Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie było komu wódki polewać :decayed:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ya pyerdole co tu się wyrabia... :facepalm:

Opublikowano

ład skład musi być :decayed:

Opublikowano

ład skład musi być :decayed:

+1.

Opublikowano

Hornet odpuść czasami bo nie warto

Opublikowano

A ja se kjerwa muszę jakiś obrazek piznąć w podpisie bo mnie do zimnej piczy ludzie nie recognajzują:grin:

Sytuacja dzieję się dnia 9 czerwca.

Przepraszam za wulgaryzymy, ale muszę się uzewnętrznić, a mama właśnie wyszła z pokoju i nie sprawdza co piszę:grin:

Z uwagi na to, że moje poduszki pod silnikiem dały o sobie znać. Pojechałem do kumpla na warsztat w zamiarze wymiany tychże k**wiszonów. Jego ojciec rozkręcał poduszki, więc My wybyliśmy do hurtowni w której on miał zniżki. Wchodzimy i podchodzimy do koleżki. Podajemy markę, model, silnik i co chcemy. Gość mi daje poduszki, troszkę się zdziwiłem iż wyglądają tak, a nie inaczej, ponieważ przeglądałem wcześniej forum i wyglądały zupełnie inaczej.Do tego cena była conajmniej atrakcyjna. Doszedłem do wniosku, że być może to ja jestem niedouczonym ćwokiem i mało kjerwa wiem na te tematy. Wracamy na warsztat, a tu mnie olśniło. W moim bolidzie zastosowano technologią z NASA i wsadzono poduszki Lemfordera o całkowicie niepodobnym kształcie do zakupionych w hurtowni:decayed: Więc wracamy do hurtowni zaczynając rozmowę od nowa. Kolega fachman dochodzi do daleko idącego wniosku, iż pomylił się z moimi poduszkami. Oczywiście Damian jest tolerancyjny...... przez pierwsze 3 sekundy:grin: Doszedłem do wniosku, że odpuszczę chłopakowi, w końcu sobota mógł być skacowany po imprezie w remizie. Tymże tropem poszliśmy dalej, Jupiiiiii kolega wpadł na pomysł, aby "szczytać" numery z poduszek. Tak też zrobił, nagle dobił mnie spostrzeżeniem, iż na stanie mają tylko zamienniki firmy MEYLE. Strudzony trudem całego dnia oraz nie miejąc wyboru z uwagi na to, że moje rozpadły się w rękach byłem zmuszony skorzystać z tej jakże atrakcyjnej oferty firmy Meyle. Po założeniu, jak zresztą niektóre osoby miały okazję zobaczyć, kierownica zaczęła latać jak na k**wie majtki. Z uwagi na to, w poniedziałkowe popołudnie zakupiłem poduszki Lemfordera w innej hurtowni, gdzie sprawdzili mi je po Vinie, kjerwa ale cffaniaki po Vinie mogą:shock3: Tak więc po wesołym wypruciu się 500 zł za dwie poduszencje, skierowałem się w stronę warsztatu mojego funfla. Wymieniliśmy k**wiszony i Damian znowu zaczął się cieszyć kulturą swojego klekota w całek okazałości. Doszło więc do reklamacji k**wiszonów firmy Meyle, których cena lawirowała w zakresie złotych 250 za sztuk dwie z dopiskiem "Good price for you". Że ten tego, taka sytuacyjność mistyfikacji poprzedzona hemoglobizacją wymaga tajmu. Odczekałem sobie pewną sytuacyjność i wykonałem telefon do paniczów, którzy nie mogą sprawdzać po Vinie numerów części katalogowych:decayed: Pan "Jąkała" uświadomił mnie, że drgania występowały z przyczyny następującej...

Taaaaaadaaaaaaammmmmmmmm!!!!!!!!!

Jedna z poduszek była z silnika benzynowego. Gwóźdź programu jest taki, że Jąkała z podopiecznym chcą zwalić winę na mnie, iż niby NASA wybijąjąc numery poduszek na tej kosmicznej technologii pomyliła numery i się piznęła. Dzisiaj u nich byłem, mało mogłem zdziałać z uwagi na to, że w stodole wyjebało im prąd. Ale armaty już grzmią, aby wybuchnąć:wink:

Jak coś ja mam pompkę 8D0 862 257 B:wink:

Opublikowano
Hornet odpuść czasami bo nie warto

oj nie .... mało mnie znasz...to jest woda na młyn dla mnie :decayed:

Opublikowano
Podajemy markę, model, silnik i co chcemy. Gość mi daje poduszki, troszkę się zdziwiłem iż wyglądają tak, a nie inaczej, ponieważ przeglądałem wcześniej forum i wyglądały zupełnie inaczej.

Ja się zaopatruje cały czas w jednym sklepie... kupowałem poduszki w tamtym roku i zero jakiogokolwiek problemu :wink: U Ciebie też są z czujnikami, że takie drogie? :eusathink: Ja za poduszki Meyle płaciłem 279zł/szt. , a sztuk było 3 :facepalm:

Opublikowano

Szanowni drodzy moi kochani itd... :D

czy vcds-em można sprawdzić prawdziwy przebieg jeśli był cofnięty ?

Opublikowano
Oj, dziewczyny... spokój :decayed::grin: Po buziaku i na zakupy :whistling::grin:

+1 :polew:

---------- Post dopisany at 11:08 ---------- Poprzedni post napisany at 11:08 ----------

:hi: Bry.

Oto dowody na ludzka fantazje bez ograniczeń Audi 80 po tuningu optycznym (3324210025) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

tak

Opublikowano

Nic w tym dziwnego... B6 i B7 to to samo tylko inne kształty :decayed: tył też można zmienić i nikt się nie kapnie :grin:

Opublikowano

Teoretycznie tak, ale tylko wtedy gdy nie byl tez cofniety w sterowniku silnika. Jak ktos cofnal w ecu to nie sprawdzisz niestety.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Opublikowano

Teoretycznie tak, ale tylko wtedy gdy nie byl tez cofniety w sterowniku silnika. Jak ktos cofnal w ecu to nie sprawdzisz niestety.

zazwyczaj nie cofają... skoro w aso historia wychodzi to te nędzne handlarzyny nie trudzą się o to

Opublikowano

bo w pózniejszych rocznikach przebieg jest zapisywany w dwóch miejscach tylko tak jak rozmawialiśmy ostatni przegląd w aso i przebieg w tym czasie.Czyli praktycznie jak handlarz cofnął licznik to będzie ślad ze ktoś grzebał Grzesiek jak to jest z tym

Opublikowano

Jak cofnal w liczniku i ecu silnika to nie ma mozliwosci zeby dojsc czy byl cofany czy nie. W ecu coraz czesciej wlasnie cofaja bo mozna to zrobic kabelkiem nawet za 50zl. Z licznikiem juz gorzej. Mowie tu o B6.

Takze najlepiej wlasnie w aso przebieg sprawdzac w historii serwisowej.

Opublikowano
Jak cofnal w liczniku i ecu silnika to nie ma mozliwosci zeby dojsc czy byl cofany czy nie. W ecu coraz czesciej wlasnie cofaja bo mozna to zrobic kabelkiem nawet za 50zl. Z licznikiem juz gorzej. Mowie tu o B6.

Takze najlepiej wlasnie w aso przebieg sprawdzac w historii serwisowej.

wiesz , ja to oczywiście wiem że najlepiej w aso ale jeśli auto nie twoje i papirów nie wyłożysz to nikt Ci tego nie chce sprawdzić w aso

Opublikowano

Podaj vin to szybko Ci sprawdze.

Bardzo ale to bardzo rzadko sa przypadki ze auto jest skrecone na liczniku a w sterowniku jest stary przebieg. Zdarzylo mi sie jakoś 3 razy na 30 aut.

Opublikowano
Podaj vin to szybko Ci sprawdze.

Bardzo ale to bardzo rzadko sa przypadki ze auto jest skrecone na liczniku a w sterowniku jest stary przebieg. Zdarzylo mi sie jakoś 3 razy na 30 aut.

WAUZZZ8EX3A191195

jestem prawie pewien że będzie kręcone , bo to raczej oferta od pospolitego handlarza ale kolega się uparł że chce pojechać go oglądać bo ładny i się świeci :facepalm:

ale co zrobię, nie moja kasa nie moje zmartwienie. Ale zobaczmy z ilu jest cofnięty