Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
To jebnij się tam na moich prosiakach i glebie takiej jaką miałem w czarnej... Ja wolałem nadrobić 100km

Wysłane z monopola 24/7

Przez Olszyne? W życiu :grin:

Bautzen -olszyna to patataja. A u nas do slimaka masakra.

---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ----------

ra6yryna.jpg

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

"Mi nalej z górką" :polew:

Opublikowano

miałem dzisiaj mały incydent drogowy, stoję sobie na drodze, przepuszczam pieszego, a z prawej strony z pobocza gościu na wstecznym taką małą półciężarówką zaczął cofać i we mnie przyjebał, wynik złożone prawe lusterko i kilka obtarć na obudowie + 300zł do kieszeni

Opublikowano

Qrde jak nie myjnia to jeszcze to lustro. Chyba czas browarka sie napic :naughty:

Opublikowano
Qrde jak nie myjnia to jeszcze to lustro. Chyba czas browarka sie napic :naughty:

a ten znów to samo :jerk:

Pany w piątek nie zrobimy chyba % :kwasny:

Opublikowano

No dzisiaj strasznie pechowy dzień:facepalm: byłem na 50 urodzinach swojej ciotki, biba przednia ale nie pijący bo zobowiązałem się że odwiozę babcię do domu za wrocław. Ale teraz już w domu z browarkiem w ręku:decayed:

Opublikowano

Nie to samo bo np dzis nic :decayed:

Coś Ty z piątkiem odkutasił?

Opublikowano
Nie to samo bo np dzis nic :decayed:

Coś Ty z piątkiem odkutasił?

Nic problem w tym że nie mogę ogarnąć hotelu grrrr....... i d*pa z %

---------- Post dopisany at 00:08 ---------- Poprzedni post napisany at 00:08 ----------

No dzisiaj strasznie pechowy dzień:facepalm: byłem na 50 urodzinach swojej ciotki, biba przednia ale nie pijący bo zobowiązałem się że odwiozę babcię do domu za wrocław. Ale teraz już w domu z browarkiem w ręku:decayed:

kolejny abstynent :grin:

Opublikowano

ale chyba z tym lusterkiem to taki nie najgorszy biznes zrobiłem, bo się nie połamało, tylko zadrapało a i tak miałem lustro do wymiany, więc za te 300 złociszy jakąś dobrą urzywkę wychaczę i jeszcze sporo powinno grosza zostać :grin:

Opublikowano
ale chyba z tym lusterkiem to taki nie najgorszy biznes zrobiłem, bo się nie połamało, tylko zadrapało a i tak miałem lustro do wymiany, więc za te 300 złociszy jakąś dobrą urzywkę wychaczę i jeszcze sporo powinno grosza zostać :grin:

No z jednym nie poszło ale z lustrem to dobrze wyszlo :wink:

Opublikowano

lolek91 w takim razie zdrowie pod te lustro :drinks:

ćwiarteczka otwieraj tą małpeczkę :naughty:

Opublikowano

Ja dziś nic nie spożywam. Jutro 9.00 kurs :kwasny: . Takie niestety mam weekendy ostatnio.

Opublikowano
lolek91 w takim razie zdrowie pod te lustro :drinks:

ćwiarteczka otwieraj tą małpeczkę :naughty:

zdrówko, co by może jakiś angol w kolorze wpadł :drinks:

Opublikowano
Ja dziś nic nie spożywam. Jutro 9.00 kurs :kwasny: . Takie niestety mam weekendy ostatnio.

tylko żebyś w piątek nie miał kursów chyba że z nami przy % :naughty:

Opublikowano

Współczuję ci, ja wypilem za swoja audi zeby sie naprawila :) juz mam dosyc hehe

Opublikowano

tylko żebyś w piątek nie miał kursów chyba że z nami przy % :naughty:

Spokojnie. Przyszły tydzień święta więc kursów nie ma. :grin:

---------- Post dopisany at 00:26 ---------- Poprzedni post napisany at 00:25 ----------

Współczuję ci, ja wypilem za swoja audi zeby sie naprawila :) juz mam dosyc hehe

Ale wczoraj jak dzwoniłem do Ciebie to juz troche było na bani :grin:

Opublikowano

i co pomogło coś? może ja też zacznę pić za swoją:grin:

Opublikowano

Kto jutro będzie? Dziś znaczy się :grin:

Opublikowano

JAAAAAA w końcu się uda :decayed:

Opublikowano

No i git. Może znów jakieś foty sie porobi. A tak wogóle to jak macie jakieś foty ze spotów lub swoich fur to można wrzucać do nowego wątku :decayed: