling: Ale... może kiedyś :decayed:

Kumam, często tamtędy przejeżdżam:wink:

Opublikowano

ile trzeba w taki biznes wsadzić ??

Opublikowano

Oprócz $ trzeba mieć wiedzę, jak tam posadzisz byle jakiego placka, który siłownię widział na plakatach to hoooja Ci sprzeda i doradzi:wink:

Opublikowano

Patrex to sklepik ziomeczka z siłki :decayed: Taki przyjemniaczek...wicemistrz Polski w kulturystyce :decayed: Jak jeszcze planował cały interes to proponował mi współprace...ale jak bym nie liczył to bym nie wydolił na tą chwile :facepalm: ...w taki samodzielny sklep powyżej 20m2 ok.80tyś trzeba wpompować, wyspa w jakimś markecie pewnie tańsza alternatywa ale to nie to...

Kiedyś też rozmawiałem z ludźmi z triceps.pl , Oni oferują franczyzę. Dokładnie nie pamiętam już sum ale według nich otwarcie samodzielnego punktu 40-80tyś, a wyspy 30-50tyś plus opłata licencyjna 4tyś (w tym szkolenia i kompleksowa pomoc przy formalnościach na starcie itd.)

---------- Post dopisany at 14:43 ---------- Poprzedni post napisany at 14:41 ----------

Oprócz $ trzeba mieć wiedzę, jak tam posadzisz byle jakiego placka, który siłownię widział na plakatach to hoooja Ci sprzeda i doradzi:wink:

Dobrze gada :thumbup1:

Opublikowano

Młody chciał też wyspę i odżywki otwierać :wink: teraz chce klub rynku :naughty:

Opublikowano

Pany kupiłem fele i Hornet powiedział ze plastidip można by było je na biało ktoś by mi z tym pomógł ? A wogóle jak długo to wytrzyma bo jak dwa mycia auta to ja dziękuje.

Opublikowano
Pany kupiłem fele i Hornet powiedział ze plastidip można by było je na biało ktoś by mi z tym pomógł ? A wogóle jak długo to wytrzyma bo jak dwa mycia auta to ja dziękuje.

junior_tdi cały sezon przelatał z plastidipem i pewnie następny też by przelatał jakby nie zmienił koła :wink:

Opublikowano

junior_tdi cały sezon przelatał z plastidipem i pewnie następny też by przelatał jakby nie zmienił koła :wink:

Ile warstw się tego kładzie ?

Opublikowano

zależy od koloru pewnie... ale myślę, że dwie warstwy białego by Ci styknęły w zupełności

Opublikowano

Ile warstw się tego kładzie ?

Aż pokryjesz całość.

Opublikowano

yebłem :polew:

1363005312_by_sheepster.jpg?1363005312

Opublikowano

Pisz do Vario http://a4-klub.pl/stylizacja-tuning-optyczny-19/plastidip-alternatywa-malowania-234780/