Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 894,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tomaszu mam coś dla Ciebie...

merc.jpg

Opublikowano

makita, hitaschi ale nie wiem czy za ta kase się kupi...

hitachi :cool: za tą kasę nie kupi,chyba że używkę:naughty:

hitachi jakies 700zł a makita za 300 to wogóle abstrakcja:/ za makite trzeba dac 900-1000zł... za 300 mozesz kupic cos na targu jak trafisz na dobry model to twój syn jeszcze cos nią przykreci a jak nie trafisz z wyborem to za tydzien po nową pojedziesz:D...aha i zalezy do czego ci ta wkretarka i jaka moc ma byc tego....

Opublikowano

makita, hitaschi ale nie wiem czy za ta kase się kupi...

hitachi :cool: za tą kasę nie kupi,chyba że używkę:naughty:

hitachi jakies 700zł a makita za 300 to wogóle abstrakcja:/ za makite trzeba dac 900-1000zł... za 300 mozesz kupic cos na targu jak trafisz na dobry model to twój syn jeszcze cos nią przykreci a jak nie trafisz z wyborem to za tydzien po nową pojedziesz:D...aha i zalezy do czego ci ta wkretarka i jaka moc ma byc tego....

do drobnych prac domowych, wszytko w temacie jest.. zastanawiam się nad tym sparky'm dobre opinie czytałem o niej

Opublikowano

to go bierz, ja do drobnych prac mam jakąś starą no name, ma już z 10 lat i działa bezawaryjnie

Opublikowano
tomaszu mam coś dla Ciebie...

http://s4.postimage.org/cspuuvl4p/merc.jpg

Ciekawy. Chociaz ja wole 100% oryginal. ;)

Opublikowano

Jak do amatorskiego użytkowania to black& decker wystarczy ale min 14i warto szukaćz 2 bateriami, osobiście mam juz 5 rok głównie do montażu kabin więc ciężko nie pracuje ale jestem zadowolony

W obi w Radomiu mieliśmy na wyprzedarzy nie całe 200 zł blacka, jeśli konkretne działania to AEG polecam albo Makite, raczej Boscha unikaj chyba że ponad 450zł:hi:

Opublikowano

ja do domowych prac mam SKIL 2312 i chodzi juz 4 rok i tez wystarcza ma dwa aku tyle że ciężkawa jest 1.5 kg i ma 12v jest tez wersja 18v bodajże 1003 która ma tez bardzo dobre opinie

Opublikowano
Jak do amatorskiego użytkowania to black& decker wystarczy ale min 14i warto szukaćz 2 bateriami, osobiście mam juz 5 rok głównie do montażu kabin więc ciężko nie pracuje ale jestem zadowolony

W obi w Radomiu mieliśmy na wyprzedarzy nie całe 200 zł blacka, jeśli konkretne działania to AEG polecam albo Makite, raczej Boscha unikaj chyba że ponad 450zł:hi:

Kwinto dobrze gada za tą cene z deckera bedzie git a ze do domu nie potrzebujesz duzej mocy to 14 wystarczy.dobra firma ,jakos,renome tez jakąś mają czyli black&decker za te pieniądze wygrywa:d

Opublikowano

paragon 2 lata gwarancji, faktura rok:hi:często i gęsto z takim sprzętem bywa

Opublikowano

Hmm... Poniedzialek.

Opublikowano

urodliwa to Ona może i jest,ale głosem to nie zawojuje świata:facepalm:

---------- Post dopisany at 08:31 ---------- Poprzedni post napisany at 08:29 ----------

ta wydaje się być dobrą propozycją ze względu na 18V ,jednak wato by dokupić drugi aku, marka nie znana,ale przecież B&D też nie jest marką liczącą się w elektronarzedziach

Opublikowano

ta wydaje się być dobrą propozycją ze względu na 18V ,jednak wato by dokupić drugi aku, marka nie znana,ale przecież B&D też nie jest marką liczącą się w elektronarzedziach

tak tylko ona jest bez żadnego aku i bez ładowarki, trzeba dopłacać tak że komplet sensowny przebija mocno 400zł:thumbdown:

Opublikowano

no fakt:kwasny:

Opublikowano

i główka chyba plastikowa ...:thumbdown: