Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ta na zime motor ,tomaszu kupił fiufiufiu

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 894,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

szlifierka znaczy się, mnie już szwagier zaraził jazdą, jak na razie to wole : Audi::, na łeb się nie leje i cieplutko :wink:

PG010008.jpg

<br /><br />

Opublikowano

jaki moto ? czubie :decayed:

To takie cuś jest. Yamaha Thundercat 600. To mój pierwszy motocykl, więc będę się bał jeździć. :decayed:

http://jacekc.files.wordpress.com/2009/07/web5.jpg?w=600

przyjedź na spota, teraz Ty dasz sie bujnąć, mam okładki i doswiadczenie,

Opublikowano

To takie cuś jest. Yamaha Thundercat 600. To mój pierwszy motocykl, więc będę się bał jeździć. :decayed:

jak na pierwszy motocykl to grubo idziesz,ale co tam,jak spadać to z wysokiego konia:decayed:

Ja rozglądam się za jakąs 500-tką na początek

Opublikowano

jak na pierwszy motocykl to grubo idziesz,ale co tam,jak spadać to z wysokiego konia:decayed:

Ja rozglądam się za jakąs 500-tką na początek

ostatni sezon smigałem Yamahą fazer 2004, 1000 140 PS, fajny motorek, zwinny, dynamiczny, i nie rwie do góry, średnie spalanie 5,5 L/100

motoserce z moim udziałem

fazer.jpg

<br /><br />

braciszek ma nową hondę Vfr, 1.2 V4, 180 PS, ta czerwona za fazerem to dopiero fajnie smiga, tyle że on waży 110 kg, ja 70, także na kresce Fazer był z miejsca troche lepszy, niestety na Białobrzegi jadąc powyżej 160km/h, brak owiewek daje znać niestety,.

---------- Post dopisany at 09:52 ---------- Poprzedni post napisany at 09:43 ----------

a tak nawiasem może już mówiłem , kumpel ma hurtownię olei w Radomiu, Motul, Valvoline, Castrol, Płyny G12 itd, F-ry vat, ceny forumowe a może i niższe,

info Pw lub tel w podpisie

Opublikowano

tak mało ta "litrowa" Fazerka pali?:shock3:

Opublikowano
ja na wiosne kupuje cos na dwóch kołach :decayed::decayed:

Jak będę się bał jeździć to Ci mogę sprzedać. :decayed:

A tak w ogóle to nie planowałem zakupu motocykla. Po prostu Jarek mi przysłał z Anglii, a ja mu oddałem jego zdzirę BMW 730.

Opublikowano

Ponoć do pierwszego "szlifa" nie ma strachu:grin:

Opublikowano
ta na zime motor ,tomaszu kupił fiufiufiu

Najlepszy okres na zakup;] też zacząłem się właśnie rozglądać

Opublikowano

powiedzcie mi jedno,ogladacie motocykl do kupienia,powiedzmy wszystko w porządku ale trzeba zrobić jazdę próbną,jak to wygląda? z właścicielem z tyłu?:kox:

Opublikowano
tak mało ta "litrowa" Fazerka pali?:shock3:

smigalismy w miarę spokojnie, tylko na Białobrzegi szybciej, Domianiów, inne miejsca tak przelotem ok 100/120 km/h, tam gdzie ciaśniej i po miescie 70/80 czasem pocisnelismy ze świateł, do Zakopanego spaliła ok 5 litów, ale jechalismy grupą wiec w miarę spokojnie,

fazera 1000 nie trzeba kręcić żeby normalnie jechał, ciągnie od 3 tys obr, do 9tys obr, to nie jest typowa szlifierka, równo rozwija moc, i nie rwie do góry, nawet ze mną a ja jak już mówiłem ważę 70 kg,.

i do tego 1000 nie ma wydechu pod tyłkiem tlko z boku, polecam!, nowy nabywca jeździł tylko jeden dzień, motor rozbity, blok silnika pękł, ręka i noga na śrubach,.:kwasny:

---------- Post dopisany at 11:54 ---------- Poprzedni post napisany at 11:52 ----------

powiedzcie mi jedno,ogladacie motocykl do kupienia,powiedzmy wszystko w porządku ale trzeba zrobić jazdę próbną,jak to wygląda? z właścicielem z tyłu?:kox:

zależy od właściciela, jak kupujący rozwali to już kupic musi, hehe

Opublikowano

Najbezpieczniej (dla sprzedającego) jest napisać jakieś oświadczenie. Nigdy nie kupowałem motocykla, a wczoraj to po prostu wsiadłem i Jarek nie miał nic do gadania, hehe. :decayed:

Opublikowano

tak,tylko nie wiesz kim jest zainteresowany,może wsiąsć,pojechać i tyle go widzieli:wink:

---------- Post dopisany at 12:03 ---------- Poprzedni post napisany at 12:00 ----------

kudłaty66 , to rewelka taka Fazerka , ale na pierwsze moto raczej bym się bał,za duza pokusa,maneta by "chodziła":decayed:

Opublikowano
:kox:
Opublikowano

tak,tylko nie wiesz kim jest zainteresowany,może wsiąsć,pojechać i tyle go widzieli:wink:

---------- Post dopisany at 12:03 ---------- Poprzedni post napisany at 12:00 ----------

kudłaty66 , to rewelka taka Fazerka , ale na pierwsze moto raczej bym się bał,za duza pokusa,maneta by "chodziła":decayed:

ale 600tki zostaja z tyłu, a drugiej strony jest to strasznie elastyczny silnik i daltego sie super jeździ w mieszanym cyklu, z kazdego biegu od 3 tys obr ładnie ciągnie, jeżdziłem też XJR 1300, jeszcze bardziej elastyczny, choć moc mniejsza,.

Opublikowano

dzisiaj ładna pogoda była na motorek,widziałem kolesia w krótkich spodenkach i koszulce na "plastiku",gsxr chyba:facepalm:

Opublikowano
  • Autor
ja na wiosne kupuje cos na dwóch kołach :decayed::decayed:

Jak będę się bał jeździć to Ci mogę sprzedać. :decayed:

A tak w ogóle to nie planowałem zakupu motocykla. Po prostu Jarek mi przysłał z Anglii, a ja mu oddałem jego zdzirę BMW 730.

jestem zainteresowany :eusathink:

---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ----------

pany ma ktoś kogoś co by tłumaczył tekst z niemieckiego, tak dla siebie nie przysięgłe ?

Opublikowano

my na ogół umawiamy się gdzieś na placu manewrowym czy czymś, kolega np jak sprzedawał swojego to albo papierek podpisywany, albo brał kluczyki od samochodu pod zastaw;)