Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ładuj od cupry czy czegośtam. W battalionie kiedyś pisali i ładnie wygladała :decayed:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Od cupry się doczepia do ori dokładki :wink:

Chyba że mówisz o tej z ibizy...to mi się nie podoba :decayed:

Opublikowano
  • Autor

coś dzwoniło :decayed:

Opublikowano

Szukam już chyba 2 tydzien tej dokładki i masakra :doh:

Opublikowano

Gniady powrócił na forum?! Pozdrówcie chłopa ode mnie!

---------- Post dopisany at 20:20 ---------- Poprzedni post napisany at 20:19 ----------

Szukam już chyba 2 tydzien tej dokładki i masakra :doh:

No i radze Ci wziąć nową i przyjebać ją na kilka wkrętów do zderzaka i pilnować jak kobity, teraz nikt Ci zderzaka nie rozkompletuje, a jak rozkompletuje, to zawoła za samą dokładke prawie tyle, co za zderzak. Napisz do kuba84, może mu coś tam zostało w rupieciarni, powołaj się na mnie.

Opublikowano

Pw poszło... może akurat :thankyou2::wink:

Opublikowano

cs go zakupiony serwer postawiony :decayed: goodie.hopto.org można wbijac :grin:

Opublikowano
  • Autor

wprowadzicie mnie ? co tam sie pozmieniało i na jakich zasadach działa ? moja przygoda z cs zakonczyła się na v1.5 i to było z 10 lat temu :naughty:

Opublikowano
cs go zakupiony serwer postawiony :decayed: goodie.hopto.org można wbijac :grin:

Eee 1.6 lepszy :decayed: I jest nawet temat na forum. Wielokrotnie graliśmy. Teraz temat umarł, ale niedługo kupię serwer to znowu odżyje :decayed:

Opublikowano

Eee 1.6 lepszy :decayed: I jest nawet temat na forum. Wielokrotnie graliśmy. Teraz temat umarł, ale niedługo kupię serwer to znowu odżyje :decayed:

ja tam w 1,6 przegrałem 1400h i czero 1400 i teraz czas na GO.

Opublikowano

1400h:whistling: U mnie by trzeba było mnożyć te liczby :decayed:

Opublikowano

Szczuraz nic sie nie pozmieniało troche facelift map i poprzesuwali bomb site`y. Też się przesiadłem z 1.6 na go.

pany ma ktoś akumulator na sprzedaż do benzyny 45Ah wystarczy

---------- Post dopisany at 14:35 ---------- Poprzedni post napisany at 14:33 ----------

Nowak zalożył temat: http://a4-klub.pl/multimedia-komputery-gry-hi-fi-tv-foto-telefonia-internet-gadgety-122/counter-strike-global-offensive-262971/

Opublikowano

Emil, jak chcesz, ja mam stary aku od parówy, jest trochę słaby ale ma chyba 65Ah. leży nieużywany. trzeba by go podładować

Opublikowano
1400h:whistling: U mnie by trzeba było mnożyć te liczby :decayed:

na każdym 1400h przesiedziałem... szkoda trochę czasu :decayed: Ty młody jesteś to inna era gier... ja jak siedziałem na atarii to jeszcze na nocniku siedziałeś ...:polew:

Opublikowano
Emil, jak chcesz, ja mam stary aku od parówy, jest trochę słaby ale ma chyba 65Ah. leży nieużywany. trzeba by go podładować

A długo leży nieładowany? Właśnie mój był od grudnia nie ładowany i wyzerował się. :facepalm:

Opublikowano

A długo leży nieładowany? Właśnie mój był od grudnia nie ładowany i wyzerował się. :facepalm:

Całkowicie nie daje znaków życia ???

Spot jutro 17:00 Magnolia

Opublikowano

no już trochę leży, ale można spróbować zreanimować

Opublikowano

Mamy tu jakiegoś prawnika? Potrzebuję porady. Współlokator zostawił nam wypowiedzenie dzień przed zapłatą i się zwinął zostawiając je na stole. Dał je nam, a nie wynajmującemu :facepalm: Idiota :polew: Nawet naszych podpisów tam nie ma.. Poszedł nagle w piz*u i nie chce płacić :grin:

Opublikowano
Mamy tu jakiegoś prawnika? Potrzebuję porady. Współlokator zostawił nam wypowiedzenie dzień przed zapłatą i się zwinął zostawiając je na stole. Dał je nam, a nie wynajmującemu :facepalm: Idiota :polew: Nawet naszych podpisów tam nie ma.. Poszedł nagle w piz*u i nie chce płacić :grin:

Nic mu prwanie nie zrobicie... umowę podpisywał razem z wami czy na gębę robiliście ?

Opublikowano

Całkowicie nie daje znaków życia ???

Spot jutro 17:00 Magnolia

Totalny dead.

---------- Post dopisany at 17:08 ---------- Poprzedni post napisany at 17:08 ----------

no już trochę leży, ale można spróbować zreanimować

A masz prostownik ? To byś mi go podładował a ja bym po niego wpadł :decayed: