Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:

Ten gość co śpiewa zgadnijcie kogo mi przypomina :naughty: ?

eXelent - Podobasz Mi Się ( AJ JAJ JAJ ) ( OFFICIAL VIDEO ) DISCO POLO 2013/2014 - YouTube

Czyżby ....

NELSON ZACZĄŁ ŚPIEWAĆ

Nawet ta blondyna z czerwonymi ustami podobna do mojej :-D

Wysłane z monopola 24/7

Słyszałem że teraz zakochany jesteś po uszy i nawet do spiża na browar nie da rady Cię wyciągnąć :naughty::thumbdown:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

eXelent - Podobasz Mi Się ( AJ JAJ JAJ ) ( OFFICIAL VIDEO ) DISCO POLO 2013/2014 - YouTube

Czyżby ....

NELSON ZACZĄŁ ŚPIEWAĆ

Wysłane z monopola 24/7

Słyszałem że teraz zakochany jesteś po uszy i nawet do spiża na browar nie da rady Cię wyciągnąć :naughty::thumbdown:

Co oni pierdolo. Chleję jak co weekend, tylko te pijusy do mnie nie dzwonio :-D

Wysłane z monopola 24/7

Opublikowano

Nelson, może jakiś spocik w tygodniu? :naughty:

Opublikowano

Wstyd się pokazać takim parchem jeszcze na zimówkach :-D Ale nie ma problemu, do mnie na skup zawsze możesz wpaść. Tylko czy na takiej glebie się tam do mnie doczołgasz :-D

Wysłane z monopola 24/7

Opublikowano

Czyżby ....

NELSON ZACZĄŁ ŚPIEWAĆ

Wysłane z monopola 24/7

Co oni pierdolo. Chleję jak co weekend, tylko te pijusy do mnie nie dzwonio :-D

Wysłane z monopola 24/7

Jak Ty wolisz mięso tłuc niz sie z kumplami napic.

Opublikowano

Ćwiara nie wywołuj Nelsona na wótkje, ponieważ to źle się skończy :-D

Wysłane z monopola 24/7

Opublikowano
Wstyd się pokazać takim parchem jeszcze na zimówkach :-D Ale nie ma problemu, do mnie na skup zawsze możesz wpaść. Tylko czy na takiej glebie się tam do mnie doczołgasz :-D

Wysłane z monopola 24/7

Podejrzewam, że mogłoby już tam zostać na stałe :grin:

Opublikowano

Wysłane z monopola 24/7

Wjedziesz na wagę, zapłacę nawet po 1 zł/kg :-D

Wysłane z monopola 24/7

Opublikowano

Wysłane z monopola 24/7

Wjedziesz na wagę, zapłacę nawet po 100 zł/kg :-D

Wysłane z monopola 24/7

:guma:

Opublikowano
Ćwiara nie wywołuj Nelsona na wótkje, ponieważ to źle się skończy :-D

Wysłane z monopola 24/7

A ile to roboty. Z Toba zawsze odcina :grin:

Opublikowano

To kiedy replay :decayed: ?

Opublikowano

Chocby juz to za pozno :grin:

Opublikowano

zapomniałem się wam pochwalić, byłem dzisiaj na komisji powypadkowej w zusie i k**wy przyznały mi aż 0% uszczerbku na zdrowiu. Bo blizny które zostały mi po poparzeniu nie ograniczają mnie ruchowo, ani w niczym innym mi nie przeszkadzają, natomiast ubytek słuchu który mam po wybuchu jest w pasmach których odszkodowanie nie obejmuje. I h*j z tym że gorzej na lewe ucho słyszę, piszczy i szumi jak stary głośnik, brakuje mi dźwięków przy słuchaniu muzyki, nie mogę już nastroić i co się z tym wiąże grać na gitarze. Bo według j**anego zusu w niczym mi to nie przeszkadza. Skumajta to!!!!!

Opublikowano

Bez komentarza :facepalm:

Opublikowano
:facepalm:
Opublikowano
Chocby juz to za pozno :grin:

nie wymiguj się bo Ty wiesz gdzie masz się grzecznie zameldować :naughty:

Opublikowano
zapomniałem się wam pochwalić, byłem dzisiaj na komisji powypadkowej w zusie i k**wy przyznały mi aż 0% uszczerbku na zdrowiu. Bo blizny które zostały mi po poparzeniu nie ograniczają mnie ruchowo, ani w niczym innym mi nie przeszkadzają, natomiast ubytek słuchu który mam po wybuchu jest w pasmach których odszkodowanie nie obejmuje. I h*j z tym że gorzej na lewe ucho słyszę, piszczy i szumi jak stary głośnik, brakuje mi dźwięków przy słuchaniu muzyki, nie mogę już nastroić i co się z tym wiąże grać na gitarze. Bo według j**anego zusu w niczym mi to nie przeszkadza. Skumajta to!!!!!

Skrobnij mi do siebie na pw nr kom. Zadzwonie jutro i może cos jeszcze wyciagniesz z ZUSU :decayed: . Jaki lekarz cię badał?

Opublikowano

jaki lekarz mnie badał, hehe to za dużo powiedziane, bo ja nawet bluzy nie zdjąłem a ona mówi mi o moich bliznach :decayed: generalnie podstarzała, gburowata, blond k**wa :decayed:

Opublikowano
jaki lekarz mnie badał, hehe to za dużo powiedziane, bo ja nawet bluzy nie zdjąłem a ona mówi mi o moich bliznach :decayed: generalnie podstarzała, gburowata, blond k**wa :decayed:

A ładna chociaż?

Wysłane z monopola 24/7

Opublikowano

A ładna chociaż?

Wysłane z monopola 24/7

:polew: nie wiem jak Ty odbierasz pojęcie ładna, można ją porównać do starego, zardzewiałego, żeliwnego kaloryfera pomalowanego emalią, spod której przebija rdza. Chyba takie okazy trafiają do Ciebie :decayed:

---------- Post dopisany at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany at 22:04 ----------

w sensie na skup, nie mówię tu o Bułgarkach :grin: