Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każda zmora znajdzie swego amatora :P

---------- Post dopisany at 14:27 ---------- Poprzedni post napisany at 14:25 ----------

Kulturalnie przyjąć 1L na głowę i potańczyć pod milenijnym czy na magnoli :P a na drugi dzień filmik jak zgięty w pół podrywałeś latarnie hehe

Po takiej ilości ohydne dziewczęta zaczynają być przyjazne dla oka:grin:

Nelson powiem Ci że kumpel chciał kiedyś puknąć taką Kasię :P pasztet był na 102, żeby to zrobić pił pod barem i pił i pił i w końcu stwierdził że nie wypije takiej ilości alkoholu żeby się za nią zabrać ... Beke mieliśmy z niego parę tygodni xD

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
złomek pijem coś jutro ?

Ja bym się ukurwił, popukam lachona jutro i dam znać:decayed:

Ma byc kulturalnie :grin:

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

a dzisiaj nikt nie reflektuje na jakieś delikatne pitko ? :grin: może by coś dzisiaj dziabnąć kurturarnie ? :decayed::hi:

Opublikowano

Jestem za :decayed:

Opublikowano
złomek pijem coś jutro ?

a dzisiaj nikt nie reflektuje na jakieś delikatne pitko ? :grin: może by coś dzisiaj dziabnąć kurturarnie ? :decayed::hi:

Jutro do pracy ide wiec nie ma picia. Co ja sie dzis nacierpialem to moje :grin:

Opublikowano

to przecież piszem że kurturarnie :D bez wychylania się :grin: można na jedno dwa piwka tylko a zawsze to coś :D

Chyba że spota online robimy :grin:

Opublikowano
złomek pijem coś jutro ?

Jutro do pracy ide wiec nie ma picia. Co ja sie dzis nacierpialem to moje :grin:

Jesteś kierowcą ponieważ wyciągnąłeś najkrótszą zapałkę :decayed: w tajnym losowaniu

Opublikowano

paczajta : moje fele z mojej pięknej Andzi jak ją przywiozłem z niemcowni tylko że srebrne wtedy były , a kumpel zrobił do siebie . A jak ściągałem od siebie to takie porysowane były że aż strach , a teraz kierwa :facepalm:

http://imageshack.us/a/img834/7499/dupx.jpg

Opublikowano
paczajta : moje fele z mojej pięknej Andzi jak ją przywiozłem z niemcowni tylko że srebrne wtedy były , a kumpel zrobił do siebie . A jak ściągałem od siebie to takie porysowane były że aż strach , a teraz kierwa :facepalm:

i powiedz, że założyłeś te kutasuwy co masz w podpisie z C6? weź to S-LINE wyjeb, bo aż razi :decayed:

Opublikowano

i powiedz, że założyłeś te kutasuwy co masz w podpisie z C6? weź to S-LINE wyjeb, bo aż razi :decayed:

zamiana z dopłatą była , bo tamte porysowane i krzywe były jak przywiozłem bo auto w mieście jeździło niestety...

Te ... jakiś spot online ? :wink::drunk:

Opublikowano

Człowiek parę dni zarobiony, a Tu się klub AA-Online zrobił :whistling::polew:

Opublikowano
Człowiek parę dni zarobiony, a Tu się klub AA-Online zrobił :whistling::polew:

a coś Ty myślał ? :D :D świat sie rozwija :D:grin:

Opublikowano

Ty lepiej powiedz jak spiryt :whistling: Smakował? Czy jeszcze się przegryza? :naughty:

Opublikowano
Ty lepiej powiedz jak spiryt :whistling: Smakował? Czy jeszcze się przegryza? :naughty:

jeszcze sie przygotowuje do otwarcia , w grudniu bedzie dobry już :D

a bedziesz miał jeszcze jakieś ostatki ? :D

Opublikowano

Już nie mam nic :thumbdown: Jak coś to karton, 40szt. :whistling:

Opublikowano
Już nie mam nic :thumbdown: Jak coś to karton, 40szt. :whistling:

cena ta sama ? czy za cały karton byłoby coś taniej ? bo zbieram chętnych tylko narazie to 20 szt by bylo tylko :eusathink:

Opublikowano

Mi w składziku mało co zostało, 2L - Finki vol40, 0,7 - Dębówki vol40, 0,5 - Śliwowicy vol70, 0,5 - Gruszkówki vol60, 0,5 - Spiro vol95 i u brata za miedzą mojego 5L - bibu vol+/- 60. Co ja z tym zrobię ....?

---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ----------

Widzę że żadnych propozycji z waszej strony, chyba sam mordke zamocze :-):-D

Wysłane z mojego ME173X przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja już mordę zmoczyłem sam bo nie było z kim

Opublikowano
Mi w składziku mało co zostało, 2L - Finki vol40, 0,7 - Dębówki vol40, 0,5 - Śliwowicy vol70, 0,5 - Gruszkówki vol60, 0,5 - Spiro vol95 i u brata za miedzą mojego 5L - bibu vol+/- 60. Co ja z tym zrobię ....?

---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ----------

Widzę że żadnych propozycji z waszej strony, chyba sam mordke zamocze :-):-D

Wysłane z mojego ME173X przy użyciu Tapatalka

no kierwa , przecież ja dzisiaj pierwszy proponowałem kurturarne pitko :decayed:

Opublikowano

cena ta sama ? czy za cały karton byłoby coś taniej ? bo zbieram chętnych tylko narazie to 20 szt by bylo tylko :eusathink:

Cena ta sama, i tak jest tanio :wink: Popytam u siebie, może kolejne 20 by się rozeszło :wink:

Opublikowano

Cena ta sama, i tak jest tanio :wink: Popytam u siebie, może kolejne 20 by się rozeszło :wink:

o i to by był dobry deal :D