Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka jedziemy z audi 80 na ten zlot

Siemka wybieramy sie na tą imprezę

Witam,

Chciałbym oficjalnie zaprosić waszych forumowiczów/klubowiczów na największy Ogólnopolski Piknik Motoryzacyjny AUTOMASTER SHOW, który odbędzie się na lotnisku w Kamieniu Śląskim(woj. Opolskie). Termin zlotu to 28 kwietnia 2013r. Dla klubów wyznaczono specjalne strefy parkingowe w których mogą wspólnie z nami promować swoją społeczność.

Więcej szczegółów pod linkiem.

Auto Master Show

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja jeszcze czekam na ostateczne ceny od borowianki i wtedy będę to dalej rozpowszechniał :whistling:

Opublikowano
Ja jeszcze czekam na ostateczne ceny od borowianki i wtedy będę to dalej rozpowszechniał :whistling:

W końcu kto to organizuje? Ty czy Swir bo już nie wiadomo :decayed:

---------- Post dopisany at 20:06 ---------- Poprzedni post napisany at 13:48 ----------

Mam dokładkę :banan::dancing:

Opublikowano

Ja, dzisiaj nawet tam dzwoniłem, mailem ma mi przesłać cennik, terminy wpłat, jak będę to miał, to też określę mały plan tego jakże zacnego i godnego wydarzenia :hi:

---------- Post dopisany at 18:07 ---------- Poprzedni post napisany at 18:06 ----------

---------- Post dopisany at 20:06 ---------- Poprzedni post napisany at 13:48 ----------

Mam dokładkę :banan::dancing:

Chwal się skąd i za ile :naughty:

Opublikowano

Od Jawora, akurat był we Wro dzisiaj to mi zabrał :banan: za 120,- :naughty:

Opublikowano

czejncz mani, GUUT PRAAJS!

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Opony letnie zamówione :banan:

Opublikowano

siemka koła jeszcze czekają na założenie z nowymi oponkami na przód :wink:

Opublikowano
Opony letnie zamówione :banan:

jakie i w jakim rozmiarze zamowiles?

Opublikowano

225/45/17

Opublikowano

czejncz mani, GUUT PRAAJS!

:naughty:

Tak ją teraz przyebałem że nie ma prawa już zlecieć...no chyba że ze zderzakiem :grin:

Opublikowano
  • Autor

silnik już poskładałem wiec zostaje: zbiornik paliwa (kwadrat albo jajko), manetka gazu, przednie koło (albo tylne to sobie przerobię) i fotel.

Do silnika to właśnie może bym coś miał z resztą gorzej ale podpytam może akurat :wink:

---------- Post dopisany at 17:15 ---------- Poprzedni post napisany at 16:10 ----------

http://a4-klub.pl/b5-battalion-176/zlot-ekipy-A4 Klub Polska B5 Battalion-260418/

Nie dziadujcie :whistling: Nikt od nas więcej się nie wybiera?

manel;e już idą pocztą :decayed: a co do zlotu daleko nie mam więc pewnie się wybiorę tylko musze ogarnąć urlop. W lipcu i sierpniu standardowo mamy weekendy pracujące. Myślę że wszystkich miejsc nie zajmą. W razie czego namiot rozbiję na parkingu albo przyjade z campingiem :banan:

Opublikowano

silnik już poskładałem wiec zostaje: zbiornik paliwa (kwadrat albo jajko), manetka gazu, przednie koło (albo tylne to sobie przerobię) i fotel.

Do silnika to właśnie może bym coś miał z resztą gorzej ale podpytam może akurat :wink:

---------- Post dopisany at 17:15 ---------- Poprzedni post napisany at 16:10 ----------

http://a4-klub.pl/b5-battalion-176/zlot-ekipy-A4 Klub Polska B5 Battalion-260418/

Nie dziadujcie :whistling: Nikt od nas więcej się nie wybiera?

manel;e już idą pocztą :decayed: a co do zlotu daleko nie mam więc pewnie się wybiorę tylko musze ogarnąć urlop. W lipcu i sierpniu standardowo mamy weekendy pracujące. Myślę że wszystkich miejsc nie zajmą. W razie czego namiot rozbiję na parkingu albo przyjade z campingiem :banan:

Listę zamknąłem na 80 osobach, ale jeśli będzie więcej chętnych, to postaram się dorzucić kilka miejsc :whistling: dzisiaj zrobię aktualizację, bo mam już pełną wycenę co i jak, także tego.

Opublikowano

Karol tak w razie co wpuścisz mnie na chwile gościnnie? Mam rzut beretem to na chwile bym wpadł ;-)

Opublikowano
Karol tak w razie co wpuścisz mnie na chwile gościnnie? Mam rzut beretem to na chwile bym wpadł ;-)

Nie zabraniam nikomu przyjechać, nawet skłaniam, blokadę tylko będziesz miał na pobyt i korzystanie z usług hotelowych, reszta jak najbardziej si :wink:

Opublikowano

A to spoko. A dokładniej to gdzie to się będzie działo?

Opublikowano

Ostrów Wielkopolski hotel Borowianka :hi:

Opublikowano

Spoko może trafie ;-)

Opublikowano
  • Autor
Listę zamknąłem na 80 osobach, ale jeśli będzie więcej chętnych, to postaram się dorzucić kilka miejsc :whistling: dzisiaj zrobię aktualizację, bo mam już pełną wycenę co i jak, także tego.

czyli dokładnie jak to wygląda ?