Opublikowano 20 Marca 201313 l Nie w GB jestem zawalony robotą po uszy. Nawet nie miałbym czym jechać, bo B6 jeszcze nie zrobione i nie opłacone musiałem spasować.
Opublikowano 20 Marca 201313 l och karol, były chyba już tego dwie czesci. twój przypadek to kolejna:decayed:
Opublikowano 20 Marca 201313 l och karol, były chyba już tego dwie czesci. twój przypadek to kolejna:decayed:
Opublikowano 20 Marca 201313 l A jedzie ktoś jeszcze z WRO? bo Hornetowi też coś wyskoczyło. Chyba jako jedyny nas będziesz reprezentował, także tego
Opublikowano 20 Marca 201313 l A jedzie ktoś jeszcze z WRO? bo Hornetowi też coś wyskoczyło. Chyba jako jedyny nas będziesz reprezentował, także tego Ty mi lepiej powiedz kiedy w PL będziesz i do tego wrzucisz mnie w swój grafik bo ja często w Oleśnicy bywam konkretnie w Spalicach a jakoś tak od października jesteśmy umówieni
Opublikowano 20 Marca 201313 l A jedzie ktoś jeszcze z WRO? bo Hornetowi też coś wyskoczyło. Chyba jako jedyny nas będziesz reprezentował, także tego Ty mi lepiej powiedz kiedy w PL będziesz i do tego wrzucisz mnie w swój grafik bo ja często w Oleśnicy bywam konkretnie w Spalicach a jakoś tak od października jesteśmy umówieni A u kogo tam jesteś? Podrzuć na PW, tam się ugadamy
Opublikowano 21 Marca 201313 l https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EjM8ZAeWzfo widzieli to?
Opublikowano 21 Marca 201313 l https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EjM8ZAeWzfowidzieli to? tak ---------- Post dopisany at 10:01 ---------- Poprzedni post napisany at 10:00 ---------- A jedzie ktoś jeszcze z WRO? bo Hornetowi też coś wyskoczyło. niestety ... mogę jechać sam ale nie chce mi się rodzinki zostawiać
Opublikowano 21 Marca 201313 l To jest w ten pt? tak... ale jak pojedziesz to wiochy narobisz musiałbyś jeszcze do jarko dzwonić bo już pokoje rozlokowane a do naszego chyba ktoś wskoczył
Opublikowano 21 Marca 201313 l To jest w ten pt? tak... ale jak pojedziesz to wiochy narobisz musiałbyś jeszcze do jarko dzwonić bo już pokoje rozlokowane a do naszego chyba ktoś wskoczył Nie musisz wspominać swoich doświadczeń na zlotach:decayed:
Opublikowano 21 Marca 201313 l Sam nie będę za***rdalał, najebałbym się z szalenie przystojnym Karolem emigrantem:decayed:
Opublikowano 21 Marca 201313 l Sam nie będę za***rdalał, najebałbym się z szalenie przystojnym Karolem emigrantem:decayed: Jesteśmy intacz
Opublikowano 21 Marca 201313 l Sorka że wtrącę jeszcze raz w swoim temacie i odbiję trochę od waszego ale tak teraz pomyślałem że może ktoś z was chciał by polecić mi jakieś dobre i nie drogie miejsce w ADT tuning zaproponowali cene 1500zł za ich wtryskiwacze i zrobienie mapy macie coś tańszego godnego polecenia ? pozdrawiam:hi:
Opublikowano 21 Marca 201313 l Sorka że wtrącę jeszcze raz w swoim temacie i odbiję trochę od waszego ale tak teraz pomyślałem że może ktoś z was chciał by polecić mi jakieś dobre i nie drogie miejsce w ADT tuning zaproponowali cene 1500zł za ich wtryskiwacze i zrobienie mapy macie coś tańszego godnego polecenia ? pozdrawiam:hi: Spanky ładne kreski maluje w Otwocku, koszt 500 zł. Wtrysków szukaj na alledrogo. Myślę, że ta cena z wtryskami nie jest tragiczna.
Opublikowano 21 Marca 201313 l Sorka że wtrącę jeszcze raz w swoim temacie i odbiję trochę od waszego ale tak teraz pomyślałem że może ktoś z was chciał by polecić mi jakieś dobre i nie drogie miejsce w ADT tuning zaproponowali cene 1500zł za ich wtryskiwacze i zrobienie mapy macie coś tańszego godnego polecenia ? pozdrawiam:hi: a za ile chciałbyś zrobic auto...... człowieku praca i wiedza kosztuje. Darmo nic nie ma.