Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nareszcie :banan: Ja się ewakuowalem wcześniej bo kropić zaczęło :whistling::decayed: Ale co za owada zgarnąłem na rędzinie to nie wiem...jak się rozprysnął to pół szyby mi zayebal :grin:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Nareszcie :banan: Ja się ewakuowalem wcześniej bo kropić zaczęło :whistling::decayed: Ale co za owada zgarnąłem na rędzinie to nie wiem...jak się rozprysnął to pół szyby mi zayebal :grin:

pewnie Ci bocian na szybę narobił:grin:

Opublikowano

Siemka, był dzisiaj spot ? piz*a ze mnie ale do nikogo fona nie mam,a forum zdechło

Opublikowano

Byl spocik przyjechał koleś z akp 2,7 biT porobioną, szymeniu mógłbyś z nim stanąć.

Opublikowano
Siemka, był dzisiaj spot ? piz*a ze mnie ale do nikogo fona nie mam,a forum zdechło

Jest co niedzielę :decayed:

Opublikowano

Dokładnie...chłopaki co niedzielę, a Hornet rozbił biwak i skrupulatnie notuje obecność :decayed:

Opublikowano
Dokładnie...chłopaki co niedzielę, a Hornet rozbił biwak i skrupulatnie notuje obecność :decayed:

Monitoring ukryty jest :grin:

Opublikowano
Byl spocik przyjechał koleś z akp 2,7 biT porobioną, szymeniu mógłbyś z nim stanąć.

ja później z nim jechałem do galerii , i powiem szczerze że momentami go łykałem :grin: (jak na jego pasie sie zrobiło tłoczno :polew::polew::polew:)

ale jak dał w piz*e to aż miło było popatrzeć że to Audi tak odchodzi :)

Opublikowano
  • Autor

czyżby Ajax wrócił do świata jeżdżących ? czarna B5 sedan z body RS4 na blachach D1 STURB ?

---------- Post dopisany at 23:36 ---------- Poprzedni post napisany at 23:31 ----------

przez Tunezję i Egipt mam ich serdecznie dość na lata.

maj frend du ju łont sangasys ? polisz rambo aj hew bjutiful sanglasys... hej szakira heeeeeloł :grin::whistling:

Opublikowano

czyżby Ajax wrócił do świata jeżdżących ? czarna B5 sedan z body RS4 na blachach D1 STURB ?

---------- Post dopisany at 23:36 ---------- Poprzedni post napisany at 23:31 ----------

przez Tunezję i Egipt mam ich serdecznie dość na lata.

maj frend du ju łont sangasys ? polisz rambo aj hew bjutiful sanglasys... hej szakira heeeeeloł :grin::whistling:

nie , koleś był na oławskich blachach i pół auta miał zrobione z tego o którym wspomniałeś :):hi:

Opublikowano

w piatek pod mm takie 2.7bit wirusowane łyknął gość w a3 1.8T ale był ubaw :)

Opublikowano
  • Autor
nie , koleś był na oławskich blachach i pół auta miał zrobione z tego o którym wspomniałeś :):hi:

jaki kolor ? srebrny sedan czy jeszcze jakaś inna ?

w piatek pod mm takie 2.7bit wirusowane łyknął gość w a3 1.8T ale był ubaw :)

czyje to A3 i na jakim setupie ?

BTW co z tym remapem u mnie ? :naughty:

Opublikowano

a3 gregora10 z k03s, dp, tip tak to seria quattro z lpg, przy czym program po 200 korektach wiec z auta wycisnieto wiecej niz to mozliwe albo pisza po forach.

btw. ogarnales dynamiczna regulacje kata?

podstawki wlutowane czy brak?

Opublikowano

widziałem ten pojedynek - był z rolki od około 40 na trzy klaksony. A3 ładnie wystrzeliło do przodu.

Opublikowano

waga robi swoje... pojemność również... czas napompowania 1,8 a 2,7BT trochę się różnią ....KM i NM to nie wszytko ....

---------- Post dopisany at 08:35 ---------- Poprzedni post napisany at 08:24 ----------

tumblr_mor2mtx6ye1soxtj3o1_1280.png

Renault have unveiled images and details of their 2014 Formula One engine. The 1.6-litre V6 turbocharged unit has been named Energy F1-2014 in deference to the added importance of energy recovery systems (ERS) in next year’s Formula One regulations.

In 2014 the current 2.4-litre V8 engines, which rev to a maximum of 18,000rpm, will be replaced by 1.6-litre V6 turbocharged power units revving to a maximum of 15,000rpm.

The new engines will produce around 600bhp, but that will be complemented by a powerful ERS producing around an additional 160bhp and dramatically increasing powertrain efficiency by harvesting energy dissipated as heat in the exhaust or brakes.

Nie potrzeba silników po 3 i więcej litra :decayed:

Opublikowano

:hi:

Ja się zbieram i gonimy z chłopakami do Francji po dostawczaki...mam nadzieję, że żadnych pochowanych niespodzianek w tych autach nie będzie :whistling:

Opublikowano
:hi:

Ja się zbieram i gonimy z chłopakami do Francji po dostawczaki...mam nadzieję, że żadnych pochowanych niespodzianek w tych autach nie będzie :whistling:

nie nie , jedynie pare trumien z denatami :) tak jak ostatnio polacy zaje..li z niemiec 3 takie dostawczaki z firmy pogrzebowej i w polsce znaleźli trumny w lesie:facepalm:

Opublikowano
:hi: Bry
Opublikowano

ten gość co jeździ bordowym lanosem, na chromowanych kołach z OPT, co on ma za motor, bo nie wiem czy on jest taki szybki czy ja taki wolny:grin: