Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 893,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

prawde powiedziawszy nie widziałem takiego instrumentu. Tomek ty chyba miałeś przedlifta a 4 zmianiałeś lampy przednie? Kabelki sam robiłeś czy kupowałeś?

Opublikowano
prawde powiedziawszy nie widziałem takiego instrumentu. Tomek ty chyba miałeś przedlifta a 4 zmianiałeś lampy przednie? Kabelki sam robiłeś czy kupowałeś?

Instrument jeszcze mało popularny. Świateł nie robiłem. :wink:

Opublikowano
Tomek ty chyba miałeś przedlifta a 4 zmianiałeś lampy przednie? Kabelki sam robiłeś czy kupowałeś?

Kup sobie kostki od polifta,gdzieś w dziale "warsztat" jest manual jak to ugryźć.

---------- Post dopisany at 16:32 ---------- Poprzedni post napisany at 16:28 ----------

proszę ,podane na tacy:hi:

http://a4-klub.pl/showthread.php?9427-ALL-B5-Reflektory-zespolone-po-II-lifcie-rezanie-i-monta%BF

Opublikowano

Kali wiem kupie te od głośników ale przeraża mnie to z tymi kablami...lampy mam w dobrej cenie bo 330 z przesyłka valeo szkoda nie rezać

Opublikowano

nie rozumiem co Cię przeraża? masz krok po kroku napisane co masz robić,kup kostki od polifta i nie będziesz musiał kombinować.

Opublikowano

zrobię podejście wersja ekonomiczna bez tych adapterów za 200 z allegro tylko te od głośników:decayed:

Opublikowano

kto Ci każe płacić za wtyczki 200zł?:facepalm: dobrze poszukasz to znajdziesz kpl za max 60 zł i tylko sobie przylutujesz.Dosyć często w dziale sprzedam ktoś sprzedaje polifty na części, a jak nie to na szrotach popytaj.

Opublikowano

Po co wam te lampy, źle świecą? :decayed:

Opublikowano

moje dobrze świecą:wink:

Opublikowano

podobno na soczewce jest lepi :kox:

Opublikowano

jak zamontujesz ksenon to może i lepiej:naughty:

Opublikowano

z czasem doreza się może, a tak serio to z tego co widzę to jarają się niektórzy że piknie świec im polift.

Gra ktoś może z forum Radomskiego w tego nfs world w sieci?

Opublikowano

do 3 części sztosu by pasił :naughty:

Opublikowano

Gra ktoś może z forum Radomskiego w tego nfs world w sieci?

Powinieneś jeszcze zapytać czy na PC czy PS? :decayed:

Ale nie, nie gram. Ale może bym sobie kupił PS3. :eusathink::wink:

Opublikowano

to fakt na PC ten need for speed world :wink:

Opublikowano

nfs hymmmmm nie nie gram.... z sieciówek polecam Combat Arms Europa.... gra wymiata jesli ktos lubi strzelanki!!!!:D:D

Opublikowano

Kurde, ożeniłem się, nie mam już czasu na gry. Ale za to mogę pojechać na tor do Ułęża w którąś niedzielę. Jedzie ktoś. :naughty:

Opublikowano
nfs hymmmmm nie nie gram.... z sieciówek polecam Combat Arms Europa.... gra wymiata jesli ktos lubi strzelanki!!!!:D:D

filmiki ciekawie wyglądaja:naughty:

---------- Post dopisany at 20:50 ---------- Poprzedni post napisany at 20:49 ----------

Kurde, ożeniłem się, nie mam już czasu na gry. Ale za to mogę pojechać na tor do Ułęża w którąś niedzielę. Jedzie ktoś. :naughty:

to na trasie do lublina? fotki z tego chyba wstawiałeś?

---------- Post dopisany at 20:50 ---------- Poprzedni post napisany at 20:50 ----------

to na trasie do lublina? fotki z tego chyba wstawiałeś?