Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale ja chłopaki o rybach a wy o grzybach -chodziło o to ze on wszystkie dziurki zna w kozienicach -a ciekawe co na to jego dziewczyna :naughty:

ciiii..... :decayed:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

odzim co zakupiłeś:>?

Opublikowano
  • Autor

ty odzim to aby o dziurkach myślisz :cool1:

mcm mam opla idziemy na inne forum :gwizdanie:

juz jestem na innym :naughty:
Opublikowano

odzim co zakupiłeś:>?

astere caravan diesla[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 23:24_________________________________________________

ty odzim to aby o dziurkach myślisz :cool1:

mcm mam opla idziemy na inne forum :gwizdanie:

juz jestem na innym :naughty:

na opel 24
Opublikowano
  • Autor

odzim widze, że sie spinasz na F1 ... :cool1::naughty:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 23:25_________________________________________________

na opel 24

na innym :wink4:
Opublikowano

e30chą jeżdżę sam :decayed: kolor jej się nie podoba :D

Kiedy sprzedajesz E30? Pamiętaj, że mam prawo pierwokupu. :naughty:

Opublikowano

e30chą jeżdżę sam :decayed: kolor jej się nie podoba :D

Kiedy sprzedajesz E30? Pamiętaj, że mam prawo pierwokupu. :naughty:

byłem w niedziele :tongue4:[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 10:50_________________________________________________a co do pierwokupu to się raczej nie zanosi :)

Opublikowano

siema :drinks: pozdro

Opublikowano

a co do pierwokupu to się raczej nie zanosi :)

To znajdź mi drugą taką ślicznotkę. :kox:

Opublikowano

a co do pierwokupu to się raczej nie zanosi :)

To znajdź mi drugą taką ślicznotkę. :kox:

nie ma :D

czasem są na allegro czy na forach jakieś rodzynki do sprzedania :)[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 10:55_________________________________________________http://otomoto.pl/bmw-325-m-technic-i-sportsize-gaz-C18383675.html

wstawiana ćwiara z cabrio ;]
Opublikowano

nie ma :D

czasem są na allegro czy na forach jakieś rodzynki do sprzedania :)[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 10:55_________________________________________________http://otomoto.pl/bmw-325-m-technic-i-sportsize-gaz-C18383675.html

E tam, twoja ładniejsza.

Opublikowano

Witam, Panowie co Wy na to żeby przenieść miejsce spotów na parking galerii słonecznej, poczujmy się jak Warszawiacy :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Witam, Panowie co Wy na to żeby przenieść miejsce spotów na parking galerii słonecznej, poczujmy się jak Warszawiacy :polew: :polew: :polew:

jeszcze jakby ktoś przyjeżdżał na te spoty ... :naughty: :gwizdanie:
Opublikowano

własnie trzeba wznowic spotkania bo to żenada sie zrobiła a nie spoty [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2011, 01:20_________________________________________________co do miejsca to kolo fregaty nie jest zle
Opublikowano

własnie trzeba wznowic spotkania bo to żenada sie zrobiła a nie spoty [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2011, 01:20_________________________________________________co do miejsca to kolo fregaty nie jest zle

popieram;] w farszafce nie ma takich miejsc jak nasza fregata więc gnieżdżą się na śmierdzących parkingach ;]
Opublikowano

popieram;] w farszafce nie ma takich miejsc jak nasza fregata więc gnieżdżą się na śmierdzących parkingach ;]

na słoneczną autem na glebie nie da się wjechać :wink4:

Opublikowano

na słoneczną autem na glebie nie da się wjechać :wink4:

ty wuju nie lecisz na rajd
Opublikowano

ty wuju nie lecisz na rajd

o mazowieckim w koło Kozienic mówisz?

popatrzeć pewnie się przejadę :) poza tym fest jest w ten sam weekend :evil: