Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok poszło:hi:

---------- Post dopisany at 12:33 ---------- Poprzedni post napisany at 12:17 ----------

a tymczasem w jednym z radomskich lokali "za-silikonowane" grubo.

Glazurnik z fantazją

DSC_0069.jpg

<br /><br />

---------- Post dopisany at 12:35 ---------- Poprzedni post napisany at 12:33 ----------

DSC_0068.jpg

<br /><br />

---------- Post dopisany at 12:48 ---------- Poprzedni post napisany at 12:35 ----------

podobno mt radom dzisiaj szaleje pod byłym cerfurem na orkiestrze:naughty:

---------- Post dopisany at 13:24 ---------- Poprzedni post napisany at 12:48 ----------

e chyba pod m1 jednak Radom: WOŚP Radom: Wsiądź za kółko auta wyścigowego! - 13 stycznia 2013

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 892,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

I tu i tu... na Żółkiewskiego MT, pod M1 Secret Service

Opublikowano

na żółkiewskiego lepsza 3 miał:kox:

---------- Post dopisany at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany at 17:05 ----------

DSC_0074.jpg

<br /><br />

DSC_0077.jpg

<br /><br />

DSC_0076.jpg

<br /><br />

Opublikowano

cudze chwalicie...

:wink:
Opublikowano

Pięknie,tylko jakoś tak pusto na ulicach jakby specjalnie ludzi do domów wygonili:grin:

Opublikowano
cudze chwalicie...
:wink:

Fajne nagranie, ale czy nie wklejałem już tego filmu? :eusathink:

Kali, mówisz, że mało ludzi na ulicach. W sobotę miałem przyjemność iść z Bordo na Struga do domu na Ustronie (godz. około 22.00). Był fajny wieczór, więc wybrałem się okrężną drogą, przez plac Jagielloński, Żeromę, później koło Galerii Rosa i ominąłem dworzec idąc Grzecznarowskiego obok Łucznika. Byłem w szoku jak dużo ludzi chodzi po deptaku i nie tylko. I oczywiście nie byli to dresiarze, jak można było zaobserwować 10 lat wcześniej. Z punktu widzenia pieszego miasto wygląda dużo lepiej niż z samochodu.

Niestety Radom cierpi, bo w świat idzie fama, że to miasto z największym bezrobociem, a bieda zaczęła się szerzyć po zamieszkach w czerwcu '76 r. i do tej pory Radom ma opinię biednego, zapyziałego miasta. Na dodatek w '99 r. miasto straciło status miasta wojewódzkiego. Po części to wina samych mieszkańców, którzy głosowali za tym, żeby być w jednym województwie razem z Warszawą. Okazało się jednak, że Warszawa, jako stolica, jest studnią bez dna, a Radom, jako miasto powiatowe oddaje 50% (albo 75%, dokładnie nie pamiętam) zarobionych pieniędzy właśnie Warszawie - stolicy Państwa i jednocześnie stolicy województwa. Dodatkowo Warszawie jest na rękę to, że południowa część mazowsza jest biedna, bo dzięki temu na województwo idzie większe dofinansowanie z UE. Niestety za te pieniądze, zamiast łatać dziury w Radomiu, łata się dziury w Warszawie. Poprawcie mnie, jeśli się mylę. Jakby tego było mało, opinię miastu psują takie wpadki, jak "chytra baba na wigilii". Duży wpływ na to mają media polityczne, które ukazują Radom w złym świetle, ponieważ rządzi w nim największy wróg partii PO. A przecież tego typu sytuacje mają miejsce też w innych miastach, a nawet w samej Warszawie. Oliwy do ognia dolewa Kali S4, który na każdym kroku podkreśla niedoskonałości miasta... :decayed:

Myślę że czternaste co do wielkości miasto w Polsce, miasto z dużymi tradycjami, zasługuje na większy szacunek. Jako miasto z tak dużymi problemami finansowymi, politycznymi i mentalnymi, rozwija się zadowalająco. Przykładem może być lotnisko, które powstanie, mimo tego, że Warszawie nie jest to na rękę. Oby tylko nie było takiej wpadki, jak w Modlinie. :grin:

Wierzę w to, że przyjdą kiedyś lepsze czasy i Radom odzyska status miasta wojewódzkiego, a pijaki, dla których szczytem ambicji zawodowych jest stanie w kolejce do MOPSu odlecą na Marsa. Mimo tego, że wyjeżdżałem kiedyś za pracą do stolicy, to jednak wróciłem do Radomia, bo tu chcę inwestować i odprowadzać swoje podatki. Poza tym mieszka mi się tu bardzo dobrze. Radom jest na tyle dużym miastem, że jest tu wszystko co potrzebne do życia, a jednocześnie można być anonimowym, co mnie osobiście odpowiada. A jeśli zapragnę postać w kilometrowych korkach to mam tylko 100 km ekspresówką do Warszawy... :smiley:

ucznik.jpg

Opublikowano

Dziś na Warszawskiej za rondem w stronę Wawy przy 75 km/h zauważyłem srebrnego forda mondeo itd więc jak dobrze pójdzie będę prosił o pomoc w nie zapłaceniu mandatu :)

---------- Post dopisany at 17:48 ---------- Poprzedni post napisany at 17:46 ----------

Tomaszu a co do Radomia...hmm mi też się tu podoba i nie mam zamiaru nigdzie się ruszać...a chytra baba takich jest wszędzie pełno

Opublikowano

Miło przeczytać taką opinię mieszkańca, Tomaszu:thumbup1:

Oliwy do ognia dolewa Kali S4, który na każdym kroku podkreśla niedoskonałości miasta... :decayed:

ej, nie odbieraj tego tak, nic nie mam do Radomia , znam gorsze patologiczne miasta,choćby mój rodzinny Sieradz:wink:

---------- Post dopisany at 19:18 ---------- Poprzedni post napisany at 19:16 ----------

Dziś na Warszawskiej za rondem w stronę Wawy przy 75 km/h zauważyłem srebrnego forda mondeo itd więc jak dobrze pójdzie będę prosił o pomoc w nie zapłaceniu mandatu :)

jak za późno go zauważyłeś a byłeś na 50-tce to raczej Cię ustrzelili:kwasny:

Opublikowano

Prędkość i hamowanie

Przekroczenie dopuszczalnej prędkości:

do 10 km/h: do 50 zł

o 11-20 km/h: od 50 do 100 zł

o 21-30 km/h: od 100 do 200 zł dostaniesz jak juz to 100pln bo jak na zegarze miales 75 to naprawde mmoze nawet 70 -71 chyba nie warto kombinowac chyba ze na punktach ci bardzo zalezy

o 31-40 km/h: od 200 do 300 zł

o 41-50 km/h: od 300 do 400 zł

o 51 km/h i więcej: od 400 do 500 zł

Opublikowano

a tysiąca za ile się dostaje? wczoraj chyba pokazywali w tv chłopa który u nas na S7 bmw leciał 222km/h i dostał 26 pkt i 1000zł

Opublikowano

Widziała ją cała Polska - Galeria - Strona 6 - Muzyka - WP.PL

Tomaszu zobacz jak dziewczyny sa popularne juz wp nawet o nich pisze heheheh

---------- Post dopisany at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany at 20:39 ----------

a tysiąca za ile się dostaje? wczoraj chyba pokazywali w tv chłopa który u nas na S7 bmw leciał 222km/h i dostał 26 pkt i 1000zł

musieli go zsumować

Opublikowano

jak za późno go zauważyłeś a byłeś na 50-tce to raczej Cię ustrzelili:kwasny:

No ciekawe jak będzie, jechało nas kilku lewym pasem więc na dobrą sprawę każdego powinni ustrzelić...

Opublikowano

czarnula jest super:kox:

Opublikowano
czarnula jest super:kox:
na żywo jak gadało sie z nimi we fregacie to blondi jest fajniejsza hehehe

mam fajną fote oceń sam

8b79cc441c00b7d4m.jpg

Opublikowano

o matko i córko:slina::slina::slina: to te laski z tego teledysku?:kox:

Opublikowano

Super, ze dziewczyny sie wybily. Oby mialy dobrze skonstruowane umowy, tzn. zeby ich wynagrodzenie roslo proporcjonalnie do popularnosci. No i zeby nie zapomnialy o rodzinnym Radomiu. :wink:

Mokom, a pamietasz jak umowilismy sie z dziewczynami w G2? Juz wtedy bylo "Ona tanczy dla mnie". Moglismy brac autografy jak byla okazja. :kox::decayed:

Opublikowano

może i Wy byście się załapali do klipu:kox: zaprzepaściliście taką szansę:wink:

Opublikowano

Mokom to prezencje ma. A mnie to w sumie mogliby na woznego wziac. :decayed: