Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno w Mlecznej dobrze robią ..;)

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Regenerował może ktoś we Wrocławiu zaciski i może coś polecić?

Opublikowano

Rogowska 9

Opublikowano

Rogowska 9

Regenerowałeś tam? w ofercie mają tylko malowanie sprayem bez gwarancji, ciekawe jak długo farba się utrzymuje

Edytowane przez Toskańczyk

Opublikowano

Przyciemniał ktoś we Wrocławiu lub okolicach szyby tył + przód. Może polecić niedrogiego speca? Dzwoniłem do Wrapcar ale krzyknęli 600zł. Wydaje mi się trochę drogo choć na pewno zrobiliby dobrze.

Dzięki.

Opublikowano

Ja jutro jadę do speca w krotoszynie za cały tył w passacie kombi powiedział mi 300zl ale sam będę rozbierać wszystko co trzeba. Gość pracuje u gościa który mi zaśpiewał za to samo 750zl a ten po godzinach mi machnie u siebie.

Opublikowano

Przyciemniał ktoś we Wrocławiu lub okolicach szyby tył + przód. Może polecić niedrogiego speca? Dzwoniłem do Wrapcar ale krzyknęli 600zł. Wydaje mi się trochę drogo choć na pewno zrobiliby dobrze.

Dzięki.

Auto-Folie na Grota-Roweckiego.
Opublikowano

Dzięki.

Auto-Folie na Grota-Roweckiego.

Dzięki. Niestety też biorą 600 za tył + przód.

Opublikowano

5-6 stów to moim zdaniem normalna cena za jakość z gwarancją.

Opublikowano

Brat na Grota przyciemniał tył paska w sedanie, dał 500 po roku nie ma jakiegokolwiek śladu zużycia

Opublikowano
  • Autor

Gniady miał kogoś od szyb. Jak dobrze pamiętam to za jego avanta skasował 450pln. Ale z pytaniem trzeba poczekać aż wróci z urlopu.

Opublikowano

Ja dzwoniłem dzisiaj potwierdzić i jednak zrobię całe auto czyli 4 drzwi tylne karoseryjne i klapa co daje 7 szyb i mówił ze w 400zl się zmieścimy. Tylko ze szyby z drzwi dostaje luzem bo mam drugi komplet szyb i sobie sam przeloze.

Opublikowano

Chłopaki gdzie pospawam stalówce 10j ? Bo dziś niestety pękła na spawie ! Wrocław

Opublikowano

Dzięki kolego za info ;] Pozdrawiam.

Opublikowano

Panowie, ktoś coś dzis lub jutro? :) w taką piękną pogodę?:)

Opublikowano

Ja odpadam wyjazd i komunie

Opublikowano

Panowie Pomocy:

Pierwsze co to potrzebuje rozkodować VIN bo nie mam kodu lakieru a wszystkie nalepki na aucie za zajechane i nic nie widać po prostu, więc prosze kto może niech mi rozkoduje i najlepiej na PRV napisze jaki kod :WAUZZZ8DZVA154636.

Druga sprawa zalało mi cała podłogę wodą i od paru dni męczę się żeby ją odsączyć i juz wszystko i grzałem w aucie gazety koci żwirek i nic ciągle podchodzi z gąbki pod wykładzina ;(
Ma ktoś jakiś pomysł jak to odsączyć lub zna kogoś kto takie coś robi? Bo nawet nie mogę na żaden spot wyjechać nic magia POMOCyyyyyy :(

Opublikowano

Najlepiej to rozebrać wnętrze i wykładzinę na słońce położyć to dzień dwa i wyschnie przy takiej pogodzie. Wierzchnia warstwa dywanu jest podgumowana i ciężko będzie to wysuszyć w aucie. A później kwestia poszukiwania skąd ta woda się tam znalazła. Odpływy na podszybiu na pierwszy rzut do sprawdzenia. I puszka ECU

Opublikowano

Ja ostatnio byłem z podobnym problemem u Goldiego z B6, cała wykładzina mokra aż po kanapę, wszystko przez zapchane odpływy, Goldi ogarnął temat jak należy