Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, chopin napisał:

Toskańczyk widziany dzis na myjce na krakowskiej ? Panie rób z przodu grila S4 , zobacz sobie u mnie w temacie jak to wyglada i pomysl nad bixami bo to co masz w ogole nie swieci ? A jeszcze po zmianie soczewek na b8 to juz w ogole jest inna bajka ?

Akurat na zegarze wybiło plus 3 stopnie więc mycie obowiązkowe:) no grill i i kratka teraz są na pierwszym miejscu, ostatnio żonę przekonywałem do girlla s4 na podstawie zdjęć twojego auta:) Bixy to niestety grubszy temat bo od razu zderzak w s-lne pod spryski potrzebny żeby nie było problemu na przeglądzie, byłeś jakimś innym autem czy jak? bo twoja fura by nie umknęła moim oczom:)

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 godziny temu, Toskańczyk napisał:

Akurat na zegarze wybiło plus 3 stopnie więc mycie obowiązkowe:) no grill i i kratka teraz są na pierwszym miejscu, ostatnio żonę przekonywałem do girlla s4 na podstawie zdjęć twojego auta:) Bixy to niestety grubszy temat bo od razu zderzak w s-lne pod spryski potrzebny żeby nie było problemu na przeglądzie, byłeś jakimś innym autem czy jak? bo twoja fura by nie umknęła moim oczom:)

Zjeżdżałem z estakady i widzialem jak juz w kącie wycierałeś fure ? Jak chcesz , to pokaże Twojej żonie jak ma wyglądać Twoje auto ? Co do modów - pomoge - zderzak i spryski to nie problem pod bixa - rezałem już sporo takich wiec to nie jest klopot - trzeba tylko chcieć ??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ok koledzy, kto jutro pisze się na spocik? W końcu mam auto i wolną niedzielę więc śmiało mogę się zjawić.

Kto będzie? Pisać szybciutko :)

Maciek pojawiasz się jutro?

Opublikowano

Trochę mi smutno, że nikt nic :mellow: Jadę więc do mamy z ciastem...

Opublikowano

gdzie można we Wrocławiu zregenerować odbłyśniki w reflektorach, bądź w okolicach?

Opublikowano

Pisz do gwerty ogarnie Ci.

Edytowane przez uszol

Opublikowano

Panowie gdzie dobrze zregenerują mi pompę wspomagania? i czy mogę zamienić moją z 1Z na inną?

Opublikowano
Godzinę temu, Marek24 napisał:

Panowie gdzie dobrze zregenerują mi pompę wspomagania? i czy mogę zamienić moją z 1Z na inną?

http://www.automania.com.pl/

tutaj.

Opublikowano

Gdzie we Wrocławiu i okolicy znajde dobry punkt z racjonalnymi cenami części nadwozia? Szukam zderzaka sline do polifta b8.

Opublikowano
11 godzin temu, ArkadiuS napisał:

Gdzie we Wrocławiu i okolicy znajde dobry punkt z racjonalnymi cenami części nadwozia? Szukam zderzaka sline do polifta b8.

Audiol na ul.opolskiej , obok Jetronika , bardzo zadbane czesci ma koles , kupowalem u niego kiere z b8 - igła stan

Opublikowano
Audiol na ul.opolskiej , obok Jetronika , bardzo zadbane czesci ma koles , kupowalem u niego kiere z b8 - igła stan

Rzeczywiście ma sporo rzeczy, ale za tp najdroższy w okolicy i poza nia :)
Opublikowano
5 minut temu, ArkadiuS napisał:

Rzeczywiście ma sporo rzeczy, ale za tp najdroższy w okolicy i poza nia :)

wiesz , tutaj w klubie raczej każdy chce igłe stan , przynajmniej ja , wole zapłacić drożej ale mieć pewność niż szukać na alle okazji za pół ceny i sie później wku... i bujać ze zwrotami :) 

koleś ma wszystko ładnie na półkach poukładane , wie gdzie co jest , a u niektórych jak byłem kiedyś to leżą części w jakiejś stodole w błocie itp 

Opublikowano
wiesz , tutaj w klubie raczej każdy chce igłe stan , przynajmniej ja , wole zapłacić drożej ale mieć pewność niż szukać na alle okazji za pół ceny i sie później wku... i bujać ze zwrotami [emoji4] 

koleś ma wszystko ładnie na półkach poukładane , wie gdzie co jest , a u niektórych jak byłem kiedyś to leżą części w jakiejś stodole w błocie itp 

To prawda ze kazdy chciałby igle, a pozniej życie weryfikuje. Jak mam wydac 1000zl u niego, a kupic ladny za 600 to wybieram tansza opcje i raczej większość tak by wybrala. Ja szukam zderzaka używanego ktory i tak pojdzie do lakierowania.
Opublikowano
  • Autor
10 godzin temu, chopin napisał:

oleś ma wszystko ładnie na półkach poukładane , wie gdzie co jest , a u niektórych jak byłem kiedyś to leżą części w jakiejś stodole w błocie itp 

A ja mam takiego który mówi idź sobie znajdź i wykręć. Ceny ma o połowę niższe. :banan:

Opublikowano

Witam.

Do kogo lub gdzie udeżyć aby zmienić język bo dojcz zmęczył mi już oczy. ;)))

Nie kupiłem sobie jeszcze złącza bo jakoś tak wyszło że z miecha na miech się przekłada a potem zapomina i dopiero się przypomina jak coś trzeba zrobić.. :)))

Opublikowano
13 godzin temu, kevim napisał:

Witam.

Do kogo lub gdzie udeżyć aby zmienić język bo dojcz zmęczył mi już oczy. ;)))

Nie kupiłem sobie jeszcze złącza bo jakoś tak wyszło że z miecha na miech się przekłada a potem zapomina i dopiero się przypomina jak coś trzeba zrobić.. :)))

w liczniku czy w RNS ?

Opublikowano

ok.dzięki za zainteresowanie,jakoś się zmotywowałem i zakupiłem interfeja...na dniach przyjdzie to sobie pogrzebie w licznikach..i nie tylko :)))

P.s

A co ze spotem we wrocku coś/ktoś będzie 18/19-02...wpadłbym pooglądać inne autka.

Opublikowano
  • Autor

W sumie możemy się jutro spotkać o 16:00 na stadionie. Wrzucę potem info na FB.

Opublikowano
17 godzin temu, szczuraz napisał:

W sumie możemy się jutro spotkać o 16:00 na stadionie. Wrzucę potem info na FB.

Maciek, niektórzy nie mają FB i info na bieżąco tutaj też potrzebne.

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj Na stadionie o 16:00 :decayed:

Spoiler