Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwielbiam ten film. Co go widze to mam :polew:

Wysłane z mojego telewizora

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
230 za duże pompa nie wyda a będzie dymił musiałbyś mieć pompę 11 z AHH silnika a to już wszystko koszta plus AWX Turbo pózniej sprzęgło a kiedyś klęknie skrzynia i tyle :kox:

Nie musi dymić... ale nie będą wykorzystane w 100 %

---------- Post dopisany at 16:05 ---------- Poprzedni post napisany at 16:04 ----------

Na którą się ustawiamy i gdzie. Ja idę na mecz siatkówki na 18 i jestem pod telefonem. Dawać znać bo jak nie to śmigam na wódę gdzie indziej. Paciulok dzwonił do mnie i mam po niego jechać ale jak nic nie wyjdzie to lipa będzie

Opublikowano
  • Autor
dawaj cenę za 216

pw

Opublikowano

To są jacyś chętni na małą wódke? Pisac, bo jak nie ma chętnych to gdzie indziej mocze ryja :grin:

Opublikowano
To są jacyś chętni na małą wódke? Pisac, bo jak nie ma chętnych to gdzie indziej mocze ryja :grin:

ja jestem jak zawsze chętny :D zadzwońcie gdzie i co i jak bo wychodze z domu i mam chwilowo zmiane telefonu na starszą nokie i nie mam neta w nim.

Opublikowano

ja jestem jak zawsze chętny :D zadzwońcie gdzie i co i jak bo wychodze z domu i mam chwilowo zmiane telefonu na starszą nokie i nie mam neta w nim.

Boisz sie ze Ci zaleje? :polew: :polew:

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Opublikowano

Jestem pod telefonem.... jadę na siatkówkę... jak nie dostanę informacji gdzie pijemy to nie jadę po Paciula i piję gdzie indziej.

Opublikowano
"klucznik" na Zawalnej dobrze robi.

chyba dobrze up***dala liczniki i wypina sie dupskiem do klienta.

ryj andrzej z japka nabazgrolił :hi:

Opublikowano

Hornet, Cwiara, Chopin do mnie zapraszam wodzi mam od groma tylko ten dojazd ....

Wysłane z mojego ME173X przy użyciu Tapatalka

---------- Post dopisany at 17:38 ---------- Poprzedni post napisany at 17:36 ----------

dawaj cenę za 216

pw

Kolego ja mam do sprzedania pompę 11 i wtryskiem tylko że 260 chciałem na 200+ iść ale finalnie zmieniłem auto.

Opublikowano
Hornet, Cwiara, Chopin do mnie zapraszam wodzi mam od groma tylko ten dojazd ....

---------- Post dopisany at 17:38 ---------- Poprzedni post napisany at 17:36 ----------

dawaj cenę za 216

pw

Kolego ja mam do sprzedania pompę 11 i wtryskiem tylko że 260 chciałem na 200+ iść ale finalnie zmieniłem auto.

w niedziele pogadamy wiec poki co nikt niech tego nie rusza

Opublikowano
  • Autor

dawaj cenę za 216

pw

Wrzuc mi na pw ile to cenisz.

Nadane z nory szczura

Opublikowano

dawaj cenę za 216

pw

to co lecimy dla odmiany dzisiaj do Kubicy ? :D

napewno OCA nas odwiezie z powrotem bo on przecie nie pije :D za to Magda napewno nie pogardzi :D:grin:

Opublikowano

dawaj cenę za 216

pw

Nadane z nory szczura

Do niedzieli luzuj majty :decayed:

---------- Post dopisany at 19:36 ---------- Poprzedni post napisany at 19:26 ----------

Więcej się z Wami nie umawiam na picie.... jak zwykle wszyscy drą się, że chcą a jak co do czego to nikogo nie ma. Już nie mówię o Paciulu jak Was określił bo to jest żenada.... Idę pić wódę gdzie indziej :decayed:

Opublikowano

dawaj cenę za 216

pw

Nadane z nory szczura

Do niedzieli luzuj majty :decayed:

---------- Post dopisany at 19:36 ---------- Poprzedni post napisany at 19:26 ----------

Więcej się z Wami nie umawiam na picie.... jak zwykle wszyscy drą się, że chcą a jak co do czego to nikogo nie ma. Już nie mówię o Paciulu jak Was określił bo to jest żenada.... Idę pić wódę gdzie indziej :decayed:

sory memory kurna , ja przecież zwarty i gotowy i chętny , nawet transport moge załatwić więc nie generalizuj :hi:

kubica poszło pw

---------- Post dopisany at 19:42 ---------- Poprzedni post napisany at 19:41 ----------

Boisz sie ze Ci zaleje? :polew: :polew:

no mieliśmy iść gdzieś dzisiaj to zmieniłem :D

Opublikowano

Dobra, to sie zbieramy. Kto chętny dołączyć dzwonić do horneta chopina lub mnie.

Opublikowano

zaczęliśmy pić .... będzie w niedzielę rozgrzeszenie

Opublikowano

I wzielismy dwie :grin:

Opublikowano

Sory Chłopaki ale komara dusilem, spawalem ramy pod garaż z ojcem i trochę się zgiolem. Wstałeś właśnie i idę dalej spać. Jutro pogadamy, a zaproszenie jak najbardziej aktualne :-D Pozdrowienia i miłego Wam życzę. Ale mam jeszcze petarde w głowie...

Opublikowano

zaraz jedziemy do Ciebie ...szykuj się

Opublikowano

a2uhyqyn.jpg

Andrzej ryj hornetto :grin: