Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Chłopaki ma ktoś sprawdzony program z szablonami stron www ? taki zestaw dla mnie żeby tylko wypełnić teks wstawić zdjęcia i wpuścić w sieć. Programy typu xara web i zajączek odpadają potrzebuję coś w pełni graficznego i w miarę intuicyjnego.

---------- Post dopisany at 20:06 ---------- Poprzedni post napisany at 20:05 ----------

Teraz muszę powalczyć jak ten yebany tłumik wytargać :facepalm: odkręcony, lata luzem ale nie idzie go żadną szparą wyciągnąć :doh:

jak odetniesz nożem te gumowe wieszaki to sam spadnie :naughty:

---------- Post dopisany at 21:25 ---------- Poprzedni post napisany at 20:06 ----------

Insane Race Highway in Germany Audi Rs6 vs Kawasaki Ninja ZX-10R (more than 300km/h) CRAZY ! HQ - YouTube

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzisiaj odwiedził mnie mój EX Quadzior :banan::kox:

DSC_0063.NEF.jpg

Ale jest i nowy mieszkaniec mojej dziupli :whistling:

DSC_0077.NEF.jpg

Opublikowano
  • Autor

W sobotę jadę do rodziców po kask nakolanniki i kurtkę. Szykuj sprzęt :decayed:

---------- Post dopisany at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ----------

tak teraz ogarnąłem zdjęcie quada... zacny mugen :shock3::decayed:

Opublikowano
W sobotę jadę do rodziców po kask nakolanniki i kurtkę. Szykuj sprzęt :decayed:

---------- Post dopisany at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ----------

tak teraz ogarnąłem zdjęcie quada... zacny mugen :shock3::decayed:

Spoko luz :wink: Cebra cały czas aktywna :kox::naughty: A w czerwonej poczwarze to przelot SCOTT'a :kox:

Opublikowano
  • Autor

pierdzielisz pan... miałem mugena i też sie go potem wstydziłem :polew:

Opublikowano

Kaju,

się w Ostrowie dzieje :grin:

Coś Pan taki nachalny ! - Sadistic.pl

Opublikowano
pierdzielisz pan... miałem mugena i też sie go potem wstydziłem :polew:

A Ja jestem dumny z moich kominów :slina::kox:

Opublikowano
Kaju,

osz kuźwa, tą rudą z tego scenica kojarze, a dla gościa piwko, nie ma bata :grin:

Opublikowano
Kaju,

osz kuźwa, tą rudą z tego scenica kojarze, a dla gościa piwko, nie ma bata :polew:

Bek jak w chooy z tej czarnej fighterki :polew:

Opublikowano

ja myślałem przy pierwszy fajcie, że z jakimś kijem na gościa ktoś podleciał, a tu kuźwa smycz od pudla - mało się ze śmiechu nie poszczałem, gaz to już totalna wisienka na torcie :polew:

Opublikowano
  • Autor

Panoszą się gruzojady. Mam nadzieje ze gazu na tą druga też starczyło.

Opublikowano

Może ktoś coś naciapać na temat tego furaka :

Audi A4 10900.00 PLN. ŚWIDNICA - otoMoto.pl

Co sądzicie po fotkach? Według mnie wytarta w cholerę kierownica i siedzenie świadczą o ździebko innym przebiegu..Do tego s-line w temacie :)

Ogólnie niestety nie znam się na benzyniakach a znajomy poszukuje fury dla siebie i się tym konkretnym egzemplarzem podjarał. Jakie jest realne spalanie tego silnika w jeździe mieszanej połowa miasto połowa trasa.

Opublikowano

Ładnie wypicowania, tylko coś za tanio:wink:

Opublikowano

Powitać ,

Koledzy podpowiedzcie gdzie we Wro dobry warsztat gdzie zrobią diagnostykę układu hamulcowego bo mi chyba vacum odchodzi, a na polecanych nic nie ma.

Pozdro

Sent from kiełbasa

Opublikowano
  • Autor

Co sądzicie po fotkach? Według mnie wytarta w cholerę kierownica i siedzenie świadczą o ździebko innym przebiegu..Do tego s-line w temacie :)

Ogólnie niestety nie znam się na benzyniakach a znajomy poszukuje fury dla siebie i się tym konkretnym egzemplarzem podjarał. Jakie jest realne spalanie tego silnika w jeździe mieszanej połowa miasto połowa trasa.

ten silnik 12 MUSI spalić generalnie jednostka mało awaryjna a co do foteli to te kubły miałem całe do przebiegu 190 tyś po 210 pruja sie jak bułgarki Nelsona :decayed:

---------- Post dopisany at 11:36 ---------- Poprzedni post napisany at 11:35 ----------

Powitać ,

Koledzy podpowiedzcie gdzie we Wro dobry warsztat gdzie zrobią diagnostykę układu hamulcowego bo mi chyba vacum odchodzi, a na polecanych nic nie ma.

Pozdro

Sent from kiełbasa

o ile dobrze pamiętam w boschu pomiędzy kauflandem a magnolią kiedyś sprawdzali. Nie wiem jak teraz

Opublikowano

ten silnik 12 MUSI spalić generalnie jednostka mało awaryjna a co do foteli to te kubły miałem całe do przebiegu 190 tyś po 210 pruja sie jak bułgarki Nelsona :decayed:

---------- Post dopisany at 11:36 ---------- Poprzedni post napisany at 11:35 ----------

Powitać ,

Pozdro

Sent from kiełbasa

o ile dobrze pamiętam w boschu pomiędzy kauflandem a magnolią kiedyś sprawdzali. Nie wiem jak teraz

A widzisz... bo u mnie nie mam kubłów i po przebiegu ponad 300k nie ma takiego zużycia więc nie pomyślałem że przy kubłach może być inaczej...

Opublikowano

:hi:i oponki doszły na koniec przyszłęgo tygodnia zmiana

Opublikowano

Ćwiara odbierz wreszcie ten telefon, komorników się boisz? :decayed:

Opublikowano

As mnie nastraszyl. A juz nr wedrowal na czarna liste :grin:

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Opublikowano
As mnie nastraszyl. A juz nr wedrowal na czarna liste :grin:

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

:polew: