Opublikowano 23 Maja 201214 l yyy, chyba nie chciał bym dostać na przywitanie badyla w du..pę Spoko, od około 2 lat już nie ma zagrożenia.
Opublikowano 23 Maja 201214 l ucięliście komuś "badyla" ? :kox: nie wiem co wy bierzecie ale bierzcie tego połowę?
Opublikowano 23 Maja 201214 l dzisiaj na osiedlu spotkałem takie auto ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
Opublikowano 23 Maja 201214 l dzisiaj na osiedlu spotkałem takie auto ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting które to osiedle trzeba omijać z daleka?
Opublikowano 23 Maja 201214 l OzIx, przybywaj! Twój ulubiony temat się rozkręca. Tomaszu życie w małżeństwie CI chyba nie służy ;] ---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ---------- OzIx, przybywaj! Twój ulubiony temat się rozkręca. Tomaszu życie w małżeństwie CI chyba nie służy ;]
Opublikowano 23 Maja 201214 l dzisiaj na osiedlu spotkałem takie auto ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting które to osiedle trzeba omijać z daleka? stał dzisiaj pod zusem na żeromce górnej
Opublikowano 23 Maja 201214 l też tak myślę i się zastanawiam czy to czasem nie samochód Hernika prezesa Radomiaka i sponsora...
Opublikowano 24 Maja 201214 l Tomaszu życie w małżeństwie CI chyba nie służy ;] Oziu, małżeństwo służy, tylko "siódmy miesiąc" już trochę mniej. Temu, co zniszczył ten samochód trzeba ręce poucinać.
Opublikowano 24 Maja 201214 l cześć panowie,. dwa dni temu ok 11 na ul okulickiego dwukrotnie widziana Esa B6, czyja to , Kali Twoja??? a tak nawiasem kolega poskładał, bo kupił lekko puknięte E63 AMG 503PS, 2005, powiem wam że miazge robi, a brzmienie tej V8, radia nie trzeba,. jak bedę miał fotki to wrzuce
Opublikowano 24 Maja 201214 l kudłaty66 , to nie ja,moja esa była w nadwoziu B5 a teraz przemieszczam się czymś zupełnie innym:cool:
Opublikowano 24 Maja 201214 l Tomaszu życie w małżeństwie CI chyba nie służy ;] Oziu, małżeństwo służy, tylko "siódmy miesiąc" już trochę mniej. Biedny... No to się chwal co będzie;] ---------- Post dopisany at 14:40 ---------- Poprzedni post napisany at 14:40 ---------- Tomaszu życie w małżeństwie CI chyba nie służy ;] Oziu, małżeństwo służy, tylko "siódmy miesiąc" już trochę mniej. Biedny... No to się chwal co będzie;]
Opublikowano 24 Maja 201214 l nic innego nie zostaje jak flage z godłem ale serio to stajo uta oszalikowane i nic... jutro będzie kto? bo daleko nie mam... może na rowerze?