Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie czy u nas we Wro ktoś odkoduje mi z Vinu Kod lakieru bo niestety brak wlepek nic na nich nie widać

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Widziałeś co Ci odpisałem na poprzedniej stronie ?

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/5304-spoty-wroclawskie-niedziela-1700-most-milenijny/page-1546#entry4833532

Edytowane przez szczuraz

Opublikowano

A no nie widziałem sorki :P to trzeba do lakiernika jechać żeby kolor dobrali eh dzieki za pomoc.

Pany ostatnie pytanie czy We Wrocku jest firma która robi całę wydechy przeletowe z kwasówki ? min na 2.5cala?

Opublikowano
  • Autor

Jest taka firma. Dzwoń tu:

Patryk: 530-33-33-38

Dobrą mieszalnię lakierów masz tu:

Dobierają komputerowo

Edytowane przez szczuraz

Opublikowano

Dzięki bardzo i pozdrawiam i mam nadziej że pod Milę iedługo zagoszczę :P;]

Opublikowano

Maciek znasz kogos kto dobrze stroi LPG najlepiej po korektach z szerokopasmówka? Cwiara nie bawi sie juz w takie rzeczy

Opublikowano

Może Paweł z v-gaz na Swojczyckiej?

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Opublikowano
  • Autor

mam nadziej że pod Milę iedługo zagoszczę

Jeżeli masz FB zapraszam do śledzenia strony. Tam zawsze jest aktualne info w razie imprez masowych i innych nieprzewidzianych sytuacji.

Maciek znasz kogos kto dobrze stroi LPG najlepiej po korektach z szerokopasmówka

Wrzucę Ci jutro info. Muszę potwierdzić czy gość jest dalej godny polecenia. W międzyczasie dostałem jakieś krzywe info i nie wiem czy to jednorazowy fuckup czy już po specjaliście. Nie mam zamiaru pchać Cię na minę. Wiesz o co chodzi.

Opublikowano

Ja już tam u was byłem :P ale tak na spokojnie i Daily Car'em :P A teraz typowym sleeperem :P

Opublikowano

siemka :hi:

Opublikowano

Goldi a Ty miałeś różowy nick co się stało ?

Opublikowano
  • Autor

Była niepotrzebna spina i Jarek zrezygnował.

Opublikowano

Ja chyba też skorzystam przy okazji z usług Patryka, bo szukam dobrego tlumikarza..

Opublikowano
  • Autor

Emil u niego robił wydech do swojej s4. Może nie za tanio ale za to jako tako. :wink:

Opublikowano

Lpg stroję w Jeszkowicach, AZ auto gaz czy jakoś tak, we Wrocławiu byłem chyba w 12 miejscach i nikt se nie radził, robili tylko kalibrację na postoju i twierdzili, że będzie git i oczywiście nie było, w końcu ktoś kilka lat temu polecił mi ten warsztacik w Jeszkowicach i tylko tam jeżdżę, jest kawałek drogi i to powolnej bo ciasno i duży ruch ale warto, nawet w tą środę byłem bo zmieniałem reduktor i wtryski, godzina roboty zapłaciłem 100 zł i jest pełna moc i spalanie ok, polecam!

nr do gościa 600121292

Opublikowano

Koledzy gdzie we Wrocławiu można znaleźć jakiś godne polecenia miejsce gdzie mogę sprawdzić swój układ oświetlenia. Mam bixeon i zależy mi na sprawdzeniu staniu przetwornic jak i samych żarników. Druga kwestia to sklep gdzie można bezpiecznie zakupić dobrej jakości palniki bez obawy o podrzucenie jakiejś podróby.

Opublikowano
  • Autor

gdzie można bezpiecznie zakupić dobrej jakości palniki bez obawy o podrzucenie jakiejś podróby.

Auto market rogowska 9

Opublikowano

No tak u nic wszystko dostanę :) A nie masz kogoś godnego polecenia kto mógłby zerknąć na cały układ. Mam taki problem, że przez jakiś czas 15-20 min gaśnie mi na chwilę prawy kseon po czym się zapala i tak kilka razy. Sporadycznie dzieje się to z lewym. Po ok 20 min jest juz ok. Nie zaobserwowałem tego gaśnięcia. Właśnie nie wiem czy warto zacząć od samych palników czy od razu zabrać się za szukanie nowych przetwornic.

Opublikowano

miałem to u siebie wymieniłem żarniki i spokój ;)

Opublikowano

A w temacie wymiany żarników - ktoś wie czy można to zrobić za mniej 250zł robocizny? Chodzi o to całe zdejmowanie zderzaka itd..

Swoją drogą - kiedyś się wymieniało żarówkę za 10zl.. Teraz trzeba się umawiać na demontaż połowy auta.. :/