Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

k**wa a wszyscy pisza żeby ganiać diesla bo mu kierownice od turbo staną... No to go ganiam :grin:

Tu jest nowy temat specjalnie dla Nelsona żeby skurczu moszny dostał:whistling:http://a4-klub.pl/diagnostyka-vag-32/prosba-ocene-logow-274974/#post3576600

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
k**wa a wszyscy pisza żeby ganiać diesla bo mu kierownice od turbo staną... No to go ganiam :grin:

Tu jest nowy temat specjalnie dla Nelsona żeby skurczu moszny dostał:whistling:http://a4-klub.pl/diagnostyka-vag-32/prosba-ocene-logow-274974/#post3576600

Ganiać, prawda, ale nie żeby VP flaki wypruło :wink:

Opublikowano
  • Autor

to do ilu go normalnie krecić ? zawsze przy wyprzedzaniu kończy mi się obrotomierz :facepalm::grin:

---------- Post dopisany at 10:13 ---------- Poprzedni post napisany at 10:09 ----------

Co do spotu ja jadę dzisiaj tu -> Agencja Artystyczna JEDYNKA jak się wyrobię to zajade

Opublikowano

u mnie odcinka jest zrobiona chyba na 4260 ale moge sie mylic.....szczur jestes prze hooooooy z tym ganianiem. Mowilem ze popsuje silnik i powie ze tdi to qpa:polew: Nie chce wiedziec jak to auto bylo uzytkowane....

Opublikowano
  • Autor

widze że nie łapiesz że bekę ciągnę :doh:

Opublikowano

Nie wyżej jak do czerwonego raz na jakiś czas, żeby kierownice przedmuchać, a na co dzień, to jestem pewien, że moment zaczyna spadać w granicach 3,1-3,4krpm jak ten piec ma grype. Poskładaj do kupy, zobacz na wykresie (a jak nie masz, to shamuj) w jakim zakresie Ci moment rośnie i w tym zakresie go używaj - wtedy dopiero pokochasz klekota, wykorzystasz go jak tylko się da, a i oszczędniejszy będzie, niż przy zamkniętym obrotomierzu na łykaniu drogowych c*p :decayed:

Opublikowano
  • Autor

do 3.5 jest moc potem już tylko klekot narasta :grin:

---------- Post dopisany at 10:56 ---------- Poprzedni post napisany at 10:54 ----------

Nelson szukałeś ori to masz :wink:http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/audi-a4-b5-grill-rs-orginal-274160/

Opublikowano

No to wyżej go nie szarp :wink:

Opublikowano
:bry: ja dzisiaj raczej będę
Opublikowano

:hi:

A Ja walczę z moto bo ujebałem elektrykę wczoraj :doh: Rezając nową lampkę przytknąłem przypadkiem łokciem rozpiętą kostkę do ramy z którą spotkał sie plusowy pin :facepalm: Kable się jażyły pięknie :doh: Teraz zero reakcji, kontorolni umarły, rozrusznik nie kręci. Namierzyłem przepalony główny bezpiecznik, wymieniłem ale nic to nie zmieniło :doh: Mam tylko nadzieję, że nie ujebałem modułu albo regulatora :facepalm:

Opublikowano

Ja dzisiaj będę.. andzia uj***na jak komin w hucie bo stoi pod drzewem ale ruszę ją :decayed: Nie wiem czy z tyłu nie trzeba czyścić zacisków.... :facepalm: chyba się zastały od zimy :kwasny:

Opublikowano

Widzieli? Za maluszka melona już wyłożyli :decayed:

Opublikowano

Panowie na wyro i włączać polsat.

Opublikowano

FIAT 126p 1979r FABRYCZNIE NOWY! ! ! 101KM. Maluch (3267412169) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

U mnie jest coś nie halo :whistling: co odświeżę to 10mln podbija :whistling::shock3:

Opublikowano
  • Autor

już ponad :shock3: ja jestem w trakcie negocjacji malucha który nie widział świata od osiemdziesiatego któregoś roku zobaczymy jak bedzie wyglądała cena :whistling:

Opublikowano

Ile w końcu za tego bąka już jest? "moje" alledrogo twierdzi, że ponad 80mln :grin:

Opublikowano
  • Autor
Panowie na wyro i włączać polsat.

widzę tam paru typów którzy trą tyłkiem po asfalcie z prędkością 300km/h :naughty:

Opublikowano

200 milionów :polew: To jakiś fail :grin:

Opublikowano
  • Autor
Ile w końcu za tego bąka już jest? "moje" alledrogo twierdzi, że ponad 80mln :grin:

Aktualna cena

600 000 128 zł

Opublikowano
malan.jpg To tylko u mnie tak wariuje? :doh: