Opublikowano 24 Marca 201412 l Ten gość co śpiewa zgadnijcie kogo mi przypomina ? eXelent - Podobasz Mi Się ( AJ JAJ JAJ ) ( OFFICIAL VIDEO ) DISCO POLO 2013/2014 - YouTube Czyżby .... NELSON ZACZĄŁ ŚPIEWAĆ Nawet ta blondyna z czerwonymi ustami podobna do mojej :-D Wysłane z monopola 24/7 Słyszałem że teraz zakochany jesteś po uszy i nawet do spiża na browar nie da rady Cię wyciągnąć
Opublikowano 24 Marca 201412 l Ten gość co śpiewa zgadnijcie kogo mi przypomina ? eXelent - Podobasz Mi Się ( AJ JAJ JAJ ) ( OFFICIAL VIDEO ) DISCO POLO 2013/2014 - YouTube Czyżby .... NELSON ZACZĄŁ ŚPIEWAĆ Nawet ta blondyna z czerwonymi ustami podobna do mojej :-D Wysłane z monopola 24/7 Słyszałem że teraz zakochany jesteś po uszy i nawet do spiża na browar nie da rady Cię wyciągnąć Co oni pierdolo. Chleję jak co weekend, tylko te pijusy do mnie nie dzwonio :-D Wysłane z monopola 24/7
Opublikowano 24 Marca 201412 l Wstyd się pokazać takim parchem jeszcze na zimówkach :-D Ale nie ma problemu, do mnie na skup zawsze możesz wpaść. Tylko czy na takiej glebie się tam do mnie doczołgasz :-D Wysłane z monopola 24/7
Opublikowano 24 Marca 201412 l Ten gość co śpiewa zgadnijcie kogo mi przypomina ? eXelent - Podobasz Mi Się ( AJ JAJ JAJ ) ( OFFICIAL VIDEO ) DISCO POLO 2013/2014 - YouTube Czyżby .... NELSON ZACZĄŁ ŚPIEWAĆ Nawet ta blondyna z czerwonymi ustami podobna do mojej :-D Wysłane z monopola 24/7 Słyszałem że teraz zakochany jesteś po uszy i nawet do spiża na browar nie da rady Cię wyciągnąć Co oni pierdolo. Chleję jak co weekend, tylko te pijusy do mnie nie dzwonio :-D Wysłane z monopola 24/7 Jak Ty wolisz mięso tłuc niz sie z kumplami napic.
Opublikowano 24 Marca 201412 l Ćwiara nie wywołuj Nelsona na wótkje, ponieważ to źle się skończy :-D Wysłane z monopola 24/7
Opublikowano 24 Marca 201412 l Wstyd się pokazać takim parchem jeszcze na zimówkach :-D Ale nie ma problemu, do mnie na skup zawsze możesz wpaść. Tylko czy na takiej glebie się tam do mnie doczołgasz :-DWysłane z monopola 24/7 Podejrzewam, że mogłoby już tam zostać na stałe
Opublikowano 24 Marca 201412 l Wstyd się pokazać takim parchem jeszcze na zimówkach :-D Ale nie ma problemu, do mnie na skup zawsze możesz wpaść. Tylko czy na takiej glebie się tam do mnie doczołgasz :-DWysłane z monopola 24/7 Podejrzewam, że mogłoby już tam zostać na stałe Wjedziesz na wagę, zapłacę nawet po 1 zł/kg :-D Wysłane z monopola 24/7
Opublikowano 24 Marca 201412 l Wstyd się pokazać takim parchem jeszcze na zimówkach :-D Ale nie ma problemu, do mnie na skup zawsze możesz wpaść. Tylko czy na takiej glebie się tam do mnie doczołgasz :-DWysłane z monopola 24/7 Podejrzewam, że mogłoby już tam zostać na stałe Wjedziesz na wagę, zapłacę nawet po 100 zł/kg :-D Wysłane z monopola 24/7
Opublikowano 24 Marca 201412 l Ćwiara nie wywołuj Nelsona na wótkje, ponieważ to źle się skończy :-DWysłane z monopola 24/7 A ile to roboty. Z Toba zawsze odcina
Opublikowano 24 Marca 201412 l zapomniałem się wam pochwalić, byłem dzisiaj na komisji powypadkowej w zusie i k**wy przyznały mi aż 0% uszczerbku na zdrowiu. Bo blizny które zostały mi po poparzeniu nie ograniczają mnie ruchowo, ani w niczym innym mi nie przeszkadzają, natomiast ubytek słuchu który mam po wybuchu jest w pasmach których odszkodowanie nie obejmuje. I h*j z tym że gorzej na lewe ucho słyszę, piszczy i szumi jak stary głośnik, brakuje mi dźwięków przy słuchaniu muzyki, nie mogę już nastroić i co się z tym wiąże grać na gitarze. Bo według j**anego zusu w niczym mi to nie przeszkadza. Skumajta to!!!!!
Opublikowano 24 Marca 201412 l Chocby juz to za pozno nie wymiguj się bo Ty wiesz gdzie masz się grzecznie zameldować
Opublikowano 24 Marca 201412 l zapomniałem się wam pochwalić, byłem dzisiaj na komisji powypadkowej w zusie i k**wy przyznały mi aż 0% uszczerbku na zdrowiu. Bo blizny które zostały mi po poparzeniu nie ograniczają mnie ruchowo, ani w niczym innym mi nie przeszkadzają, natomiast ubytek słuchu który mam po wybuchu jest w pasmach których odszkodowanie nie obejmuje. I h*j z tym że gorzej na lewe ucho słyszę, piszczy i szumi jak stary głośnik, brakuje mi dźwięków przy słuchaniu muzyki, nie mogę już nastroić i co się z tym wiąże grać na gitarze. Bo według j**anego zusu w niczym mi to nie przeszkadza. Skumajta to!!!!! Skrobnij mi do siebie na pw nr kom. Zadzwonie jutro i może cos jeszcze wyciagniesz z ZUSU . Jaki lekarz cię badał?
Opublikowano 24 Marca 201412 l jaki lekarz mnie badał, hehe to za dużo powiedziane, bo ja nawet bluzy nie zdjąłem a ona mówi mi o moich bliznach generalnie podstarzała, gburowata, blond k**wa
Opublikowano 24 Marca 201412 l jaki lekarz mnie badał, hehe to za dużo powiedziane, bo ja nawet bluzy nie zdjąłem a ona mówi mi o moich bliznach generalnie podstarzała, gburowata, blond k**wa A ładna chociaż? Wysłane z monopola 24/7
Opublikowano 24 Marca 201412 l jaki lekarz mnie badał, hehe to za dużo powiedziane, bo ja nawet bluzy nie zdjąłem a ona mówi mi o moich bliznach generalnie podstarzała, gburowata, blond k**wa A ładna chociaż? Wysłane z monopola 24/7 nie wiem jak Ty odbierasz pojęcie ładna, można ją porównać do starego, zardzewiałego, żeliwnego kaloryfera pomalowanego emalią, spod której przebija rdza. Chyba takie okazy trafiają do Ciebie ---------- Post dopisany at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany at 22:04 ---------- w sensie na skup, nie mówię tu o Bułgarkach