Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehehehhe... przynajmniej ci nie zabrakło:polew:...u kalinowskiego jednej babie z pionek zapomnieli korka od miski dokrecic i kobita silnik zatarła na drugi dzien:D ja tez miałem z nim przejscia...chciałem kiedys zimowe 16 nówki sztuki nie smigane zamienic na 14 uzywane bo takie były mi potrzebne u niego to kur... pajac kazał mi jeszcze po 70 zł za sztuke dopłacic... mnie wtedy zagotował... szkoda war na niego obijac!!!

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

[h=5]Czterech emerytów pojechało na majówkę do Gdyni. Spacerują po mieście, nagle patrzą: knajpa i napis: "Wszystkie drinki po 10 groszy". Zszokowani ta informacją, wchodzą do środka. Knajpka milutka, czyściutko, dużo miejsca, sporo ludzi. Od progu słyszą głos sympatycznego barmana:- Witam panowie! Proszę, tutaj jest miejsce. Cóż wam nalać?- Prosimy cztery kieliszki martini.- Już podaję... Proszę, 40 groszy.Panowie spojrzeli po sobie, zapłacili, wypili, zamówili kolejną kolejkę. Znowu zapłacili 40 groszy. Zamówili jeszcze po jednym martini i znów 40 groszy. W końcu jeden nie wytrzymał i pyta barmana:- Niech pan nam wytłumaczy, czemu tu jest tak tanio?- Wie pan... Sprawa wygląda tak. Przez lata byłem marynarzem, ale zawsze marzyłem aby mieć swoją knajpkę. Gdy wygrałem na loterii 25 milionów dolarów, wróciłem do Polski, kupiłem lokal i ponieważ lubię ludzi, postanowiłem sprzedawać tu tanie drinki. Mając tyle pieniędzy nie muszę zarabiać. Robię to co lubię, poznając przy okazji wiele ciekawych osób. Jeden z emerytów jest zachwycony: - Co za wspaniała historia! A proszę mi powiedzieć, czemu tamci trzej w kącie siedzą tu od 40 minut, ale nic nie zamawiają?

- Aaa, ci. Przyjechali z Poznania i teraz czekają, bo od 18-ej wszystko będzie o 50 procent taniej[/h]

Opublikowano

:grin:

:slina:

---------- Post dopisany at 09:52 ---------- Poprzedni post napisany at 00:32 ----------

Ostatnio takiego potwora trafiłem Bardzo konkretne są chromy na drzwiach,dobrze że stał bo bym się bał jak by ruszył :kox:

DSC_0086.jpg

DSC_0089.jpg

Opublikowano
:grin:

:slina:

---------- Post dopisany at 09:52 ---------- Poprzedni post napisany at 00:32 ----------

Ostatnio takiego potwora trafiłem Bardzo konkretne są chromy na drzwiach,dobrze że stał bo bym się bał jak by ruszył :kox:

http://s21.postimg.org/42yvsdbzn/DSC_0086.jpg

http://s7.postimg.org/vn280cg13/DSC_0089.jpg

Potwór stoi na WRA ale nie jest z Pionek jak by co hehe :grin:

Opublikowano
  • Autor

Tomaszu moge byc dzis ale krotko i to zaraz po 19 chyba

jak tam z tobą ?

Opublikowano

Mcm, umówmy się tak, że jeśli z jakiegoś powodu nie będę mógł przyjechać to Ty podjedziesz do mnie. Ale postaram się być. Potwierdzę później.

Opublikowano
  • Autor

OK

Opublikowano

W Radomiu zaczęło padać - pogoda nie sprzyja jeździe motocyklem. Marcin, może spotkamy się pod Obi i pojedziemy do mnie do garażu. To dobre jest?

Opublikowano
  • Autor

może być bede o 19

Opublikowano

Marcin, a 19.30 może byk? :wink:

Będziemy się zdzwaniać. Ja mam cały czas ten sam nr.

Opublikowano

Ja już jestem.

Opublikowano

macie jakieś sprawdzone miejsce na wakacje typu:Karwia, Jastrzębia czy Jastarnia?:hi:

Opublikowano

zależy czego oczekujesz , jeśli spokoju i ładnej plaży to Karwia , jeśli imprez,tłumu dzieciaków kolonijnych to Jastrzębia Góra , w Jastarni bywałem tylko przejazdem w drodze na Hel :wink:

Opublikowano
to teraz sputy będą na 2 kółkach :>?

Czy ja dobrze widzę? Ozix? :kox:

Przyjedź w piątek, to jest szansa, że będzie jakaś Audica. :decayed:

Dobrze dobrze:) ja dopiero do domu wróciłem:) za 2 tygodnie będę w weekend dopiero;/

Opublikowano
zależy czego oczekujesz , jeśli spokoju i ładnej plaży to Karwia , jeśli imprez,tłumu dzieciaków kolonijnych to Jastrzębia Góra , w Jastarni bywałem tylko przejazdem w drodze na Hel :wink:

władek też odpada spend patoli i kolejki wszędzie, ale patrze jeszcze za Krynica Morska

---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:38 ----------

i 100 km mniej:naughty:

---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ----------

równe 2 lata już stuknęły na forum :kox:

Opublikowano

Ozix, no to za 2 tyg. robimy spota. :wink:

Opublikowano

Fajna reklamówka. :thumbup1:

Opublikowano
Koledzy jest ktoś w Radomiu kto zajmuje się lampami? Chodzi o to że trzeba mi jedną sprawdzić i podkleić bo paruje :kwasny: bede wdzięczny za jakies info :wink:

na polnej w radomiu mozesz zapytac jest tam koles co dłubie przy lampach ale nie wiem jak robi i czy ma do tego łeb..ale zapytac nie zaszkodzi "car-glass"

dzięki, wiem gdzie to podjadę i zapytam. Dowiedziałem się też wczoraj że jakiś mechanior w Pionkach na Zwoleńskiej się takimi rzeczami zajmuje.

nie znam typa ale jak sie dowiesz to sie pochwal ..bedzie na przyszłosc:wink:

MICAM gdys potrzebował kogoś na miejscu kto keli i uszczelnia lampy to Krzysztof Połeć robi to solidnie. Dziś uszczelnił moja lampę :decayed: Car Glass odmówili, facet powiedział mi że mieli słaby klej i mają teraz sporo reklamacji i musiał bym czekac u nich około 3 tygodni.