Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

home :decayed:

---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ----------

a spytam co sądzicie o oponach zimowych bieżnikowanych macie jakieś doświadczenia

Już dobrze doradzili :decayed:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Już kumpel w tamtym roku kupił zimówki bieżnikowane, ujowo bieżnik był zwulkanizowany i po miesiącu zaczęły się rozłazić :thumbdown:

Opublikowano
Opublikowano

A pro po alkoholików gniady pijemy dzisiaj ?

Opublikowano
  • Autor

Już kumpel w tamtym roku kupił zimówki bieżnikowane, ujowo bieżnik był zwulkanizowany i po miesiącu zaczęły się rozłazić :thumbdown:

bo trzeba wiedzieć skąd brać nalewkę :wink: Jest pod Wrocławiem jedna firma która wysyła swoje produkty doi niemiec. Ich opony mają TUV a kord nie może być starszy jak 3 lata wg DOT. Ojciec bierze tylko od nich już ładnych pare lat ale on co sezon nowe a stare do żyda. :decayed:

Opublikowano

bo trzeba wiedzieć skąd brać nalewkę :wink: Jest pod Wrocławiem jedna firma która wysyła swoje produkty doi niemiec. Ich opony mają TUV a kord nie może być starszy jak 3 lata wg DOT. Ojciec bierze tylko od nich już ładnych pare lat ale on co sezon nowe a stare do żyda. :decayed:

Mirosławice?

HTC One już do mnie leci, czekam jak małolat na prezent pod choinkę :kox:

Opublikowano

Mirosławice?

HTC One już do mnie leci, czekam jak małolat na prezent pod choinkę :kox:

będziesz zadowolony z niego , bawiłem sie pół dnia bo kuzyn kupił , za***isty smartfon

Opublikowano

za***isty to ja jestem :guma:

Napaćkane z japca kaja

Opublikowano
za***isty to ja jestem :guma:

Napaćkane z japca kaja

Kto Cię tak oszukał?:polew:

Opublikowano
Opublikowano
A pro po alkoholików gniady pijemy dzisiaj ?

Niestety ale z sąsiadem mam znowu grilla kupiłem 10 żywców[hurrra] tylko nie chcę go skończyć na Kozanowie tak jak wtedy .tak w ogóle to nie będę się krył jak niektórzy ale mam jeszcze kwarantanne na grube wyjścia chyba że na smyczy:grin:żona przestraszona po ostatnim tangu.

Opublikowano
  • Autor

Mirosławice?

tak tamte rejony :wink:

---------- Post dopisany at 15:58 ---------- Poprzedni post napisany at 14:53 ----------

http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-181/paliwo-ukladzie-chlodzenia-283723/

Ręce opadają :facepalm: Takiego zdolnego mechanika to ze świeca szukac :grin:

Opublikowano

Tego jeszcze nie grali

Napaćkane z japca kaja

Opublikowano

pijemy coś gdzieś czy mam moją dzisiaj głuszyć ?

Opublikowano

Miało być R8 na spota, ale nie będzie :facepalm: kto jutro się pojawi? ja zjeżdżam razem z klubem Seata Ibizy :decayed:

Opublikowano

Ej no qrczak91! Miało być Audi :grin:

Ja wpadnę na bank blachę. Spotykacie się pod mostem milenijnym? Jak tam dokładnie wjechać bo nikgdy tam nie byłem :decayed:

Tylko żeby nie było tak że wpadne jako jedyny Ibizą do ludzi których w sumie nie znam :facepalm:

Opublikowano

Jeszcze będzie R8 kiedyś, więc może uda się pokazać :kox:

Nie będziesz sam, ja też wpadam Ibizą.

Dojazd masz tutaj na mapce:

5dzw.jpg

Ja będe jechał z okolic Aquaparku, więc jak stąd mniej więcej jesteś to się spotkamy po drodze.

---------- Post dopisany at 21:10 ---------- Poprzedni post napisany at 21:07 ----------

ma ktoś VAGa? Tylko u mnie KKL chyba nie podejdzie. Nic się nie dzieje w sumie, ale chcę sprawdzić, jaki kabelek kupić i czy wszystko bangla.

Niech ktoś zabierze kabelek. Zabiorę lapka to można się u mnie podłączyć. Mam VCDS Lite.

Opublikowano

To smacznego dla pijacych :decayed:

Opublikowano

Druga flacha odpalona!

Napaćkane z japca kaja

Opublikowano

Druga flacha odpalona!

Napaćkane z japca kaja

5 flacha odpalona na weselichu HEJ!