Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maciek, nie mam pojęcia czy jest w ogóle jakakolwiek kara za mot/tax. Taxu jak nie opłacisz, to masz dopiero ciepło w momencie, jak Cie pierdolną, że jeździsz po drogach bez opłaconego. No a MOT, to po prostu przegląd. Jak to na tajle szarpiesz, to w piździe miej i tyle. Tak, z tego silnika na seryjnych gratach wyszarpałem lekko ponad 180kucy. Fizycznie AKN i AKE (czyli ten 180 kucy w serii) to jest jeden h*j, mają tylko zróznicowane mapy ECU i charakterystykę VP. To tyle z różnic w tych silnikach, reszta - to samo. Dopiero nowsze jednostki dostały trzytłoczkową VP i kilka innych jak platikowa odma, mocniejsza pompa oleju, bla bla bla...

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
Co kolejne klocki do lepienie kupujesz ? czy 2,5 chcesz kupić co byłoby głupotą absolutną.

sąsiad przypadkiem szarpnął w Gdańsku żeby szybciej być we Wro i zastanawiamy się czy warto jest to lepić na PL. Znając życie zrobiłby z niej prezent bratu ale ja bym jej felgi przed tym dźwignął :slina:

Ja mam, jak coś cała ośkę:wink:

żebyś rano napisał to już by u mnie siedziała a tak już postrzelony jestem :kwasny: Jutro kupię nówkę.

z tego silnika na seryjnych gratach wyszarpałem lekko ponad 180kucy. Fizycznie AKN i AKE (czyli ten 180 kucy w serii) to jest jeden h*j, mają tylko zróznicowane mapy ECU i charakterystykę VP

To dobrze bo ziomek jest nią zajarany i jak się uda papier wyprostować to bedzie ją zostawiał a jak nie to kupi eu i przewali wnętrze

nie mam pojęcia czy jest w ogóle jakakolwiek kara za mot/tax. Taxu jak nie opłacisz, to masz dopiero ciepło w momencie, jak Cie pierdolną, że jeździsz po drogach bez opłaconego. No a MOT, to po prostu przegląd.

pytam sie bo w schowku leżały jakieś ponaglenia za tax z groźbą kary

Opublikowano

pytam sie bo w schowku leżały jakieś ponaglenia za tax z groźbą kary

Pokaż mnie skan.

Opublikowano

Panowie temat z d*py ale każdego dotyczy teściowa męczy mi ucho bo nie wie jaką umowę śmieciową podpisać bo nie wie czy puszki po piwie będę do jednego wora wrzucał czy segregował u mnie niby wychodzi 110 pln nie segregowane 160 segregowane cena wysoka bo liczone od głowy z drugiej strony myć słoik po majonezie przed wyrzuceniem do kubła ro***erdala mi serce i pół wątroby -piszcie jak u was.

Opublikowano

Arek byłaby możliwość abyś podleciał ze mną obczaić motoresito?:decayed:

Kiedy chodzi o moto to zawsze jest taka możliwość :naughty::kox: Co to za bestia? Kiedy i gdzie? :decayed:

Opublikowano
Panowie temat z d*py ale każdego dotyczy teściowa męczy mi ucho bo nie wie jaką umowę śmieciową podpisać bo nie wie czy puszki po piwie będę do jednego wora wrzucał czy segregował u mnie niby wychodzi 110 pln nie segregowane 160 segregowane cena wysoka bo liczone od głowy z drugiej strony myć słoik po majonezie przed wyrzuceniem do kubła ro***erdala mi serce i pół wątroby -piszcie jak u was.

Ja nie mam teściów... dlaczego segregowane są droższe :kwasny:

Opublikowano

Ja nie mam teściów... dlaczego segregowane są droższe :kwasny:

Bo więcej worków do zabrania, każdy od czego innego. Pyerdoli się co raz bardziej w tym kraju :facepalm:

Opublikowano
  • Autor
bo nie wie jaką umowę śmieciową podpisać

przedzwoń do mnie jutro po południu bo mój ojciec coś kombinował. Jaka firma u Ciebie odbiera ?

Pokaż mnie skan.

bede jutro u rodziców koło południa to porobię foty wszystkich papierów i Ci wrzucę

---------- Post dopisany at 20:04 ---------- Poprzedni post napisany at 20:03 ----------

Bo więcej worków do zabrania, każdy od czego innego.

to nie worki tylko pojemniki. Na makulaturę, organiczne i nieorganiczne osobno czy jakoś tak

Opublikowano

no to niech będzie pojemników. niesegregowany pyeahrdolnie do głównego i ma w doopie, a segregowany każdy osobno musi opróżniać, czyli więcej pracy, czyli ktoś musi za to zapłacić - proste.

Opublikowano

U nas jest, że za segregowane 12,5/ osobę ale max 5 osób, jak więcej to płaci się tylko za pięć, a nie segregowane 18 zł/ osoba i tak samo płaci się do 5 osób później "gratis" , i można zaje.ać kubeł 1100 l :decayed:

Opublikowano
U nas jest, że za segregowane 12,5/ osobę ale max 5 osób, jak więcej to płaci się tylko za pięć, a nie segregowane 18 zł/ osoba i tak samo płaci się do 5 osób później "gratis" , i można zaje.ać kubeł 1100 l :decayed:

No właśnie go segregowane mniej kosztują.. dlatego zapytałem co jest grane że u gniadego jest odwrotnie.

Opublikowano
  • Autor

albo kwestia firmy albo ilości pojemników

Opublikowano

jaki z tego morał? trza napierdalać dzieci ile wlezie :decayed:

albo kwestia firmy albo ilości pojemników

Stary nie zrozum mnie źle, aleee... zmień tą fote, bo to jakby nie Ty... :whistling:

Opublikowano
  • Autor

trzeba ją jakoś rozciągnąć bo wygląda trochę jak wóz drabiniasty... a nie ... to jest wóz drabiniasty :polew:

---------- Post dopisany at 20:53 ---------- Poprzedni post napisany at 20:50 ----------

dodałem w podpisie :facepalm::grin:

Opublikowano

Maćku...czary mary i zapominamy o kozie :grin:

16c4e2de528df1d7.jpg

Opublikowano

Arek byłaby możliwość abyś podleciał ze mną obczaić motoresito?:decayed:

Kiedy chodzi o moto to zawsze jest taka możliwość :naughty::kox: Co to za bestia? Kiedy i gdzie? :decayed:

Yamaha R6, zastanawiam się czy to dobry wybór na pierwszy motor:whistling:

Opublikowano
  • Autor

ty weź sobie na pierwszy motór jakiegoś suzuki gn i nie świruj bo w końcu splatuje kupujac na znicze dla znajomych...

Opublikowano

Na pierwszy motocykl to wszystko jest za mocne tak naprawdę :whistling: R6 to dobry wybór... Maly, leciutki i wybacza wiele błędów. Miałem styczność z R6 :wink: ale wyobraźnia to podstawa :wink:

Tylko kwestia który to rok? Jeśli przed 2000 to bałbym się jedynie o skrzynię

Opublikowano

btw nie myślałeś o Hondzie 600rr? Jak na Hondę przystało, sprzęt nie do zajebania :naughty:

---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ----------

Maćku...czary mary i zapinamy o kozie :grin:

http://s16.postimg.org/kqgk9wilt/16c4e2de528df1d7.jpg

ZOOFIL :kox:

Ciii :grin: