Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
szkoda tylko że budzik się kończy na 299 :naughty::grin:

yebnięty do potęgi :decayed:

Pusto było :decayed::naughty: A na tych wiochach pod Oleśnicą radary mrygały jak oszalałe :grin: Jak to dobrze, że nie ma rejki z przodu :grin:

---------- Post dopisany at 09:44 ---------- Poprzedni post napisany at 09:32 ----------

Nelson, jak będzie okazja to brykniesz się moim sztruclem 900 to zobaczysz, że nie taki diabeł straszny :naughty::decayed: Wystarczy się przyzwyczaić i nauczyć chamować :decayed:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

potrzebne nerki , kiedy się ścigacie ? :grin::grin::grin: tylko powiedzcie gdzie żebym troche kamyków nasypał :polew::polew::polew::polew: ale i tak największą przyjemnością jest chyba śmiganie w deszczu :polew:, co nie ? :decayed:

Opublikowano
potrzebne nerki , kiedy się ścigacie ? :grin::grin::grin: tylko powiedzcie gdzie żebym troche kamyków nasypał :polew::polew::polew::polew: ale i tak największą przyjemnością jest chyba śmiganie w deszczu :polew:, co nie ? :decayed:

Także tego :whistling:

Opublikowano

obczajcie to :

:facepalm::facepalm::facepalm::hi:

Opublikowano
obczajcie to :

:facepalm::facepalm::facepalm::hi:

Dobry przeciąg ale napęd tylko na tył... w usa zrobili EVO w tej mocy :kox:

Opublikowano
szkoda tylko że budzik się kończy na 299 :naughty::grin:

yebnięty do potęgi :decayed:

Pusto było :decayed::naughty: A na tych wiochach pod Oleśnicą radary mrygały jak oszalałe :grin: Jak to dobrze, że nie ma rejki z przodu :grin:

---------- Post dopisany at 09:44 ---------- Poprzedni post napisany at 09:32 ----------

Nelson, jak będzie okazja to brykniesz się moim sztruclem 900 to zobaczysz, że nie taki diabeł straszny :naughty::decayed: Wystarczy się przyzwyczaić i nauczyć chamować :decayed:

Ja to wpierw muszę się oswoić ze sprzęgłem, zgasł mi ostatnio 5 razy motor kumpla:grin:

Panowie gdyby ktoś coś potrzebował:

http://a4-klub.pl/pozostale-auta-155/a6-2-5-tdi-dwumas-docisk-tarcza-przeguby-pedaly-276883/

Zbieram na motor:decayed:

Opublikowano

Teraz mi wyjaśnij co miał na celu Twój post? :eusathink: Chyba zabłyśnięcie stereotypowym myśleniem, niczym mocherowa armia :whistling:

Opublikowano

Yyy takie pytanie... Który tu siedział w kredytach?

Opublikowano
  • Autor

papcio chmiel znaczy Hornet :decayed:

Opublikowano
Yyy takie pytanie... Który tu siedział w kredytach?

czegóż potrzeba... ?

---------- Post dopisany at 19:54 ---------- Poprzedni post napisany at 19:53 ----------

właśnie leszka otwarłem se i pijem :decayed:

Opublikowano

:hi::whistling:

Opublikowano
  • Autor

a ja tyskie sączę :grin:

Jarek masz jutro czas po południu beeme oprać ?

---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ----------

zerknijcie sobie tutaj :naughty: lece po mixol i bedę kopcił na czarno i siwo jednocześnie :grin:

http://a4-klub.pl/silniki-diesla-29/dolewanie-mixolu-badz-innego-oleju-diesla-262461/#post3350519

Opublikowano

a ja tyskie sączę :grin:

Jarek masz jutro czas po południu beeme oprać ?

---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ----------

zerknijcie sobie tutaj :naughty: lece po mixol i bedę kopcił na czarno i siwo jednocześnie :grin:

http://a4-klub.pl/silniki-diesla-29/dolewanie-mixolu-badz-innego-oleju-diesla-262461/#post3350519

Co Ty czytasz.... ja pier...le. Słonecznikowego sobie dolej to będziesz waliło plackami :polew:

Opublikowano
  • Autor

zagłębiam się w tajniki silnika który pomimo braku świec zapłonowych odpala i pomimo klekotu nie jest zepsuty :decayed:

Podszkolę się to będę sypał mądrościami i nabiję sobie 1000 postów w technicznym... a potem do moderatora już krótka droga :whistling:

Opublikowano
zagłębiam się w tajniki silnika który pomimo braku świec zapłonowych odpala i pomimo klekotu nie jest zepsuty :decayed:

Podszkolę się to będę sypał mądrościami i nabiję sobie 1000 postów w technicznym... a potem do moderatora już krótka droga :whistling:

Ty sobie lepiej poczytaj "Pamiętnik nimfomanki", a nie będziesz zagłębiał się tajniki technicznej nowinki "NASA" jakim jest silnik diesla:grin:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano
  • Autor
nie będziesz zagłębiał się tajniki technicznej nowinki "NASA" jakim jest silnik diesla:grin:

czekaj no niech ci sie coś w benzynie sp***doli :naughty: pewnie masz takie samo pojęcie jak ja o dieslach

Tyle że ja sam z siebie bekę ciągnę a wy puszycie się jak czegoś nie wiecie :polew:

Opublikowano

luźna guma... lej do ryja browar i nie dyskutuj :decayed:

Emil nic a nic nie napisze... czyżby neta tam nie miał ?

Opublikowano

Spokojna Twoja rozczochrana, ja również mam dystans:wink: Możecie się śmiać lub nie, jutro leję do pełna i wlewam 300ml mixolu:wink:

Opublikowano
  • Autor
lej do ryja browar i nie dyskutuj :decayed:

Leję a jakże :naughty:

Możecie się śmiać lub nie, jutro leję do pełna i wlewam 300ml mixolu:wink:

o f*ck to miały być mililitry a nie litry ?! :facepalm::grin: