Opublikowano 27 Czerwca 201313 l Ja 59 przód, a tył nie wiem, ale podobnie Palca nie wsadzę Pannie wsadź, a nie w błotnik
Opublikowano 27 Czerwca 201313 l Autor Bry Panowie. Ja bym u siebie spadł tak ze -30 ale brak funduszy Spartan powiedz mi , jak bym założył same sprężyny na ori amory zmieni to coś? wrzucaj same springi tylko trzymaj się z dala od jamexów. Aha i jako ze masz v6 springi na przód musisz mieć od v6 te od R4 siądą ci niżej i bedą dobijały na dziurach Tylko, że u szczura na chwilę obecną jest + a nie - od ori To mój przyjacielu jest seria. Sprawdzałem już sprężyny po kropkach. Nadal mam taką przypadłość że jak jade po wertepach to zaciskam zęby bądąc gotowym na przyjebanie sankami/podłoga w grunt a tu nic... tak czy inaczej gwint nadejdzie niebawem
Opublikowano 27 Czerwca 201313 l Powiem wam szczerze ja wyrosłem z takich rzeczy jak gleba ostatnio miałem przyjemnośc śmigać też b5 zglebioną i żadna frajda i przyjemnośc z jazdy te plastyki trzeszczą mało mu miski nie urwałęm jednym słowem masakra nie mówie że mi sie nie podoba ale raczej bym go jeszcze podniósł
Opublikowano 27 Czerwca 201313 l Nie mam żony, nie mam dzieci...więc takie niepraktyczne auto mogę mieć Ja mam i żonę i dzieci i jeździłem na gwincie sami widzieliście na jakim setupie - fakt, na progi trzeba było uważać i na wjazdy do sklepów typu pasaż na parking podziemny - tam to tylko pod kątem i z lekkim szurnięciem - a trąbili na mnie Ci z tyłuuu po mieście trzeba było uważać, na trasie normalnie ganiałem do 180 bez żadnych problemów i mam dokładnie to samo teraz co Arek, jak się przesiadłem do B6 z 1BE - buja niesamowicie.
Opublikowano 27 Czerwca 201313 l Oferta - Audi RS4 - Witam, Do sprzedania moja zabaweczka ktora kosztowala mie duzo nerw i jeszcze wiecej piniendzy. Byla to zwykla a4 95r 2.6q ale dost Złomek łap póki jeszcze stoi...
Opublikowano 27 Czerwca 201313 l Oferta - Audi RS4 - Witam, Do sprzedania moja zabaweczka ktora kosztowala mie duzo nerw i jeszcze wiecej piniendzy. Byla to zwykla a4 95r 2.6q ale dostZłomek łap póki jeszcze stoi... Fajna, jako drugie auto w samo raz
Opublikowano 27 Czerwca 201313 l Pany oficjalnie oświadczam... w sierpniu wyperdalam z kraju... także mam 2miechy żeby w końcu jakąś flachę spotową ogarnąć z wami
Opublikowano 27 Czerwca 201313 l Pany oficjalnie oświadczam... w sierpniu wyperdalam z kraju... także mam 2miechy żeby w końcu jakąś flachę spotową ogarnąć z wami Kierunek?
Opublikowano 27 Czerwca 201313 l Panowie, ktos chetny na podmiane sprezyn 1BV chyba....niebieski bialy zielony zielony, tyl niestety nie wiem jakie kolory, na cos bardzoej komfortowego?
Opublikowano 27 Czerwca 201313 l Oferta - Audi RS4 - Witam, Do sprzedania moja zabaweczka ktora kosztowala mie duzo nerw i jeszcze wiecej piniendzy. Byla to zwykla a4 95r 2.6q ale dostZłomek łap póki jeszcze stoi... Fajna, jako drugie auto w samo raz Jaj nie urywa, w rodowodzie to zawsze będzie A4, nie RS4:wink:
Opublikowano 27 Czerwca 201313 l Pany oficjalnie oświadczam... w sierpniu wyperdalam z kraju... także mam 2miechy żeby w końcu jakąś flachę spotową ogarnąć z wami Kierunek? Szkocja
Opublikowano 27 Czerwca 201313 l Pany oficjalnie oświadczam... w sierpniu wyperdalam z kraju... także mam 2miechy żeby w końcu jakąś flachę spotową ogarnąć z wami Kierunek? Szkocja Są tam piniundze? Jesteś kolejny, który się tam wybiera, skrobnij no pewu co Ty tam masz
Opublikowano 27 Czerwca 201313 l Oferta - Audi RS4 - Witam, Do sprzedania moja zabaweczka ktora kosztowala mie duzo nerw i jeszcze wiecej piniendzy. Byla to zwykla a4 95r 2.6q ale dostZłomek łap póki jeszcze stoi... Fajna, jako drugie auto w samo raz Jaj nie urywa, w rodowodzie to zawsze będzie A4, nie RS4:wink: serce od rs4 jest i to najważniejsze
Opublikowano 27 Czerwca 201313 l Oferta - Audi RS4 - Witam, Do sprzedania moja zabaweczka ktora kosztowala mie duzo nerw i jeszcze wiecej piniendzy. Byla to zwykla a4 95r 2.6q ale dostZłomek łap póki jeszcze stoi... Fajna, jako drugie auto w samo raz Jaj nie urywa, w rodowodzie to zawsze będzie A4, nie RS4:wink: serce od rs4 jest i to najważniejsze U cipciaka ten numer nie przejdzie. Chociaż w sumie to paradoks u niego, bo jak wali bułgarkę, która się nazwie "Sasha Grey" to jakoś mu to nie wadzi, że nadal jest TYLKO bułgarką, a nie Sashą...
Opublikowano 27 Czerwca 201313 l Oferta - Audi RS4 - Witam, Do sprzedania moja zabaweczka ktora kosztowala mie duzo nerw i jeszcze wiecej piniendzy. Byla to zwykla a4 95r 2.6q ale dostZłomek łap póki jeszcze stoi... Fajna, jako drugie auto w samo raz Jaj nie urywa, w rodowodzie to zawsze będzie A4, nie RS4:wink: serce od rs4 jest i to najważniejsze U cipciaka ten numer nie przejdzie. Chociaż w sumie to paradoks u niego, bo jak wali bułgarkę, która się nazwie "Sasha Grey" to jakoś mu to nie wadzi, że nadal jest TYLKO bułgarką, a nie Sashą... Najczęściej to on wali ale ręką
Opublikowano 27 Czerwca 201313 l Oferta - Audi RS4 - Witam, Do sprzedania moja zabaweczka ktora kosztowala mie duzo nerw i jeszcze wiecej piniendzy. Byla to zwykla a4 95r 2.6q ale dostZłomek łap póki jeszcze stoi... Fajna, jako drugie auto w samo raz Jaj nie urywa, w rodowodzie to zawsze będzie A4, nie RS4:wink: serce od rs4 jest i to najważniejsze Jebnij sobie serce od murzyna i będziesz Michael Jordan:grin:
Opublikowano 27 Czerwca 201313 l Oferta - Audi RS4 - Witam, Do sprzedania moja zabaweczka ktora kosztowala mie duzo nerw i jeszcze wiecej piniendzy. Byla to zwykla a4 95r 2.6q ale dostZłomek łap póki jeszcze stoi... Fajna, jako drugie auto w samo raz Jaj nie urywa, w rodowodzie to zawsze będzie A4, nie RS4:wink: serce od rs4 jest i to najważniejsze Jebnij sobie serce od murzyna i będziesz Michael Jordan:grin: To porównanie to strzał kulą w płot.... zakładaj coś na głowę jak stoisz na słońcu
Opublikowano 27 Czerwca 201313 l tada ! http://s23.postimg.org/z8lw1w5k7/2013_06_26_206.jpg już przerejestrowane na jedyne słuszne numery i odmalowane http://s22.postimg.org/pz9lxajy5/2013_06_26_207.jpg Widziałem wczoraj pod Auto Perfect`em Nie wiem czy zdjęcia takie, czy co ale mam zamiar też oddać do nich swoją furę ale z tego co widzę to mówiąc delikatnie - nie jest dobrze albo mi się tylko wydaję. Jak możesz to zapodaj jakieś zdjęcie w dobrej jakości.