Opublikowano 31 Października 201312 l Skoro pijeta swoje to muszę się uśmiechnąć do teścia o flaszkje
Opublikowano 31 Października 201312 l To ile tej wódy ma być.. każdy przywozi czy tylko imigrant ? Nie wiem, Ja tam flaszkie biere... co by dwa razy nie latać do monopolu Butla na łeb to akurat tak optymalnie chyba
Opublikowano 31 Października 201312 l To ile tej wódy ma być.. każdy przywozi czy tylko imigrant ? Nie wiem, Ja tam flaszkie biere... co by dwa razy nie latać do monopolu Butla na łeb to akurat tak optymalnie chyba http://youtu.be/GutezNGVQDY Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Opublikowano 31 Października 201312 l Ja też swoje wezmę, więc powrót może być na pomroczności jasnej Panowie, ma ktoś pożyczyć hebel elektryczny? Potrzebuję na cito:kwasny:
Opublikowano 31 Października 201312 l To ile tej wódy ma być.. każdy przywozi czy tylko imigrant ? Nie wiem, Ja tam flaszkie biere... co by dwa razy nie latać do monopolu Butla na łeb to akurat tak optymalnie chyba Wez dwie - YouTube Sent from my iPhone5 using Tapatalk :polew::polew:
Opublikowano 31 Października 201312 l 200 km/h w terenie zabudowanym bez prawa jazdy. 20-latek zatrzymany po pościgu - TVN24
Opublikowano 31 Października 201312 l ktory karol bo jest nas k**wa trzech ja wezme polowke bimbru od truskawy, na ruskim sprajcie goniony, bie zapomnijcie zapojki i szklanki jakiejs zeby bylo z czego pic. panowie, skonczymy sie jak śmiecie nelson nie zapomnij o mnie hornet jak to jak wrocisz... teleportujesz sie jak gniady dawac gniadego mi na spota! otganizowac kerofcow albo taksy i tańczymy ryj andrzej z japka nabazgrolił
Opublikowano 31 Października 201312 l Ale ktory Karol? Wysłane z mojego telewizora Oleśniczanin:decayed:
Opublikowano 31 Października 201312 l Ja kierowce mam i 3 miejsca Wysłane z mojego telewizora ---------- Post dopisany at 12:45 ---------- Poprzedni post napisany at 12:42 ---------- Hornet moja mloda mowi ze nie widzi przeszkod zeby przeleciec przez sliczna Wysłane z mojego telewizora
Opublikowano 31 Października 201312 l ktory karol bo jest nas k**wa trzech ja wezme polowke bimbru od truskawy, na ruskim sprajcie goniony, bie zapomnijcie zapojki i szklanki jakiejs zeby bylo z czego pic. panowie, skonczymy sie jak śmiecie nelson nie zapomnij o mnie hornet jak to jak wrocisz... teleportujesz sie jak gniady dawac gniadego mi na spota! otganizowac kerofcow albo taksy i tańczymy ryj andrzej z japka nabazgrolił Krotka pilka Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Opublikowano 31 Października 201312 l Ja kierowce mam i 3 miejscaWysłane z mojego telewizora ---------- Post dopisany at 12:45 ---------- Poprzedni post napisany at 12:42 ---------- Hornet moja mloda mowi ze nie widzi przeszkod zeby przeleciec przez sliczna Wysłane z mojego telewizora błogosławiona